• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığını kullan ???

Oncelikle Allah evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin..ve diğer yavrunu esirgesin..ben de isterdim inan kalabalık sofralar kurup hep beraber yemekler yemeyi ama yaşananlar unutulmuyor.tartisma anında dil durmuyo malesef

Aynen canım ben bir de çok kalabalık bir sülalede büyüdüm alışkının benim için hayaldi böyle çocuklarım akraba bilsin kalabalık olalım dede nene bilsin diye ama benim kv de malesef dil durmuyor durdurmanın yolu görüşmemekti.. 1 yaşındaki kızıma hamileyken kızım üzerinden beddua etmişliği vardır ben ne yapayım?

Velhasılıkelam eşinizi dolduruyor da olabilirler ama adam karısıyla mutlu ise yuvasında huzur buluyorsa etkilenmeyi bırakır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Kadınlığını kullan ne ya? Mal mıyız biz? Et parçası mıyız? Böyle diyen insanlar asla normal koşullarda sorun çözemezler ve dikkate bile alınmazlar.
Ayrıca eşinize bi yandan hak veriyorum. Herkes ister ailesi evine gelsin. Sanki ne olacak 4 5 saat ya da 1 2 gün yalandan idare etseniz? Eşinizin de gönlü olur. Kvnin Her dediğine evet der geçersiniz.

Senin ailen geliyor fakat onun ailesi gelmiyor .. Kendimi eşinin yerine koyunca gerçekten çok üzücü bir durum, bunun için onu kayınvalidenin doldurması gerekmiyor..

Kadınlığını kullan ne ya? Mal mıyız biz? Et parçası mıyız? Böyle diyen insanlar asla normal koşullarda sorun çözemezler ve dikkate bile alınmazlar.
Ayrıca eşinize bi yandan hak veriyorum. Herkes ister ailesi evine gelsin. Sanki ne olacak 4 5 saat ya da 1 2 gün yalandan idare etseniz? Eşinizin de gönlü olur. Kvnin Her dediğine evet der geçersiniz.
Sanki herkesmi cok memnun eşinin ailesinden ? Evlilik özveri gerektirir, aynı fikirdeyim..

Senin ailen geliyor fakat onun ailesi gelmiyor .. Kendimi eşinin yerine koyunca gerçekten çok üzücü bir durum, bunun için onu kayınvalidenin doldurması gerekmiyor..
O kadar çok şey yaşadık ki canim...en güzel gunlerim mahvoldu..evliligimin ilk ayları,hamileligim,lohusaligim..bebegimi bir anneme bi kendi evime taşımak zorunda kaldım.. kaynanam 8 günlük bebeğimle gece 10 da kovdu bizi evden ve namusuma iftira atarak..7 ay annemlerde 1 odada kaldık eşimle.ya daha neler neler.aslinda oğluna da meraklı degil ama eşim borçlarını bitirdi,arabasını aldı ve eline iyi para geçince evlat oldu..simdi o aileyle aynı sofrada olmak çok zor.

O kadar çok şey yaşadık ki canim...en güzel gunlerim mahvoldu..evliligimin ilk ayları,hamileligim,lohusaligim..bebegimi bir anneme bi kendi evime taşımak zorunda kaldım.. kaynanam 8 günlük bebeğimle gece 10 da kovdu bizi evden ve namusuma iftira atarak..7 ay annemlerde 1 odada kaldık eşimle.ya daha neler neler.aslinda oğluna da meraklı degil ama eşim borçlarını bitirdi,arabasını aldı ve eline iyi para geçince evlat oldu..simdi o aileyle aynı sofrada olmak çok zor.
Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabi..Ama işte bazen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyârdan gideceksin olayına dönüşüyor evlilikler..Eşin şuan sana o sitemleri ediyorsa, sebebi ailesi ile görüşmemen..Bir ömür o adamla olmak istiyorsan bazı şeylere göz yumman gerekebilir..

Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabi..Ama işte bazen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyârdan gideceksin olayına dönüşüyor evlilikler..Eşin şuan sana o sitemleri ediyorsa, sebebi ailesi ile görüşmemen..Bir ömür o adamla olmak istiyorsan bazı şeylere göz yumman gerekebilir..
Haklisin malesef..

Hmm onlarla barışmam atmam gereken ilk adım galiba
Ben de küsmustum gorusmuyordum. Kafam da rahatti.. ama.bi bebegimiz oldu ve dogum sonrasi gorusmeler basladi... :( unutamiyorum yaptiklarini ..gorusmek.istemyorum.. sahtelikleri midemi bulandiriyor. Hic bi ortak noktamizin olmayisi.. konusma konularinin basitligi cehaletleri..
Siz neden gorusmuyordunuz?...

