• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığını kullan ???

Ne kadar yanlış bir tabir kadınlıgını kullan ne yani biz kadınların sadece kadınlıgımı var canım sen beni dinle ve beynini kullan eşine güzel bir yemek yap otur sakince bagırmadan neden annesi hakkında böyle düşündügünü anlat ona annesiyle görüşmesini normal buldugunu fakat orada olup biteni evinize yansıtmamasını söyle ve asla bir erkeye onu dünyaya getiren kadını kötüleme ters teper

Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??
Öncelikle kayın validenle asla küsme onunla barış eşin yokken kayın validene hangi huylarını sevmedigini nelerden sikayetçi oldugunu söyle hatta tartış ama asla eşine yansıtma emin ol kayınvaliden sırf siz tartışın diye seni çileden çikartıyor sonrada hicbirşey yokmus gibi eşini pofpofluyordur akıllı ol sende tartış ama eşine yansıtma

valla bu durum kadınlığını kullanarak fln deişmez o filmlerde olan bişey. eşin annesinin dolduruşuna gelen biriyse kadınlık madınlık sökmez o yine dolar gelir.

Eşini alenen dolduruyorlar sana karşı. Kadınlığını değil nereni gösterirsen göster fitne fesatlık gibi durumlarda pek geçerli olacağını zannetmiyorum...

Kadınlığını kullanmak meseleleri kaynanalara karşı etkili olmayıp daha da b.ka sarıyor.

Bende oldum olası anlamadım bu lafı hiçte cilveli falan olamıyorum eşim bazen sen benim asker arkadasım gibisin evin icinde diyor uzuluyorum ama cilve naz falanda yapamiyorum hic fitratim da yok yani

Eşini alenen dolduruyorlar sana karşı. Kadınlığını değil nereni gösterirsen göster fitne fesatlık gibi durumlarda pek geçerli olacağını zannetmiyorum...

Kadınlığını kullanmak meseleleri kaynanalara karşı etkili olmayıp daha da b.ka sarıyor.
Tecrübe konuşuyor gibi hissettim:) sence ne yapmalı peki ??

Bende oldum olası anlamadım bu lafı hiçte cilveli falan olamıyorum eşim bazen sen benim asker arkadasım gibisin evin icinde diyor uzuluyorum ama cilve naz falanda yapamiyorum hic fitratim da yok yani
:) siz gene asker arkadaşı gibisiniz,bizde o da pek yok..yani muhabbetimiz yok..ev arkadaşına döndük tartışmalardan :)

Öncelikle kayın validenle asla küsme onunla barış eşin yokken kayın validene hangi huylarını sevmedigini nelerden sikayetçi oldugunu söyle hatta tartış ama asla eşine yansıtma emin ol kayınvaliden sırf siz tartışın diye seni çileden çikartıyor sonrada hicbirşey yokmus gibi eşini pofpofluyordur akıllı ol sende tartış ama eşine yansıtma
Ben kadının tipine sesine bile uyuzum,huylarına geçmeden:)) eşim aramızdaki dengeyi kursa,gidip gelmememizin hayırlı olduğunu anlasa is düzelecek ama olmuyor,adam anam dio başka birşey demiyo

Adamımı degistirim ne yapım kiz o zaman :)) çare ariyorukk iste ne yapılabilir die.

zor bi durum bilmiyorum bilsem kendime çare bulurdum:))) bence sen de eşinle gitmeyi dene. orda sana soğuk davranırsalar eşin kendi gözü ile görür belki sen hiç saygını bozma. ben ipleri kopardım kayınvalide ile ama yarın öbürgün eşm yine ona karşı yumuşayacak olanları unutacak diye korkuyorm...

