• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığını kullan ???

canım ne biliyormusun gönlünü hep hos tut bastan cıkarmaya calısan nir kadın gibi ol ona karsı . hoslandıgı seyler ne mesela masaj o demeden masaj yap öv .ç sonra güzel sözler söyle olumsuz seyler söyleme iste bunlar hep ugras

Nadir olduguna inanmiyorum bence kadinlar konusmayi erkekler dinlemeyi bilmiyor
Yanlis anlamayin size konusmayi bilmiyorsunuz demiyorum ama hicbir insanin karsisina gecip bagira cagira dert anlatilmaz , bana da biri derdini boyle anlatsa dinlemem , umursamam

Guzel bir sofra hazirlayin eger alkol aliyorsaniz koyun bir kadeh raki , oturtun esinizi karsiniza sakin sakin duygularinizi , hissettiklerinizi anlatin , size yasatilanlari bunlarin sizde actigi yaralari anlatin

Kadinlarin en buyuk hatasi konusmamak , diyolar ki ee o da goruyo yasadiklarimi hayir iste o disardan goruyo ama sizin icinizi bilmiyor , kadinliga cilveye vs gerek yok , sakin ve uzun bir konusma yapin bence her erkekte ve her kadinda ise yarar

Inan bu konuşmaları defalarca yaptık ama sonuç başarısız..ailesine olması gerekenden fazla düşkün..ben gece 10 da 8 günlük bebeğim elimde o evden kovulgumu unutamıyorum.. doğumdan çıktığım zaman eşimin tek başına o kapıda olmasını unutamıyorum kimsesiz gibi..ama eşim illâ ailem deyince bende şaşıp kaliyorum

Öyle yemek tarifi gibi bişey değil bu.
Yani bazı kadınlarlardan kadın hinliği akar resmen.
Çabalamasa da bi erkeği kullanmayı iyi bilir.
Yapısında vardır.
Ve bu türlere genelde iknası kolay erkekler denk gelir.
Kolayca kandırdıkları için kocalarını, tüm kadınlara aynı tavsiyeyi verirler.
Hatta yine bu tipler 'erkeği eve bağlamak kadının işidir' derler.
Sanki it bağlıyoz.
Sanki erkek kurma bebek.
Sanki hiç egosu yok.
Bence kadınlığı kullanmak belli erkeklerde işe yarıyo.
Genellemelik bi durum değil.

Inan bu konuşmaları defalarca yaptık ama sonuç başarısız..ailesine olması gerekenden fazla düşkün..ben gece 10 da 8 günlük bebeğim elimde o evden kovulgumu unutamıyorum.. doğumdan çıktığım zaman eşimin tek başına o kapıda olmasını unutamıyorum kimsesiz gibi..ama eşim illâ ailem deyince bende şaşıp kaliyorum
Bu yasadiklariniz cok kotu cok uzuldum gercekten
Sizin sorununuz bambaska , bu isveyle cilveyle duzelecek bir durum degil
Birakin ailesiyle ne isterse yapsin , siz de guclu durup umursamayin
Belki bir sure sonra kendi cekirdek ailesinin degerini anlar

Öyle yemek tarifi gibi bişey değil bu.
Yani bazı kadınlarlardan kadın hinliği akar resmen.
Çabalamasa da bi erkeği kullanmayı iyi bilir.
Yapısında vardır.
Ve bu türlere genelde iknası kolay erkekler denk gelir.
Kolayca kandırdıkları için kocalarını, tüm kadınlara aynı tavsiyeyi verirler.
Hatta yine bu tipler 'erkeği eve bağlamak kadının işidir' derler.
Sanki it bağlıyoz.
Sanki erkek kurma bebek.
Sanki hiç egosu yok.
Bence kadınlığı kullanmak belli erkeklerde işe yarıyo.
Genellemelik bi durum değil.
Benim eşimde eminim işe yarıyordur geçmişini bildiğim için ama ben yapamıyorum ki yapmakta istemiyorum. Ben et parçası değilim. Kadınım emanetim ve çok değerliyim.ona evlat vermişim.beni üzüyorsa kendi bilir:)

Valla aptal erkekleri kadınlık kullanarak yola getirebilirsin belki ama tilki adamlarda ise yaramaz o.
Benimki çok tilki mesela.

Sana tavsiyem eminim kötü günler yaşadın. Nefretlik bir ailesi var eşinin.
Onları kotuleyerek hiç bir yere varamazsın.
Eşine iyi niyetini göster.
Aranızdaki bu olmamisligin sebebinin ailesi olduğunu anlasın.

Ben de mesela eşimin ailesi ile ciddi sorunlar yaşadım nefret ettim.
Onların adımları ile bir parça daha iyi olduk unutmuyorum ama hatanın bende olmadığını laflar değil tavırlarimla anlattım.

