Kadinlarin korkulu ruyasi kilo !

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Hamisler kac ayliksiniz kacar kilo aldiniz ? Sohbet edelimm biraz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21+5 dokuz Kilo gidişatım hiç iyi değil hele birde dokuz Kilo fazlanın üzerine gebe kaldım geçen seneki kıyafetlerimden şu an kolum bile geçmiyor. Ayvayı yedim.

Getcekten kotu olmus.. bende 57 yle hamile kaldim suan 60 oldum 27 haftalik hamileyim ve dogumdan sonra 50 olmak istiyorum umarim veririz kilolarimizi

Hadi ya peki bebeginin gelisimi nasil ilerliyor ?

Bebeğim ii gelişiyormus dr um beni onemsemiyor kilo almana gerek yok dedi sonra vermeyle ugrasma dedi ama bebegimi gormeyeli 20 gun oldu..persembe goreceiz bakalım ne kadar büyümüş :)

Bebeğim ii gelişiyormus dr um beni onemsemiyor kilo almana gerek yok dedi sonra vermeyle ugrasma dedi ama bebegimi gormeyeli 20 gun oldu..persembe goreceiz bakalım ne kadar büyümüş :)

O zaman cok guzel cok sanslisin herkesin senin gibi olmazz :) git bakalım gor bebisiniii ne kadar buyumuss ^_^

O zaman cok guzel cok sanslisin herkesin senin gibi olmazz :) git bakalım gor bebisiniii ne kadar buyumuss ^_^

Bu bi sans mi bilmiyorum yemek yemeyi özledim bulantim geçmedi yemek kabus oldu

Bu bi sans mi bilmiyorum yemek yemeyi özledim bulantim geçmedi yemek kabus oldu

Bulatin gecicek merak etme bende ilk senin gibiydin her seyden tiksinir hale gelmistim en ufak bi kokuda direk lavobaya kosturmak zorunda kaliyordum ama haftalar gectikce duzeldi allaha sukur seninkide duzelicek icini bulandirmicak seyleri yemeye dikkat et bolca meyve ye bas ucunda hep tuzlu biseyler bulandir ve her gun bi tane maden suyu ic gercekten cok iyi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…