- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
-
Yok ben geçenki buraya yazan konu sahibine dertlendimEvet var ama onlar buranın konusu değil çünkü destekleyen insanlar dert oluşturmazlar.
Meslek sahibi olmadan evlenmezlerse duymazlar. Evlenirlerse evlilikte desteklenmesi gerekir kadının. Bu sadece kadın için de geçerli değil, okul içinde. Eşin iş değiştirmesine bile ya destek olursun ya köstek.kadınlar meslek sahibi olabilmek için herhangi bi erkeğin desteğine ihtiyaç duymamalılar ama.
kısır döngü gibi.
İyide bu konu o konu sahibinı daha cok üzecekYok ben geçenki buraya yazan konu sahibine dertlendim
Okumaya cesareti yoktu belkide onun bilmiyorum belki de ne yapacağını bilmiyordu çalışıyordu zaten en son sonra evlendiğini duymuştum ondan sonra çabalamışlar demek ki eşine söyledi belki de ya da o demiştir okumak istersen diyeVar tabii ki. Ama hiçbir kadın kendini bir erkeğin merhametine bırakmamalı. Kaçmıyo koca yani önce okul sonra iş en son eş.
Kamu spotu gibi kamu spotu
Belki o da eşine söyler böyle olabildiğini diye yazdımİyide bu konu o konu sahibinı daha cok üzecek
Okumak şart olan bir şey yahu bu devirde cesaretle bilmemekle ne alaka? Evlenmeye cesaret eden okumaya hayli hayli cesaret eder ayrıcaOkumaya cesareti yoktu belkide onun bilmiyorum belki de ne yapacağını bilmiyordu çalışıyordu zaten en son sonra evlendiğini duymuştum ondan sonra çabalamışlar demek ki eşine söyledi belki de ya da o demiştir okumak istersen diye
Erkek olmadan da evlenmedende kadınlar meslek sahibi olabilir.Yeterki istesin.Geçen gün burda biri lise mezunuyum açıköğretimden devam etmeme kocam izin vermiyor yazmıştı, valla size birşey diyeyim mi bunu örnek olsun diye yazıyorum bizim ordan bi kız ortaokul mezunuydu liseye bile gitmemişti bi polisle evlendirdiler. Ve o adam buna dışardan okuması gereken ne varsa yapmış çabalamış kadın şu an da subay oldu çocuk da doğurdu mesleğe geçtikten sonra. Bazı eşler korkuyor kadının birşeyler yapabilmesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?