Kadınların metalaştırılması

İşte böyle düşünmemizi isteyenler de yine bu sektör.Kültür Endüstrisi diye bir kuram var,pazarlama tekniğinin en kapsamlısı bana göre.insanların üzerinde bırakmak istedikleri etki(ler) için kendi ürettikleri kültürcükler..Benim tanımım bu ve kadınları kadınlara pazarlayarak istediklierini çok güzel elde etmektedirler.Bıraktıkları etkilerin sonucunda güvensiz doyumsuz ruhlar.Sonuç içi boşaltılmış sevgi kavramı,güzellik kavramı....
Bir dönem yeşil paketli bir sigara varmış ABD'de sırf o sigaraların satışını arttırmak için yeşil rengi moda yapmışlar adamlar.
yuh ya yapmıcakları şey yok
arka arkaya klip izlediniz mi hiç? tamam ben de çok severim ama bi kere beyonce, lady gaga, britney arka arkaya çıktı. hepsi nerdeyse tangalarla bikinlerle klipler. bakmıyor muyum evet bakıyorum ama eskiden bu kadar da değildi gerçekten de. tamam kadınlar yine ön plandaymış ama türkan şorayın gözlerini beğenirlermiş şimdiki gibi gaganın memelerini fln değil laelaelaelaelae

tek umudum bu akımın da bi süre sonra bitmesi. sonuçta insanlar bıkıcak sanki çıplaklıktan. nereye kadar gidicek böyle heryerde anadan doğma görene kadar mı?
ya biticek bu akım ya da hepimiz nudist olup çıkıceeeiiizz

evet yaa ben de uyuz oluyorum o takvimlere fln. yok victorias secret fln. güya kadınlar alcak giycek o çamaşırları. gece yılbaşında veriyorlar bi de. erkek olsam yeterince gözüm doyardı valla hiç de sevgili yokluğu çekmezdim gibime geliyor. yani hiç birimiz 1.85 boyunda uzun bacaklı çekik gözlü zapzayıf c kup sütyen takan mankenler değiliz. ama böyle olunması gerektiğinin empoze edilmesinden bıktım ya.

valla sorma ya, ntv de haber izlerken bile zırt diye çıkıyo, yılbaşına viktoryanın melekleriyle girmek istermisinizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evde harp çıkarcaklar valla, adam boş bulunup evet viktotyanın melekleriyle girmek isterim dicek, kıyamet kopcakkaydirigubbakcemile3

cnbc e, ntv , e2 de çok izleriz, çok uyuz olmuştum valla 2 ay boyunca sempatiksalakcinni

evet canım, eşim bazen der ki, "tvde sokakta işyerinde bacak görmekten gına geldi inan ki hiç çekici gelmiyor, her yer bacak" der..

al işte bak haklı adam da. bizim bekar türk kızlarına bi behlül yetiyor 2 saatlik dizi :)
bi de 7/24 etraf öyle olsa valla kimsenin umru olmazdı erkekler :)

malesef canım. kadın her yola uygun bir obje haline geldi. dünyada herşeyin simgesi kadın.
bara gittiğinizde striptiz yapan kadındır gazinoda dansöz kadındır. hertürlü fuarın simgesi sexi ve güzel kadınlardır. bu hep böyledir. dondurma reklamına bile kadınlar cips reklamında kadınlar.. hatırlarsanız bir cips var adamın her ısırışında kadın güzelleşiyor göğüsleri doluyor.:))
eğlenmek kadındır.hayat kadınla güzelleşir.:) nasıl slogan ama bize verilen msj budur hep.

al işte bak haklı adam da. bizim bekar türk kızlarına bi behlül yetiyor 2 saatlik dizi :)
bi de 7/24 etraf öyle olsa valla kimsenin umru olmazdı erkekler :)

evet bence de yaa.. hakkaten şimdi farkettim bak, ben kıvanç ı ilk gördüğümde anaa iyiymiş bunun tipi dediydim. ama şimdi göre göre dizide, magazinde hatta haberlerde, böh geldi. adamlar da karılardan tiksincek

yuh ya yapmıcakları şey yok
arka arkaya klip izlediniz mi hiç? tamam ben de çok severim ama bi kere beyonce, lady gaga, britney arka arkaya çıktı. hepsi nerdeyse tangalarla bikinlerle klipler. bakmıyor muyum evet bakıyorum ama eskiden bu kadar da değildi gerçekten de. tamam kadınlar yine ön plandaymış ama türkan şorayın gözlerini beğenirlermiş şimdiki gibi gaganın memelerini fln değil laelaelaelaelae

tek umudum bu akımın da bi süre sonra bitmesi. sonuçta insanlar bıkıcak sanki çıplaklıktan. nereye kadar gidicek böyle heryerde anadan doğma görene kadar mı?
ya biticek bu akım ya da hepimiz nudist olup çıkıceeeiiizz