:) siz gene asker arkadaşı gibisiniz,bizde o da pek yok..yani muhabbetimiz yok..ev arkadaşına döndük tartışmalardan :)
Asker arkadaş dediysem sohbet acısından değil ki uzaklık acısından yoksa bizimde evde hic sohbetimiz yok ancak azarlar bir laf konuşur kerpetenle alırsın ağzından onuda gıcık

zor bi durum bilmiyorum bilsem kendime çare bulurdum:))) bence sen de eşinle gitmeyi dene. orda sana soğuk davranırsalar eşin kendi gözü ile görür belki sen hiç saygını bozma. ben ipleri kopardım kayınvalide ile ama yarın öbürgün eşm yine ona karşı yumuşayacak olanları unutacak diye korkuyorm...
Valla seni üzmek istemem ama unutmasi fazla sürmez.. biz evden ayrildigimizda daha sadece cenazelerine giderim diyordu,şimdi afedersin o..pu olsa o benim anam,sen kimsin dio

14 sayfa olmuş okuyamadım direkt yazıyorum

Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum haklı sebeplerle ne kadar haklı olsak da eşlerimiz açısından zor

Benim ailem eşimin peşinde kul köledir resmen sürekli ailemle görÜşüyoruz ama ben hem hamileyim hem 1 yaşında kızım var hem eşimin ailesi bize 4 saat uzaklıkta oturuyor bu nedenle eşim onlara gidemiyor Ya da çocukları götüremiyor onlar da buraya gelmiyor vs

Düşününce eşlerimiz için de zor keşke böyle olmasa ama suç bizde değil ne yapalım keşke eşlerimizin aileleri huzur bozmasa da görüşsek güle oynaya

Kadınlığını kullan kaba bir tabir ama ben şöyle demek istiyorum eşlere dırdır etmenin bir faydası Yok dırdır edip durmamak lazım, sen eşini baş tacı yaparsan o da seni inşaAllah el üstünde tutar bunu demek istiyor olabilirler

Asker arkadaş dediysem sohbet acısından değil ki uzaklık acısından yoksa bizimde evde hic sohbetimiz yok ancak azarlar bir laf konuşur kerpetenle alırsın ağzından onuda gıcık
Ya inanır misin eşiyle oyle muhabbeti iyi olup,kac yillik evli birbirine sevgi ile bakanları gördükçe imreniyorum.bi yere giderken el eleler..bizi uzaktan görsen uzaktan akraba bile demezsin o derece vahim

Valla seni üzmek istemem ama unutmasi fazla sürmez.. biz evden ayrildigimizda daha sadece cenazelerine giderim diyordu,şimdi afedersin o..pu olsa o benim anam,sen kimsin dio

sen kimsin lafı çok ağırmış. eşim öyle demez hiçbi zaman. o da yalnız kadıncağız fln der kendince acır, sonra bakmışsın yine hayatımıza girmiş yeni bi sorun olana kadar. eşine her zaman iyi davran çok fazla onlarla iligli de konuşma çok dırdır edince de haklıysan da bıkıyolar.

Ya inanır misin eşiyle oyle muhabbeti iyi olup,kac yillik evli birbirine sevgi ile bakanları gördükçe imreniyorum.bi yere giderken el eleler..bizi uzaktan görsen uzaktan akraba bile demezsin o derece vahim
Aynen yemin ederim millet nasıl arkadaş gibi sakalasiyorlar birbirlerinin gözünün içine bakıyor bizim öküzler de işte anca otursun telefonla oynasın

14 sayfa olmuş okuyamadım direkt yazıyorum

Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum haklı sebeplerle ne kadar haklı olsak da eşlerimiz açısından zor

Benim ailem eşimin peşinde kul köledir resmen sürekli ailemle görÜşüyoruz ama ben hem hamileyim hem 1 yaşında kızım var hem eşimin ailesi bize 4 saat uzaklıkta oturuyor bu nedenle eşim onlara gidemiyor Ya da çocukları götüremiyor onlar da buraya gelmiyor vs

Düşününce eşlerimiz için de zor keşke böyle olmasa ama suç bizde değil ne yapalım keşke eşlerimizin aileleri huzur bozmasa da görüşsek güle oynaya

Kadınlığını kullan kaba bir tabir ama ben şöyle demek istiyorum eşlere dırdır etmenin bir faydası Yok dırdır edip durmamak lazım, sen eşini baş tacı yaparsan o da seni inşaAllah el üstünde tutar bunu demek istiyor olabilirler
Oncelikle Allah evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin..ve diğer yavrunu esirgesin..ben de isterdim inan kalabalık sofralar kurup hep beraber yemekler yemeyi ama yaşananlar unutulmuyor.tartisma anında dil durmuyo malesef

Back
X