Evimin kapısını kapatmadim.
Geldiklerinde öyle güzel ağırladım ki utandirdim.
Eşim ailesine giderken annen sever bunu şundan götür deyip bir şeyler gönderdim.

Yani kızdığim kadar saydim da.

Böyle şeyler çok daha değerli emin ol.
Huzurlu olmanızı dilerim.

Benim eşimde eminim işe yarıyordur geçmişini bildiğim için ama ben yapamıyorum ki yapmakta istemiyorum. Ben et parçası değilim. Kadınım emanetim ve çok değerliyim.ona evlat vermişim.beni üzüyorsa kendi bilir:)

Ben işe yarasa kullanmak ne otomatiğe bağlardım.
Ama eşim annesinden idmanlı...
Yani kv hep kadınlığını kullanarak bişi yaptırmış kp.ye.
Ve düşün erkek olmasına rağmen eşim bu durumu sezmiş.
Oyüzden hiç izin vermez, işve cilve takılınca ilgilenmez ciddiyete bürünür hemen sırf kullanılmamak için.

Valla aptal erkekleri kadınlık kullanarak yola getirebilirsin belki ama tilki adamlarda ise yaramaz o.

Onların adımları ile bir parça daha iyi olduk unutmuyorum ama hatanın bende olmadığını laflar değil tavırlarimla anlattım.

Eşim ailesine giderken annen sever bunu şundan götür deyip bir şeyler gönderdim.

Huzurum için bunu yapmam lazım benimde biliyorum..insallah bende başarabilirim teşekkür ederim:)

Ben işe yarasa kullanmak ne otomatiğe bağlardım.
Ama eşim annesinden idmanlı...
Yani kv hep kadınlığını kullanarak bişi yaptırmış kp.ye.
Ve düşün erkek olmasına rağmen eşim bu durumu sezmiş.
Oyüzden hiç izin vermez, işve cilve takılınca ilgilenmez ciddiyete bürünür hemen sırf kullanılmamak için.
:) bu da değişikmis valla.

Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??
Cilve ilgi alaka

Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??
valla bende kaynanamlarla pek görüşmüyorum eşim cumadan cumaya görüyor ama öyle bir hareketini görmedim görsem büyük sıkıntı olurdu.Kadınlığını kullan=cilve olsa gerek

valla bende kaynanamlarla pek görüşmüyorum eşim cumadan cumaya görüyor ama öyle bir hareketini görmedim görsem büyük sıkıntı olurdu.Kadınlığını kullan=cilve olsa gerek
Keşke benim ki de oyle olabilse..2 senelik evliliğimiz de tüm kavgalarımız senin benim ailem..bu durumdan sıkıldım vallahi

Keşke benim ki de oyle olabilse..2 senelik evliliğimiz de tüm kavgalarımız senin benim ailem..bu durumdan sıkıldım vallahi
bizimde tartıştığımız çok oldu sebebi hep onun ailesiydi artık umursamıyorum kim ne hali varsa görsün

Nasıl bu kadar olgun davrananildiniz size yapılan haksızlık nasıl birşeydi de onun üstüne al şunu annene götür diyebildin. Nefsini nasıl yendin. Biraz tavsiye alabilirmiyiz yaptığınız çok zor şeyler yani nefse ağır gelen şeyler

Nasıl bu kadar olgun davrananildiniz size yapılan haksızlık nasıl birşeydi de onun üstüne al şunu annene götür diyebildin. Nefsini nasıl yendin. Biraz tavsiye alabilirmiyiz yaptığınız çok zor şeyler yani nefse ağır gelen şeyler
Valla ben kaynanamın sesini duyunca cinlerim tepeme çıkıyor,bi de yemek gönderecem pehhh :))

Hemen bu olgunluğa erisemedim.
Aslında çok kinci biriyim.
Ilk 1 buçuk yıl onlardan nefret ettim ve kotuledim. Böylece eşim için ailesi daha da kıymetli oldu.

Benim annem ona taş atana gül atmayı becerebilen bir kadındır.

Bana nasihatlerde bulundu.
Sana hiç bir faydaları olmasa da eşine oldu.
Hiç kimse ailesini seçemez.
Onlara özel yapmayacaksin misafire ne yaparsan onu yap dedi. KV ile hiç derdim olmadı o yüzden ona iyi davranmam kolaydı. KP ime sadece babalar günü hediyesi aldım ama ben vermedim eşime verdirdim. Ama hadi alalım demem bile yetti eşime çünkü düşündüm bunu.

Üstelik benim babam hayatta değil.
Hiç bir babalık görmedigim adam için bunu düşünmem gerçekten takdirlikti eşim de bunları gördü işte.

Eşini seviyorsan onu dünyaya getiren insanları da saymalisin der annem.

Böyle davrandikca benim kiymetimi anladı ailesinin yanlışlarını gördü eşim.

Back
X