Kadınların yaptığı 5 flört hatası

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Flört ederken siz de bu hataları yapıyor musunuz ?

Flört etmek,bir erkekle ilgilendiğinizi anlatmanın en etkili yolu. Böylece hoşlandığınız erkek sizi tanıyabilecek ve kadın tarafınızı görebilecek. Ancak yapacağınız herhangi bir hata olayı tamamen mahvedebilir. Sayacağımız 7 hatadan uzak
durmalısınız:

1. Akıl oyunlarından ya da elde eldilmesi zor kadın imajından sakının. Kendine saygısı olan hiçbir erkek, böyle bir kadınla beraber olmak istemez. Ya ona onunla ilgilendiğinizi gösterin ya da bırakın gitsin.

2. Karşınızdaki erkeğe saygısızlık olarak nitelendirilebilecek tavırlardan uzak durun. Şaka yapabilirsiniz ya da şaka yollu iğneleyebilirsiniz ama özellikle diğer insanların yanında dozunu kaçırırsanız, onurunu zedelemiş olursunuz.

3. Erkekler genelde kahraman olmayı ve yardımlarına ihtiyaç duyulmasını severler. Ancak dikkat edin, zavallı biri gibi görünmek istemezsiniz. Sürekli onun tavsiyelerine ihtiyaç duyduğunuzu belirtmeyin.

4. Hemen sahiplenmeye çalışan kadınlar, erkekler için iticidir. Konuşurken onun koluna dokunmak ayrı, bir de sıkı sıkı tutup bu adam benim mesajı vermek ayrı.

5. Akıllıca davranın ve ona ne kadar güçlü olduğunuzu göstermekten kaçının. Aksi takdirde, sizin yalnızca cinsellik için arayışta olduğunuzu düşünecektir. Çünkü erkekler, kendilerine ihtiyacı olan kadınlardan hoşlanır.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
katılmıyorum, bu tür tüyo ve hap bilgilere uymak da fiyasko ile sonuçlanabilir. İnsanların hoşlandığı biri ile beraberken kendi gibi olması uzun vadede en güzel sonucu verir. Evet, zeki ve güçlü kadınlar birçok erkeği korkutup kaçırabilir ama onlar uzun vadede zaten yanınızda olmayacaktır. benim tavsiyem ise sizi olduğunuz gibi kabul edecek olan birini bekleyin ve kendinizi değiştirmeye uğraşmayın

Güzel tavsiyeler. Hepsi de doğru. Hele ki ilk madde.
Kimileri cidden hafif kız olmayayım ayağına bir sürü saçmalık yapıyor.
Karşındaki de salak ya anlamıcak sanki.
Beğendiğini belli etmeli insan dozajında. Beğendiğini belli etmek demek hafif kadınsın demek değil ki.
Öyle algılıyor millet.

Son düzenleme:
Öneriler mantıklı gelse de, insan içinden geldiği gibi davranmalı...
Şöyle davranırsanız ilişkiniz daha uzun soluklu olur diye söylenenleri uygularsa kendi olmaktan çıkar..

+1!

Hesaplayarak olmuyor bu isler. Seni oldugun gibi kabul eder veya etmez bu kadar basit.

çok mantıklı.bide onlara onsuzda olabiliceğimizi biraz belirtmemiz gerekiyor.mesela hafif bi tartışmada hemen özür dilemeyin.altan hep siz almayın

katılmıyorum ,,,zor kız olmak her zaman işe yararr canımm,,gerçekten seni seviosa istiosaa senii tavlamak için elinden geleni yaparr bunu görmek içinn iyibi fırsatt zor kız,,,diğerr tutumların daa kişiden kişiye değişirr,,her erkek aynı diğildir sonuçta,,kimisi sahipleniici kızları sever kimisi sevmezz...

valla kızlar adam seni isterse her şeklde elde eder ama istemezsede ne yapsan faydasız benim ilgilendigim bir çocuk var oda bnle ilgileniyo heryolu denedim zor kadını oynadım zeki kadını oynadım samimi olasını sagladım ama ne yapam faydasız herif bi türlu acılamıyo cok ıcıne kapanık yakında ben gidip sen acılamyacaksan ben acılıcam diyecem o olacak yani taktikden cok karsında ki adam onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…