- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Kızlar bu artık benim için tam bir dert buraya o yüzden yazdım ben 6 gündür regl olamadım.
2 Aylık evliyim.
Ya inanın şiştim kaldım.
Normal de düzenim 27 gündür hiç te şaşmaz yani saati bile.
İlkkez böyle oldu ve stresli bi ay değildi sıradandı. Gebelik testi yaptım 2 gün gecikince negatif sonuç.
Hemen aynı gün kan testi yaptırdım 0,13 çıktı negatif yani. ama bunları dediğim gibi 2. gün gecikince yaptım hamile kalmışsam da 20 ekim civarıdır. sizce erken mi kan testi yaptırmışım.
Göğüs ucum bordomsu oldu kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve idrar rengim koyuldu ve regl olacağıma dair bir belirti yok hala.
Mevsim geçişi desem bundan önce hiç olmazdı.
Acaba hamileyim de testler neden negatif çıktı bu sefer ?
Yani ilkkez yaşadım bu olayı ve vücudumun dengesi değişti hee.. Sizce nedendir yaşayanınız var mı aynısını :26:
2 Aylık evliyim.
Ya inanın şiştim kaldım.
Normal de düzenim 27 gündür hiç te şaşmaz yani saati bile.
İlkkez böyle oldu ve stresli bi ay değildi sıradandı. Gebelik testi yaptım 2 gün gecikince negatif sonuç.
Hemen aynı gün kan testi yaptırdım 0,13 çıktı negatif yani. ama bunları dediğim gibi 2. gün gecikince yaptım hamile kalmışsam da 20 ekim civarıdır. sizce erken mi kan testi yaptırmışım.
Göğüs ucum bordomsu oldu kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve idrar rengim koyuldu ve regl olacağıma dair bir belirti yok hala.
Mevsim geçişi desem bundan önce hiç olmazdı.
Acaba hamileyim de testler neden negatif çıktı bu sefer ?
Yani ilkkez yaşadım bu olayı ve vücudumun dengesi değişti hee.. Sizce nedendir yaşayanınız var mı aynısını :26:
Son düzenleme: