- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.121
4 kitap birlikte mi gelecekti, bir kitabı ayrı olarak mı sipariş vermiştin canım?
Hiç alışverişim olmadı PTTkitaptan. Sonuçta hepimiz çeşitli sitelerden,
çeşitli ürünler alıyoruz ve istediğimiz zaman sitelerle iletişime geçebiliyoruz.
Kitabın eline ulaşmamış olmasından çok iletişimsizlik can sıkıcı ve güvensiz.
pttkitap facebook sayfasında sorununu iletmeye çalış bakalım yanıt gelecek mi? :44:
ben de ateşböceği yolunu okudum bitti.
Veronika Ölmek İstiyor - Paulo Coelho
Gareng - 4
Bu arada Otostopçu serisini 5 kitap olarak mı yazmalıyım yoksa tek kitap mı bilemedim. :26:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
umarım bende kitap okuma hızımı eskisi gibi yakalarım.
Birşey danışmak istiyorum pttkitap'tan alışveriş yapan arkadaşlarım var mı ? Geçen ay 4 kitap sipariş verdim 3'ü elime ulaştı. Diğer kitap bilgisinde internet sayfasında kargoya verildi yazıyor ama gönderim yerleri belirtilmemiş.Online destek hattında kimse çevrimiçi değil.3 kez mesaj yazdım geri dönen olmadı.Belirtilen telefonu arıyorum açan da yok. :44: Ben ne yapayım şimdi? Çok büyük meblağ değil ama ben ödedim sonuçta parasını ve 1 ayı geçti.
Tüketici haklarına şikayet mi etsem ya da başka ne tür bir yöntem izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma.
Elif Şafak Mahrem ne o öyle ya . resmen okumamk için kitabı görmezden gelmeye çalışıyom ama öyle mavi mavi bakıp sırıtıyo sanki :86:
beni okusana diye
allahtan sayfası az bugün yada yarın biter inşallah
Elif Şafak Mahrem ne o öyle ya . resmen okumamk için kitabı görmezden gelmeye çalışıyom ama öyle mavi mavi bakıp sırıtıyo sanki :86:
beni okusana diye
allahtan sayfası az bugün yada yarın biter inşallah
Kızzlarr kitabı henüz bitirmedim, sakin olun Don't panic!Sadece bitirdiğimde nasıl yazacağım diye sorayım dedim.
Kitaba gelince, ben bilim-kurguyu çok seven biriyim o yüzden okurken eğleniyorum ve Douglas Adams kuşkusuz en başarılı bilim-kurgu yazarlarından biriydi. Nail Gaiman ile ikisi favorim zaten. Bundan sonra da Dune serisine başlamayı düşünüyorum. O tam bilim-kurgu değil biraz fantastik kurgu ama çok güzel yorumlar almış. Okuyan var mı daha önce?
evet oldukça dağınık ve gerçek üstü, ayakların bir türlü yere değmiyoryorumlarını okumustum kitabın çok dağınık karmaşık diye vazgeçmiştim almaktan
Elif Şafak'ın en sevdiğim kitabıdır kendileri.
Keyifli okumalar dilerim.
4'ünü de aynı anda sipariş verdim.3'ü geldi 2 hafta aralıklarla .Birde o yöntemi deneyeyim teşekkür ederim.
ben asiyi merak ediyordum.
neden beklediğini bulamadın?
biraz bahseder misin?
Douglas Noel Adams-Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde
Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.
Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!
Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.
Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.
Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.
Lavin-10
Merhaba hanımlar.
Konuyu anladım dedim, kaçmış gibi oldum sonrasında bir şey yazmayıp. Bazı sağlık sorunların ötürü gelemedim.
Kafama takılan bir soruyu sorup, sonrasında hemen katılacağım.
Mesela bu ayın bitmesine yaklaşık 15 gün var ya, 15 gün boyunca kaç tane okuduysam rumuzumun sonuna 1,2 yazacağım. Mayıs ayında sıfırlanacak, 1den mi başlayacağım? :)
merak ettim yorumunu canım ya. kadınlar kulübü okuma grubu var burdan çıkınca kitap günü kısmında oraya ekleseneDouglas Noel Adams-Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde
Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.
Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!
Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.
Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.
Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.
Lavin-10
evet canım aynen öyle . yazdıkların nisan ayı değerlendirmesine tabi tutulacak, mayıs için mayıs ayında okuduklarını gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?