Ay valla ben bıktım,işin komik tarafı artık müzik kanallarını seyretmiyorum bile.Ben sadece kendimi böyle bilirdim eşim t.v izlesin hiç istemiyorum.Öyle beynime yerleşmiş ki erkekler sadece oralara önem veriyomuş gibi,haliyle bende de güvensizlik(hem kendime hem ona) oluyor.Onlar şöyle ,ben böyle.
Hayatın anlamını boş şeylerde arıyoruz.Bu duygularımı yenmeye çalışıyorum.

valla sorma ya, ntv de haber izlerken bile zırt diye çıkıyo, yılbaşına viktoryanın melekleriyle girmek istermisinizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evde harp çıkarcaklar valla, adam boş bulunup evet viktotyanın melekleriyle girmek isterim dicek, kıyamet kopcakkaydirigubbakcemile3

cnbc e, ntv , e2 de çok izleriz, çok uyuz olmuştum valla 2 ay boyunca sempatiksalakcinni

canım öldüm gülmekten gece gece ya valla aynen katılıyorum ayrı girdik biz sevgilimle yılbaşına. o evde ablasıylaydı allahtan ablası esaslı feministlerden funda arar dinlemişler :D
yoksa ayrı mayrı dinlemem ben de victorianın kanadı demem yolarım saçını başını sevgilimin:D

Ay valla ben bıktım,işin komik tarafı artık müzik kanallarını seyretmiyorum bile.Ben sadece kendimi böyle bilirdim eşim t.v izlesin hiç istemiyorum.Öyle beynime yerleşmiş ki erkekler sadece oralara önem veriyomuş gibi,haliyle bende de güvensizlik(hem kendime hem ona) oluyor.Onlar şöyle ,ben böyle.
Hayatın anlamını boş şeylerde arıyoruz.Bu duygularımı yenmeye çalışıyorum.

canım ya ben de aynen öyle düşünüyorum. o kadar acıyorum ki şu şeylere olan tepkime harcadığım sinire. hayır erkekleri hiç bi zaman suçlu bulmam ama artık adamların da suçu yok al aha diyip gözüne sokulmadığı kaldı bi sırnaşık şey

biz en iyisi bi grup kuralım kurtulalım bunlara olan sinirimizden =))

yalnız herkes tepkiliymiş ben de yanlış anlaşırım diye korkuyordum sevindim aynı frekansta olamamıza :)

malesef canım. kadın her yola uygun bir obje haline geldi. dünyada herşeyin simgesi kadın.
bara gittiğinizde striptiz yapan kadındır gazinoda dansöz kadındır. hertürlü fuarın simgesi sexi ve güzel kadınlardır. bu hep böyledir. dondurma reklamına bile kadınlar cips reklamında kadınlar.. hatırlarsanız bir cips var adamın her ısırışında kadın güzelleşiyor göğüsleri doluyor.:))
eğlenmek kadındır.hayat kadınla güzelleşir.:) nasıl slogan ama bize verilen msj budur hep.

ama o sloganın altında bi slogan daha var canım. "kadın da güzelse" hayat kadınla güzelleşir :)

erkekler güzel kadın gördükçe güzeleştiriyo zaten hayatını.

içinde kaymaya eğilim birazcık varsa tv ve genel hayatta ki herşey teşvikliyor. zaten içindeki şeytan uyanık olan erkek gidip aldatıyor.

ama o sloganın altında bi slogan daha var canım. "kadın da güzelse" hayat kadınla güzelleşir :)

bi de çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler...
evet o bakımsız kadın var ve burda.. evet benim buyrun..
eşofmanımla oturup kkda yazmak istiyorum.. o tvdeki hatunlar gibi her an topuklularımla minimle dolaşamam yani.. dolaşsam da selülitim var.. evet var..
aşkı memnudaki firdevs hanım gibi giyinmekle bozamam kafayı.. ama öyle bi girdi ki içimize bu görüntüler, kadın dediin bööle olur imajı çizikdiriyo..
off bi git yaa diyesim var hepsineee

erkekler güzel kadın gördükçe güzeleştiriyo zaten hayatını.

içinde kaymaya eğilim birazcık varsa tv ve genel hayatta ki herşey teşvikliyor. zaten içindeki şeytan uyanık olan erkek gidip aldatıyor.

işte ben de diyorum ki gerek yok ki aldatmasına. aldatmadan alcağı hazzın kat kat katını alıyor zaten günümüz sağolsun hem de hiç yorulmadan hiç risk almadan

eşofmanımla oturup kkda yazmak istiyorum.. o tvdeki hatunlar gibi her an topuklularımla minimle dolaşamam yani.. dolaşsam da selülitim var.. evet var..
aşkı memnudaki firdevs hanım gibi giyinmekle bozamam kafayı.. ama öyle bi girdi ki içimize bu görüntüler, kadın dediin bööle olur imajı çizikdiriyo..

