• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların laf atma merakı.

bir değil iki değil gerçekten can sıkar zamanla
bende çok uzun boylu değilim ama genelde yeni ergen tipler
:o topukluyu bende giysem bende manken gibi olurum hahh
:yada kızda kafam kadar gögüs var abi bu ne yaa (az dekolte giydiğim için ve gögüslerim küçüktür) :27::27:
bu tamamen çekememezliğin dışa vurumu bırakın kendi aralarında diyaloğa girsinler
bi yandan birbirlerine gönderme yapıyolar farkında değiller
benim eski çalıştığımm yerde kız vardı bi gün lens taktım mavi genelde yakışıştırırdımda
:Canım lens mi onlar?? aaa hiç olmamış çıkar sen onları çıkar
ertesi gün: senin bacakların kalın biraz giymesene böyle etekler daha vicuduna uygun şeyler giyin
(kendisi 155 ben 1.71) evet bana yakışmyo ona yakışıyo böyleler işte kendi açıklarını başkalarında kusur bulmaya çalışarak kapatıyolar..

ben öle çok laf atmayla kaşılaşmadım bazen baştan aşağı süzenlere ve dönüp dönüp bakanlara denk
geliyorum ne yapmaya calısıyolar anlamıyorum yani cidden abes bi giyinişim yok öle ucuk kacık değil ki
zaten örtülüyüm öle cırt renkler gıymem kocaman topuzlar yapmam (yapanıda sevmem) ama garip yani :)

ben laf atarım :D ama duyurmam mesela kadın bi kürk diyemıyorum post almış omzuna :D
bi de çizme giymiş kovboy misali inanınkı hiiiç estetık değil ruju sürmemiş bulamış :D
görünce şaşırıyorum güzel oldugunu mu sanıyo acaba fln diyom :)
bi de örtülüler var mesela
kadın koskocaman topuz yapmış yemın ederim kafasından büyük
şalı da örtmüş böle ucu alnından sallanıyo fln töbe töbe o zamana hii uzaylı falan derim :9: :9: :9:
kesınlıkle örtüsüne değil lafım :D ben de örtülüyüm ve ayrıca ilahıyat mezunuyum :) yanı örtüye değil
bağlama şeklıne söyluyorum komik başka bişey değil....sıradısı olmak ugruna komik oluyor bazıalrı cidden
örtülü olsn örtüsüz olsun hee tabii ki beni ilgilendırmıyo ama işte insan şaşırıyo :)

güzele de güzel derim ama :D adilim ben valla laf atıom ama duymuolar :D aslında ahlaken doğru bişi değil
hani başkasının peşi sıra laf sölemek duysun duymasın yanlış bişey
cidden ç.ok yanlış ama bazı ucuk örnekelr karsısında genelde avm lerde görüyorum tutamıyorum kendımı :6: :6: :6:

Neden ortama ayak uydurmaya çalışıyoruz ki ? Neden kendimiz olmuyoruz ?

Zaten biz ne kadar titiz olsak da, çevredekilerimizin sözlerine maruz kalmıyormuyuz ? Karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış.
Toplumsal normları fazla dikkate alarak, kendim olmaktan vazgeçmek istemem.

İş yerindeyim.
Boyum 1m 75 cm
Yüksek topuklu giyiyorum. Sevdiğim için. Ve bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Muhsebeci bayan arkadaşımız döndü: " uyuz oluyorum sana, uzun boylusun ama yine de topuklu giyorsun " demezmi ? ben tabi şoktayım.

Hemen toparladım: " topuklu ayakkabı bir moda trendi dir. Ortopedik amaçla icat edilmedi. Sizin kompleksleriniz mi var acaba dedim ve rahatladım.
Keyifle kahvemi yudumladım..

Bayan cevap veremedi. Verdiyse de gerisi bana vızırtı gibi geldiği için orayı terk ettim. Zaten kendisi de, onu takmadığımı anladı...

hahahah çok güldüm yaaa :)) aynılarını bende yaşıyorum ofistee :)))))

Ben topuklu giyerdim, neymiş boyum uzunmuş, bide topuklu giyince deve kadar oluomuşum.. (bunu bana söyleyenlerin hepsi benden kısaydı :))

Yok bana bronzlaşmak yakışmıyormuş (beyaz tenliler :) bla bla bla.....