Hamileyken bebeğime beddua etti,doğuma gelmedi,halbuki gorumcemde hamileydi ben dogum yaptigimda onu kontrole hastaneye getirdi ben gordum ama bana gelmedi, ben 8 gün sonra evime geçtim bebeğim kuvezde yatmıştı,8 gün sonra benim evime cikti altlı üstlü oturuyorduk,bende bebeği göstermedim aşağı indi sigortaları indirdi..en sonda namusuma iftira attılar gorumcemle beni dövmeye kalktılar kirki çıkmamış bebeğimle gece 10 da evden kovulduk.. 7 ay annemlerde yaşadık eşimle.3 aydırda kiradayız.

Hamileyken bebeğime beddua etti,doğuma gelmedi,halbuki gorumcemde hamileydi ben dogum yaptigimda onu kontrole hastaneye getirdi ben gordum ama bana gelmedi, ben 8 gün sonra evime geçtim bqebeğim kuvezde yatmıştı,8 gün sonra benim evime cikti altlı üstlü oturuyorduk,bende bebeği göstermedim aşağı indi sigortaları indirdi..en sonda namusuma iftira attılar gorumcemle beni dövmeye kalktılar kirki çıkmamış bebeğimle gece 10 da evden kovulduk.. 7 ay annemlerde yaşadık eşimle.3 aydırda kiradayız.
Yuuuh suna bak insanliktan nasibini almamis. Ya Insan tanimadigina acir be,ben kedi dogum yapmis diye kediye aciyorum yavrularini korusun diye yer yapiyorum,yemek su koyuyorm onune.. balkonuma kus 2dir yumurtluyor ve su an yavru kuslar var,. Kus boku icinde balkon,ama ekmek.su pirinc bulgur vs atiyorum hala rahat etsinler diye..balkonu kullanmyoruz rahatsiz olmasinlar yavrular ucuncaya kadar diye..ne bicim.bi kadinmis ki.oglunun.evladi o.bebek... seni.oglunu gecsin de bebegi de mi.dusunmemis.. terbiyesiz..

Klasik türk kadını yorumu biliyorum ama çocuğum var henüz 1 yaşında..o kendi isteğiyle gelmedi bu dünyaya onun için gittiği yere kadar sabretmeyi,evliliğimi düzeltmeye çalışıyorum iste :KK43:

Yok elbette boşanmak son çare. Türk kadını yorumu değil, anne fedakarlığı. Haklısınız.

Bu yüzden sartlarinizi daha iyilestirebilir hale getirebilirsiniz.

Geçmişi unutmadiginizi bilsinler ama yine de bir yemeğe cagirabilirsiniz.

Esinizden ayrılmayın onlarla yalnız kalmayın. Sözlerini duymayın.
Cevap vermeyin. Bir şey dediklerinde cevap yerine imalı bir şekilde gülümseyin. Agirliginizi koyun.
Eşinize anlatmak yerine görmesini sağlayın .

Görüpte görmemezlikten gelen eş kadar zor olan bir durum yoktur . Kolaylıklar diliyorum.

Onlarin benim evime gelmesini beklemeyeyim degil mi ilk olarak..sen oyle mi yaptin ???

Onların gelmesini beklersem, daha çok beklerim gibi. Biraz kincidir benim kayınvalidem, biraz mı hatta, epey :)) Ben düğünde, bayramda giderim. Gittiğimde de bir ton surat çekerim hem kayınvalidemden, hemde onun minik boyu eltimden. Hayır anlayamadığım ona ne oluyorsa ? Yoksa kendisi ile bırakın tartışmayı , en ufak bir sürtüşmemiz bile olmamıştır. Onun dışında eşim de pek görüşmemiz taraftarı değil en azından şimdilik belki. Bende akışına bıraktım artık, gördükçe sinirlerim bozuluyor çünkü o kadını. Bana çok şey yaptı ama yıkamadı, bitiremedi Allah biliyor tüm yaşadıklarımı şimdi burda anlatmak istemiyorum. Sakın pes etmiş gibi davranma, kimseye prim verme. Biliyorum çok zor ama sabret. Sabrın sonu selamet, benim bi evladım yok henüz belki ondan sonra durum neler gösterir yaşayıp göreceğiz. Çok da takmıyorum eskisi gibi, zamanı geldikçe yaşansın ve görülsün diye düşünüyorum. Kimseyi kendime stres yapamam artık ;)

Back
X