- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.621
Evet kulitta,işin kolayını böyle buldum.Böylece bıkmadan herşeye vakit ayırabiliyorum.Bir ay kitaba ağırlık veriyorum,bir ay resime.Eh,bunların yanısıra çocuklar ve dersleri,ev düzenini de hesaba katarsak,24 saat bile yetmiyor diyebilirim.Şimdi kurabiye yapmak üzere kolları sıvıyorum mesela,kitaplar bir ay dinlenecek...
Ya sitedeki ya da serverimdeki sorun yüzünden giremedim birkaç gündür kızlar... Kitap okuyan ve dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, sizler binlerce pastalara şekerlere çikolatalara kurabiyelere layıksınız:81:
PrensesPericim çok naziksin, hediyeler için teşekkürler canım..
Hepinizi seviyorum birkaç güncük ayrılık bile canımı sıkmıştı, özlemişim
Ahtapotum benimHer şeye yetişebilen annelere bayılıyorum, ben anne olunca ipleri salıvereceğim galiba :26:
Nisan ayımız da bol kitaplı geçsin inşallah...
gitmeyi çok istedim ama kısmet olmadı.:84:ankaradaki kitap fuarına giden var mı ?
ben gittim bugün tavsiye ederim.ama size önerim önce bir liste yapın vede bütün standları gezin bazı yerler diğerlerine göre daha çok indirim yapıyo çünkü
yarın son gün
KRISTIN HANNAH--ATEŞBÖCEĞİ YOLU :film tadında çok güzel bir kitaptı sonunda beni aglatmayı başardı...dostluk adına herşeyi bulabileceginiz bi kitap kesinlikle tavsiye ederim.
ozzy06:1
Sende mi ağladın?Demek ki bende bir gariplik var..
benimde adetim degildi okudugum kitaba izledigim filme falan aglamakta valla engel olamadım kendime..sen pek modunda degildin galiba duygusal anına denk gelmemiş
Sende mi ağladın?Demek ki bende bir gariplik var..
Daha beni ağlatacak kitap yazarının elinden çıkmadı..
Duygulandığım kitaplar oldu canım ama ağlamak söz konusu olunca, aklıma yıllar önce okuduğum
Sevimli Balerin - Lorna Hill gelir nedense.
Hassas bir dönemim miydi, bilmiyorum ama hıçkırıklara boğulduğumu iyi hatırlıyorum.
Şimdi okusam neler hissederim kimbilir? Eline geçerse dene bakalım smeagolcum, göz pınarlarını
çalıştıracak mı?
Dilerim gözyaşların daima mutluluk ve duygusal kitaplar için aksın İnşaallah.
ben bu ara fena sardım bu kitap işine
kitap kılıfı ve ayracı yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?