- Konu Sahibi _lady_bug_
Yaa moralim çok bozuktu cidden, çok güldüm![]()
İlk olduğu zaman şok olmuştum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa moralim çok bozuktu cidden, çok güldüm![]()
Neden ortama ayak uydurmaya çalışıyoruz ki ? Neden kendimiz olmuyoruz ?
Zaten biz ne kadar titiz olsak da, çevredekilerimizin sözlerine maruz kalmıyormuyuz ? Karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış.
Toplumsal normları fazla dikkate alarak, kendim olmaktan vazgeçmek istemem.
İş yerindeyim.
Boyum 1m 75 cm
Yüksek topuklu giyiyorum. Sevdiğim için. Ve bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilim.
Muhsebeci bayan arkadaşımız döndü: " uyuz oluyorum sana, uzun boylusun ama yine de topuklu giyorsun " demezmi ? ben tabi şoktayım.
Hemen toparladım: " topuklu ayakkabı bir moda trendi dir. Ortopedik amaçla icat edilmedi. Sizin kompleksleriniz mi var acaba dedim ve rahatladım.
Keyifle kahvemi yudumladım..
Bayan cevap veremedi. Verdiyse de gerisi bana vızırtı gibi geldiği için orayı terk ettim. Zaten kendisi de, onu takmadığımı anladı...
Rahat olun ve kendi tarzınızı yansıtın insanlara. Bir bayanın bir bayanla çalışması çok güç. Erkeklerle daha kolay anlaşılıyor :)
Şaka gibi ya, çok komik oluyorlar laf söyleyince :)
topuklu ayakkabıyı boy uzatmak icinmi giyer kadınlar illa .. estetik goruntusu acısından da tercih edenler vardır boyu kısa olanlar uzun olmak icin giyebilir belki ama uzun boylularda hep duz ayakabılarlamı gezicek bunada takmasınlar bide estetik olmazmıs uzun kadın topuklu giyince oyle duymustum artık hangi dunyada yasıyorsa cozemedim ben :26:
İşte gel de birde bunu kompleks yapmış hemcinslerimize anlatın.. Topuklu giymek için standart bir boy varmış gibi ...
kısa boylulara ozel uretim topuklu ayakkabılar heralde..boyle sananlar var![]()