kadınmıyım cadımı

canım o zaman geyik topiğinde konu açabilirdi arkadaş..bir derdim varda açmayabilirdi..herkez tebrik etmiycekti harhalde bunu kendiside biliyordur sanırım..

ay ben tebrik etmis gibimi oldum...
ben yaptigini tasvip etmiyorummm ama arkadasina guvenmeseydi cocugunu birakmazdi diye iyi dusunmek istiyorum her konuda fevri davranirdim bu sefer iyi dusunmek istiyorum :44:

Tamam hakaret yanlışta, bu hanımında yanlış davrandığını bilmesi lazım şekerim. Yazısında " kafama eser yaparım yapmazsam olmaz " tarzı şeyler yazmış, Allah kafasına başka birşey estirmesin ne diyim artık, çocuğu korusun Rabbim :44: (Bu arada karşıt görüşte olduğumuz halde ne güzel anlaşıyoruz KK da çok rastlanılır bir durum değil :1:)

e cunku guzellikle konusup anlatiyoruz birbirimize hem karsit goruslu degiliz ki ikimizde ayni fikirdeyiz bence dedim ya ALLAH baska seyler estirmesin aklina islah etsin ne diyelim :38:

ben yaptigini tasvip etmiyorummm ama arkadasina guvenmeseydi cocugunu birakmazdi diye iyi dusunmek istiyorum her konuda fevri davranirdim bu sefer iyi dusunmek istiyorum :44:

hayır canım..bende senin gibi düşündüm..aslında..çok yakın arkadaşı bellide alay eder gibide dert bölümüne konu açmak ne kadar doğru..amaç sohbet muhabbetse dert yerine geyik bölümündede açılabilirdi diye düşündüm..

Arkadaşlar birbirmizi kırmayalım...
Arkadaş elbet kendine göre haklıdır.
Merak ediyorum sadece dert bunun neresinde?
Herşeyi yapmasını mı sorun ediyor? Ama gülmekten katıldı nerdeyse...:26::27:

Son düzenleme:
şöyle bazı anneler çok hassastır bazıları daha rahat olabilir kişilik meselesi bu ,normal görenler gibi normal görmeyenler olacaktır ....

bence yanlış konuda iyi düşünüyorsun.:34:
büyük oğlum 1 yaşındaydı.komşumunda 1 yaşında oğlu vardı.eczaneye gitmesi gerekti ve bebeği bana bıraktı.bıraktı ama bebek hiç susmadı.ne yapsam durduramadım.kucağımda gezdiriyorum,elimden gelen herşeyi yapıyorum ama susmuyor.o bebek ağladıkça benim oğlumda ağlamaya başladı.komşunun ki çok ağlıyor diye kucağımdan indiremiyorum oğlum da bacaklarıma sarılıp ona bakarak ağlıyor.komşum gelene kadar sırtımdan akan teri anlatamam sana.ve o bebek annesi gelmeden susmadı:50:

Geldin
dikkat çektin
yorum aldın
tepki aldın
eglendin
hadi git al şimdi çocugunu tebrik ettik seni..
varsa tabi bi çocugun

bu ne şimdi ne alaka başlığın bile saçma bunun kadınlıkla cadılıkla ne alakası var.
ben korkarım böyle insanlardan.hiç normal değil biri bana böyle şaka yapacak düşünemiyorum bile düşüncelerim değişir kesinlikle

kadınları hakir gören ve aşağılayan bir deyimi direk nickin yapmışsın, eleştiri bunun neresinde.

ama bu konuya gülebilecek kadar bazı mefhumlardan yoksun olduğun için niye böyle nicki neden seçtiğini anlayabiliyorum.

sen yolda takılıp düşen insanlara gülen tiplerden daha da aşağıdasın.

ayrıca benim nickim özel isim Türkçe bir karşılığı yok.

klavye kahramanlığı demişken sen sanki klavyeden yazmıyorsun, direk yüzümüze konuşuyorsun.

cnm bosver akli kisa olan kisilerle tartismaya girmeye bile degmez, eger akli kisa olmasaydi yabanci dil düsmanligi olmazdi. insanin kendini gelistirmesi degil gelistirmemesi ayip.. sayet suan konu sahibi arkadas kendini gelistirme cabasinda olsaydi cocuksu hareketler etmezdi...

hayır canım..bende senin gibi düşündüm..aslında..çok yakın arkadaşı bellide alay eder gibide dert bölümüne konu açmak ne kadar doğru..amaç sohbet muhabbetse dert yerine geyik bölümündede açılabilirdi diye düşündüm..
evet konunun bir derdim varda olmasi sacma yolunu sasirmis sanirim :27:
bence yanlış konuda iyi düşünüyorsun.:34:
büyük oğlum 1 yaşındaydı.komşumunda 1 yaşında oğlu vardı.eczaneye gitmesi gerekti ve bebeği bana bıraktı.bıraktı ama bebek hiç susmadı.ne yapsam durduramadım.kucağımda gezdiriyorum,elimden gelen herşeyi yapıyorum ama susmuyor.o bebek ağladıkça benim oğlumda ağlamaya başladı.komşunun ki çok ağlıyor diye kucağımdan indiremiyorum oğlum da bacaklarıma sarılıp ona bakarak ağlıyor.komşum gelene kadar sırtımdan akan teri anlatamam sana.ve o bebek annesi gelmeden susmadı:50:

hakli olabilirsin...ay ikisinede kiyamazdim yaa :43:

evet konunun bir derdim varda olmasi sacma yolunu sasirmis sanirim :27:

hakli olabilirsin...ay ikisinede kiyamazdim yaa :43:

o bebek yüzünden benim oğlumda çok ağladı.emin ol bir senede ben o kadar ağlatmamıştım.:50:

eger konu sahibi arkadas adrenalin istiyorsa ona bir tavsiyem var.. bungee jumping yapsin onu anca o keser..:4::4:

o bebek yüzünden benim oğlumda çok ağladı.emin ol bir senede ben o kadar ağlatmamıştım.:50:

o daha zor iste simdi biri emanet biri can ikisini birden alamazsin digeri ayaklarina kapanmis biri kucaginda offf cok kötü:43:

O bebek yüzünden sizin oğlunuzda mı ağladı? nasıl yani? :26::26:

yani bebeğin ağlamasından o da etkilendi ağlamaya başladı.o bebekle ilgileneceğim diye kendi bebeğimle ilgilenemedim tabii.o ağladıkça benim bebeğimde ağladı:50:

yani bebeğin ağlamasından o da etkilendi ağlamaya başladı.o bebekle ilgileneceğim diye kendi bebeğimle ilgilenemedim tabii.o ağladıkça benim bebeğimde ağladı:50:

biliyorum simdi sirasi degil ama rahmetli kemal sunalin filmindeki gibi sende oturup aglasaydin ortalarinda :1::1:

Back
X