sen böyleyken eşin/sevgilin de kalkıp jilet gibi dolanmıyor yani ortalıkta değil mi?
kalkıp eednan bey gibi gece yatana kadar takım kravat durmuyor onlar da.
üstelik böyle olmaları gerektiğni bile düşünmüyorlar.
işte haksızlık buuu

:roflol::roflol:

ay canım naptın, bak söylüyorum 3 vakte kadar bir üye gelip siz bakımlı kadınları kıskanıyosunuz çekemiyosunuz yazcak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
doccum,
bahsettiğin şey kahrolası kapitalizmin en büyük kalesi, reklam!
tek amaç ticaret burda.. satalım da nasıl satarsak satalım..
sadece tvde değil her yerde var bunlardan.. bayan çalşanlarını müşteri memnuniyeti adına pazarlayan yöneticiler de bu kefeye girmez mi?

hımm ama kıskançlık kısmını anlayamadım. şahsen ben kıskanmam tvdeki kadını.. oyuncak bebek gibi geliyor onlar bana..yaşayn barbiler, yürüyen şişme bebekler .. çok güzelleri var Allah için ama bir noktada sanallar işte.sen de böyle bak olaya..ne sinir kalsın ne tasa..

bu arada artık erkek vucudu da kullanılıyor. bir örnek.. aşkı memnu.. behlülden başka banyodan çıkan yok orda..
murat boz sonracığıma, nasıl da sergiliyor adam bedenini..
ama kadınlar kadar teşhir edilmiyor erkek vucudu.. bu doğru.

ay canım naptın, bak söylüyorum 3 vakte kadar bir üye gelip siz bakımlı kadınları kıskanıyosunuz çekemiyosunuz yazcak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa ben onları kıskanmıyom yannış anlaşılmasın.. delikafadulden
belki beren saatciimde gecenin körüsünde eşofmanı ve elinde cipsiynen oturuyodur kk başında; ay şekerim yannış annama.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa ben onları kıskanmıyom yannış anlaşılmasın.. delikafadulden
belki beren saatciimde gecenin körüsünde eşofmanı ve elinde cipsiynen oturuyodur kk başında; ay şekerim yannış annama.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım olsa olsa mini saten geceliği ve kırmızı şarabıyla giriyordur kk ya kaydirigubbakcemile2 hehehe

doccum,
bahsettiğin şey kahrolası kapitalizmin en büyük kalesi, reklam!
tek amaç ticaret burda.. satalım da nasıl satarsak satalım..
sadece tvde değil her yerde var bunlardan.. bayan çalşanlarını müşteri memnuniyeti adına pazarlayan yöneticiler de bu kefeye girmez mi?

hımm ama kıskançlık kısmını anlayamadım. şahsen ben kıskanmam tvdeki kadını.. oyuncak bebek gibi geliyor onlar bana..yaşayn barbiler, yürüyen şişme bebekler .. çok güzelleri var Allah için ama bir noktada sanallar işte.sen de böyle bak olaya..ne sinir kalsın ne tasa..

bu arada artık erkek vucudu da kullanılıyor. bir örnek.. aşkı memnu.. behlülden başka banyodan çıkan yok orda..
murat boz sonracığıma, nasıl da sergiliyor adam bedenini..
ama kadınlar kadar teşhir edilmiyor erkek vucudu.. bu doğru.

canım bilmiyorum benim öyle bakabilmem için sanırım o televizyondakilerden daha yaşlı bi duruma gelmem lazım. kendimden küçüklere ay ne güzel fln diyorum çünkü 17-18 yaşındakilere fln ama belki onlar doğal olduklarından güzel geliyordur bana.
sanırım o zamana kadar umursamıyormuş rolü yapmaya devam edicem anca

canım bilmiyorum benim öyle bakabilmem için sanırım o televizyondakilerden daha yaşlı bi duruma gelmem lazım. kendimden küçüklere ay ne güzel fln diyorum çünkü 17-18 yaşındakilere fln ama belki onlar doğal olduklarından güzel geliyordur bana.
sanırım o zamana kadar umursamıyormuş rolü yapmaya devam edicem anca

kapris yapıp kendini ve arkadasını yıpratacağına öyle yap.. umursamaz olamıyorsan da umursamaz rolu yap..

bende de tam tersi oluor... 24 yasındayım. ufak tefek kızlar görünce vayyy be biz yaşlanmışız oluyorum.. benden büyükleri ya da akranları hiç tınmam olumunekankayizsmile

bu şekilde tutuluyor olmalı.. :/
her film dizi özelliklede kliplerde mutlaka öyle kızlar rol alıyor.. evlat yetiştirirken bu olay tamamıyle rahatsız edici tabi...

Back
X