Ya iş hayatında bunlarla karşılaşmak mümkün olabiliyor. Bunun tek sebebi deli gibi kıskanılmanız :)

Rahat olun ve kendi tarzınızı yansıtın insanlara. Bir bayanın bir bayanla çalışması çok güç. Erkeklerle daha kolay anlaşılıyor :)

Şaka gibi ya, çok komik oluyorlar laf söyleyince :)

o laf atma mevzusu eger rahatsız edecek seviyede ise karşılık veririm ben bir kere foruim istanbulda verdim.
kadının teki arkadaşımla alışveirş yaparken bana laf attı bende yanında sevgilsii vardı galiba büyük bi kadındı yaşı buyuktu yani.
ole bi laf soledimki karşılığında sesi bile cıkmadı yürürkende saygısızca geçtim yanından.
ha toplum ıcınde pislik yapanlara laf atılmasından yanayım ben.
mesela, otobüs duraklarında öpüşenler ramazanda milletin gözü önünde utanmadan yiyen içenler şu dışardakilerden bahsediyroum.
ama genelde kadınlar kıskançlıktan atar. erkeklerse ya şerefsizliğinden ya hayran kaldığndan.

Neden ortama ayak uydurmaya çalışıyoruz ki ? Neden kendimiz olmuyoruz ?

Zaten biz ne kadar titiz olsak da, çevredekilerimizin sözlerine maruz kalmıyormuyuz ? Karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış.
Toplumsal normları fazla dikkate alarak, kendim olmaktan vazgeçmek istemem.

İş yerindeyim.
Boyum 1m 75 cm
Yüksek topuklu giyiyorum. Sevdiğim için. Ve bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Muhsebeci bayan arkadaşımız döndü: " uyuz oluyorum sana, uzun boylusun ama yine de topuklu giyorsun " demezmi ? ben tabi şoktayım.

Hemen toparladım: " topuklu ayakkabı bir moda trendi dir. Ortopedik amaçla icat edilmedi. Sizin kompleksleriniz mi var acaba dedim ve rahatladım.
Keyifle kahvemi yudumladım..

Bayan cevap veremedi. Verdiyse de gerisi bana vızırtı gibi geldiği için orayı terk ettim. Zaten kendisi de, onu takmadığımı anladı...

Yukarıda yazdım aynısı ile bende karşılaştım :46:

Rahat olun ve kendi tarzınızı yansıtın insanlara. Bir bayanın bir bayanla çalışması çok güç. Erkeklerle daha kolay anlaşılıyor :)

Şaka gibi ya, çok komik oluyorlar laf söyleyince :)

kesınıkle katılıyorumm kadınalrla çalışılmıyo anacım :27:

topuklu ayakkabıyı boy uzatmak icinmi giyer kadınlar illa .. estetik goruntusu acısından da tercih edenler vardır boyu kısa olanlar uzun olmak icin giyebilir belki ama uzun boylularda hep duz ayakabılarlamı gezicek bunada takmasınlar bide estetik olmazmıs uzun kadın topuklu giyince oyle duymustum artık hangi dunyada yasıyorsa cozemedim ben :26:

topuklu ayakkabıyı boy uzatmak icinmi giyer kadınlar illa .. estetik goruntusu acısından da tercih edenler vardır boyu kısa olanlar uzun olmak icin giyebilir belki ama uzun boylularda hep duz ayakabılarlamı gezicek bunada takmasınlar bide estetik olmazmıs uzun kadın topuklu giyince oyle duymustum artık hangi dunyada yasıyorsa cozemedim ben :26:

İşte gel de birde bunu kompleks yapmış hemcinslerimize anlatın.. Topuklu giymek için standart bir boy varmış gibi ...

böyle bişey yaşadım mı ben şimdi tam hatırlamıyorum...ama laf atmasalardı tuhaf tuhaf bakan oluyo sokakta pazarda..gerçi laf atsalarda altında kalmam lafın...yapmaların sebebi de kıskançlık...

banada olmuştu bu:1: kuaförden çıkmışım yolda yürüyorum iki tane kız.. incelediler iyice saçlarımız benziyordu neyse sonra biri dönüp öbürüne senin saçların onunkinden daha güzel demesin mi :37: bari sessiz yorum yap bilerek insanları rencide etmek için sesli konuşuyolar buna ne denir bilmiyorum :53:

Bende bunun tam tersiyle karşılaşırm hep
bana bakarak gülümserler fısıldaşırlar ne güzel kız falan diye baktığımı fark ettiklerinde çok güzelsin tatlısnız v.s
şeyler söylerler.
Ne kadar şaşırtıcı dimi valla her sokağa çıkışımda mutlaka bir bayandan bu tarz şeyler görürüm
Bikeresinde üç beş liseli kız bakıp bakıp kikirdiyorlar
dedim ki noldu kızlar
-Çok güzelim dimiiii:52: dedim ahaha
ya varya aynen böyle oldular:53:
evet ablaya çok tatlısın maşallah diyorlar arkadaşımda yanımda bilir beni biraz utangacım
şımarık kızlar gibi öyle konuşunca oda şoka girdi
napim artık biliyorum ne diceklerini şımarmıyım mi yani:))

canım boyle komplekslı ınsarlar acıkcası benım ozguvenımı tavan yapıyorlar .
sıradan bır tıp olsan ne dıye laf atacaklar .
mon mon bakan erkeklere apacı dıye adlandırırız yaa,
kızların da apacılerı var:1:
bır kere benım de basıma bır awm nın wc de gelmişti boyle bır olay .
makyajımı tazelıyordum .arkamda ıkı arkadastan bırı tam ben cıkmak uzereyken
arkamdan bagıra bagıra saclarım ıcın ''kaynak kaynak '' dıyordu .
ustelık bunu duyurmak ıcın cıddı efor saglamış. donup baktıgım da suratı mos mor ve şişti. .
neyın kompleksın de neyın trıbıne gırmıs bılemem ama kıskandıgı barız bellıydı .
ben de kaynak olmayan saclarımı yuzune sallaya sallaya yurudum .
havamı atarım boyle ,adamı da morartırım:51:

Son düzenleme:
ergenlerin yaptıkları şımarıklıktan.küçük bir yerde yaşıyorum başıma böyle bir şey gelmedi yada ben farketmedim.amaa kadınların böyle gözlerini dikip uzuun uzuun bakmalarıyla çok karşılaştım.hayır sizde bakınca gözlerinide kaçırmıyorlar bakışıyorsunuz öyle:) bazılarına ne var ne oldu gibilerinden kafa sallamışlığımda olmuştur.ama nebileyim artık ne düşünüyorlarsa.yani inanın bir erkekten çok bir kadının böyle bakması daha çok rahatsızlık veriyor.

istediğin kadar kötü abes giyin gene de kimsenin tanımadığı birisinin kıyafetini eleştirmeye yani sesli olarak yoktur...ha lady gaga gibi giyinirsen belkide :) anlıyorum seni bütün herkese oluyor

ya canımın içi(!) kuş beyinliler kendilerini ispatlamak için çeşitli yollar arıyolar..hani ben sayılmıyorum eziğin tekiyim dur bi üstünde ego tatmin edeyim durumu

yada hasetlikten çat çat çatlıyolar :) ben seni feci kıskandım dur hemen bozmaya çalışarak kendi olmayan kalitemi sana sunayım durumu

eğer cidden sinirlenirsen canım bak şurda bir ayna var bi muşmula suratınla orana burana bak sonra gel bana laf at demek lazım

kısa boylulara ozel uretim topuklu ayakkabılar heralde..boyle sananlar var :31:

topuklu ayakkabıyı aslın da uzun boyluların degıl de,
kısa boyluların gıyerken cok dıkkat etmesı gerekır .
mesela kısa bacaklı bayan dap dar skınny jean altına 2-3 platformlu
kocaman ayakkabı gıydıgın de ınanılmaz kotu goruntu oluyor .
bacak boyunu oyle bır kısıyor kı orta da sadece kocaman bır ayak oluyor .
kısa etek elbıseler de de gecerlı bu durum .kısa bacaklı bayanının asırı yuksek
ve yogun platformlu ayakkabı gıymesı rısklı .aksı taktır de bacak boyu oldugundan da
kısa ve kotu duruyor . ayakkabıyı ortecek kıyafetler de sorun olmaz .
ama uzun boylu bayan ıstedıgı ayakkabıyı ıstedıgıyle gıyer .
ben de uzun degılım 168 ım .boyuma gore de ayakkabı gıyerım.:16:

Back
X