- 19 Kasım 2013
- 18.875
- 34.078
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.061
Idefix, kabalcı, d&r websitesinde de indirimler oluyor çoğu zaman.arkadaşlar kitap aldığınız siteler var mı? kitap yurdu haricinde. takibe almak istiyorum.
kulitta hemen tanışın hemen. ben önce suskunları okumuştum sonra da efrasiyab'ın hikayelerini sonra da puslu kıtalar atlasını.
yedinci günü okumadım çünkü yazara hasta olan bir arkadaşım onu beğenmedi onun zevkine güvenirim ama onun dışında saydıklarım çok güzel. suskunlar beni ayrı bir etkiledi. dili çok usta kullanan çok değişik tarz bir yazar. bence son dönemin gerçekten değerli kalemlerinden. tek sorun bazı kelimelerin anlamına bakman gerekecek. :)
tamam sustum bu kadar heyecan yeter.
Vikitap com. da üyeliği olan arkadaşların kitaplıklarını, okuduğu kitapları takip edebiliyoruz canım.Şöyle herkesin okuduğu kitapları hemen buluvereceğimiz bir yer olsa. buna şimdi çok ihtiyaç duydum.
Vikitap com. da üyeliği olan arkadaşların kitaplıklarını, okuduğu kitapları takip edebiliyoruz canım.
Sanırım sen ve Donuk Pudra'nın oraya üyeliği yok. Kişisel arşivlerimizi oluşturabildiğimiz tavsiye edeceğim bir site.
Orada kullanıcı adım ''kujata''
Üye olmadan takip olasılığı var candancım ama hesap oluşturmanı tavsiye ederim.Bunu duymuştum ama bir çok siteye üye olarak aktif olma şansım yok Kujataacaba üye olmadan takip olasılığı var mı?
Üye olmadan takip olasılığı var candancım ama hesap oluşturmanı tavsiye ederim.
Kitapla ilgili kişisel arşiv oluşturmanın rahatlığını hissediyorum.
Zaman zaman kitaplığımdaki varlığını unutarak ikilediğim kitaplar olabiliyordu mesela.
Şimdilerde sepete ekleyeceğim kitabı önce vikitap arşivimde aratarak tereddütsüz sipariş verebiliyorum.
Seçimlerimde üye yorumlarını da dikkate alabiliyorum. Üyelerle diyalog halinde olmadığımız için
fazlaca zaman ayırmamız gerekmiyor.
Vikitap com. da üyeliği olan arkadaşların kitaplıklarını, okuduğu kitapları takip edebiliyoruz canım.
Sanırım sen ve Donuk Pudra'nın oraya üyeliği yok. Kişisel arşivlerimizi oluşturabildiğimiz tavsiye edeceğim bir site.
Orada kullanıcı adım ''kujata''[.
Benim de uyeligim var...Vikitap com. da üyeliği olan arkadaşların kitaplıklarını, okuduğu kitapları takip edebiliyoruz canım.
Orada kullanıcı adım ''kujata''
Takibimde olduğun halde sen olduğunu bilmiyormuşum canım.Benim de uyeligim var...
Cok faydali bir site .
Benim nickim MaskeliBalo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?