• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınsal başka ne dert olabilir bu kadar. Regl Olamadım !

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Kızlar bu artık benim için tam bir dert buraya o yüzden yazdım ben 6 gündür regl olamadım.

2 Aylık evliyim.
Ya inanın şiştim kaldım.
Normal de düzenim 27 gündür hiç te şaşmaz yani saati bile.
İlkkez böyle oldu ve stresli bi ay değildi sıradandı. Gebelik testi yaptım 2 gün gecikince negatif sonuç.
Hemen aynı gün kan testi yaptırdım 0,13 çıktı negatif yani. ama bunları dediğim gibi 2. gün gecikince yaptım hamile kalmışsam da 20 ekim civarıdır. sizce erken mi kan testi yaptırmışım.
Göğüs ucum bordomsu oldu kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve idrar rengim koyuldu ve regl olacağıma dair bir belirti yok hala.
Mevsim geçişi desem bundan önce hiç olmazdı.
Acaba hamileyim de testler neden negatif çıktı bu sefer ?
Yani ilkkez yaşadım bu olayı ve vücudumun dengesi değişti hee.. Sizce nedendir yaşayanınız var mı aynısını :26:

Son düzenleme:
biraz daha bekle bence olmazsan tekrar bi kan testi baktır...
yine olmazsan bi söktürücü fln verir doktor sanırım..
şişip kalmak ciddi sıkıntı valla...

Geçtiğimiz sene aynısını yaşadım hem de üç ay olmadım! Benim de periyodlarım çok düzenlidir, aklıma neler gelmedi neler polikistik over sendromları mı dersiniz, hamilelik mi dersiniz ? Ama sonra kendiliğinden söktü. Doktora da gittim ben de ama o da arada olabileceğini söyledi. Çok üzerinde durmayın biraz zamana bırakın. Tabii korunmasız ve yumurtlama döneminde ilişki yaşadıysanız bilemem :emir_bebek:

2 gün gecikmeyle kanda çıkardı muhtemelen ama istisnai bir durum olmuşmudur bilemiyorum ben 5 günlük gecikmeden sonra idrar ve kan testi yaptığımda tahlillerde belirgin şekilde hamilelik belli olmuştu hamilelik değilsede Dr görünün kist gibi sebeplerde neden olabiliyor geçmişolsun

biraz daha bekle bence olmazsan tekrar bi kan testi baktır...
yine olmazsan bi söktürücü fln verir doktor sanırım..
şişip kalmak ciddi sıkıntı valla...

Off hemde nasıl zaten çok zayıf biri değilim 68 kiloyum bir de o şişlik ekleniyo sumo güreşçileri gibi yürüyorum artık :9:

Geçtiğimiz sene aynısını yaşadım hem de üç ay olmadım! Benim de periyodlarım çok düzenlidir, aklıma neler gelmedi neler polikistik over sendromları mı dersiniz, hamilelik mi dersiniz ? Ama sonra kendiliğinden söktü. Doktora da gittim ben de ama o da arada olabileceğini söyledi. Çok üzerinde durmayın biraz zamana bırakın. Tabii korunmasız ve yumurtlama döneminde ilişki yaşadıysanız bilemem :emir_bebek:

Sanırsam o tarihe denk gelmiş normal korunuyoruz ama bu ay 1 2 kere sıkıntı oldu öyle sorma bilemedim bende. 3 Ay mı ölürüm vallahi :53: benimde aklıma pco geldi ama geçen sene çok sağlıklıydı bu yıl nasıl olacak diyorum ama neden olmasın. ya ilk kez oldu ya düşünmeden duramıyorsun.

2 gün gecikmeyle kanda çıkardı muhtemelen ama istisnai bir durum olmuşmudur bilemiyorum ben 5 günlük gecikmeden sonra idrar ve kan testi yaptığımda tahlillerde belirgin şekilde hamilelik belli olmuştu hamilelik değilsede Dr görünün kist gibi sebeplerde neden olabiliyor geçmişolsun

Umarım değildir gerçekten zor yoksa. Hiç gecikenleri anlamazdım benim düzenliydi oohh olur kurtulurdum düğün stresinde bile gecikmedi çok değişikmiş ya negatif olsa da benim de acaba bebiş geli rmi ? :emir_bebek:

hamile kalmak istiyorsan veya hamile kalmaktan korkuyorsan stres senin kanamani geciktirebilir.ben hamile oldugunu pek sanmiyorum dongun 27 gun bu zamana kadar belli olurdu bence kafani rahatlat ve geciktirme.

korunmuyorsan kalmış olabilirsin idrar tahlili pek doğru sonuç vermiyor kan da ün üzerinde çıkarsa hamilesin bence iki üç gün sonra tekrar git hamilelik varsa çıkar yoksa da doktor adet söktürücü verir.şimdiden adet söktürücü kullanma hamileysen zararı olur canım biraz bekle bende de şişlik vardı ve kasık ağrısı sonra hamile olduğumu öğrendim :)

Umarım değildir gerçekten zor yoksa. Hiç gecikenleri anlamazdım benim düzenliydi oohh olur kurtulurdum düğün stresinde bile gecikmedi çok değişikmiş ya negatif olsa da benim de acaba bebiş geli rmi ? :emir_bebek:[/QUOTE]

benimde döngüm aynı şekilde hiç gecikmez ve şaşmaz benim gebeliğim beklenti dışı olmuştu yani hamile kalmayı beklemediğim için belirti varmı yokmu hiç dikkat etmedim öğrenmemde tuhaf bir karın ağrısıyla acilden gittiğim hastanede onca tahlile rağmen kum döküyorsun ve yumurtalığında kist var diyip kutu kutu ilaçla eve gönderilmemle ve hala adet göremeyip görümcemin ısrarıyla basit bir idrar testiyle hamileliğimi öğrenmiş oldum hemen gidip kanda baktırınca hamileliğim kesinleşti ve bunlar olurken 5 gün geçikmişti adetim, rezil bir hastane yüzünden hamile olduğum halde röntgenlerede girdim ilaçlarda aldım ama bu hamileliğimin anlaşılamaması yüzünden değil tamamen hastanedeki doktorların gerizekalılığından dolayı, sonradan gittiğim kadın doğumcuda öyle dedi zaten..
2 gün gecikmeyle hamilelik olup olmadığı kanda kesin çıkar diye düşünüyorum çünkü adet kanaması gelmeden test yaptırdım çıktı diyende var.. ben kan testinde baktırdım çıkmadı ama meğer hamileymişim diyende var.. o yüzden kesin konuşulmuyor bu durumlarda 2 3 gün daha bekle yine kanda baktır negatif çıkarsa o zaman bir dr görünürsün

Back
X