yuh ya yapmıcakları şey yokİşte böyle düşünmemizi isteyenler de yine bu sektör.Kültür Endüstrisi diye bir kuram var,pazarlama tekniğinin en kapsamlısı bana göre.insanların üzerinde bırakmak istedikleri etki(ler) için kendi ürettikleri kültürcükler..Benim tanımım bu ve kadınları kadınlara pazarlayarak istediklierini çok güzel elde etmektedirler.Bıraktıkları etkilerin sonucunda güvensiz doyumsuz ruhlar.Sonuç içi boşaltılmış sevgi kavramı,güzellik kavramı....
Bir dönem yeşil paketli bir sigara varmış ABD'de sırf o sigaraların satışını arttırmak için yeşil rengi moda yapmışlar adamlar.
arka arkaya klip izlediniz mi hiç? tamam ben de çok severim ama bi kere beyonce, lady gaga, britney arka arkaya çıktı. hepsi nerdeyse tangalarla bikinlerle klipler. bakmıyor muyum evet bakıyorum ama eskiden bu kadar da değildi gerçekten de. tamam kadınlar yine ön plandaymış ama türkan şorayın gözlerini beğenirlermiş şimdiki gibi gaganın memelerini fln değil laelaelaelaelae
tek umudum bu akımın da bi süre sonra bitmesi. sonuçta insanlar bıkıcak sanki çıplaklıktan. nereye kadar gidicek böyle heryerde anadan doğma görene kadar mı?
ya biticek bu akım ya da hepimiz nudist olup çıkıceeeiiizz