21+5 dokuz Kilo gidişatım hiç iyi değil hele birde dokuz Kilo fazlanın üzerine gebe kaldım geçen seneki kıyafetlerimden şu an kolum bile geçmiyor. Ayvayı yedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21+5 dokuz Kilo gidişatım hiç iyi değil hele birde dokuz Kilo fazlanın üzerine gebe kaldım geçen seneki kıyafetlerimden şu an kolum bile geçmiyor. Ayvayı yedim.
Bebeğim ii gelişiyormus dr um beni onemsemiyor kilo almana gerek yok dedi sonra vermeyle ugrasma dedi ama bebegimi gormeyeli 20 gun oldu..persembe goreceiz bakalım ne kadar büyümüş :)
Bebeğim ii gelişiyormus dr um beni onemsemiyor kilo almana gerek yok dedi sonra vermeyle ugrasma dedi ama bebegimi gormeyeli 20 gun oldu..persembe goreceiz bakalım ne kadar büyümüş :)
Bulatin gecicek merak etme bende ilk senin gibiydin her seyden tiksinir hale gelmistim en ufak bi kokuda direk lavobaya kosturmak zorunda kaliyordum ama haftalar gectikce duzeldi allaha sukur seninkide duzelicek icini bulandirmicak seyleri yemeye dikkat et bolca meyve ye bas ucunda hep tuzlu biseyler bulandir ve her gun bi tane maden suyu ic gercekten cok iyi gelicek