kadınsı hatlarım yok.resmen düzüm...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
o kadar mutsuzum ki bu kilo olayı benim hayatımı mahvediyo resmen.aşırı bi şekilde zayıfım.boyum 166 kilomsa sadece 41!!!

gittikçe zayıflıyorum sağlıklıyım çok şükür ama artık son 1 aydır saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı,çok halsiz olmaya başladım,tırnaklarım soyuluyo vs...
onu da kaybedicem sanırım

stres yaptıkça iyice yok oluyorum sanki.kendimle başbaşa kaldığımda hep bu konuyu düşünüyorum.çünkü elimi nereye atsam kemik resmen.böyle bi bayan olur mu...öyle ki pantolarımın içine kışın tayt giyerim mesela yine de incecik.kalça desen hiç yok olmadığı gibi kalçamın yanları içine çökmüş durumda.dümdüzüm dümdüz...güzel güzel istediğini giyen ve içini doldurabilen bayanları öyle kıskanıyorum ki.bi insanın benim kadar ince olması imkansız zaten ben de kendime çok şaşırıyorum nasl bu kadar inceyim.arkadaşlarım sürekli takılırlar zaten bana.erkek arkadaşlarımın söyledikleri daha çok zoruma gidiyor.gururumu kıran şeyler duyuyorum.ama haklılar da...

yemek yemiyorum.yiyemiyorum.yemek de istemiyorum.artık kilo olayını ıdüşünmekten çok sıkıldım.önceden biraz çabalardım şimdi o da yok.ilerde ben nasıl evlenicem falan diye düşünüoyrum.eşimin karşısına böyle çıkmak istemem ki...

ya ben artık bu konuda ne dşünceğimi gerçekten bilmiyorum arkadaşlar.psikolojimi bozdu

not:konumun burdan kilo almak isteyenler bölümüne taşınmamasını rica ediyorum.

canım üzme kendini bu kadar. halledilemeyecek birşey değil.googleda araştır bakalım,mutlaka işine yarayacak bilgiler bulursun. kendini bırakma böyle,mücadele et.

işte bunu bilmek daha kötü.halledebilirsin uğraşırsan ama o gücü kendinden bulamıyosun cünkü bu yaşına kadar 45 i bile görmemişsin tartıda.off gerçekten anlatamıyorum çok saçma salak bi durum.yoruldum artık

Canım, görüntünden önce sağlığını düşünmelisin. Yazdıklarına bakılırsa doktora görünmen şart olmuş:26:

ben de zayıftım sen kac kılosun bılmıyorum ama
ben hıc alamazdım ya da alamıyorum dıye kendimi kandırırdım dıyelım.
sonra diyetisyene gittim ve 40 gunde 8 kilo aldım.

senı en iyi anlayanladan biri olarak dıyorum ki doktora git.

Neden yemek yiyemiyorsunuz?

Bir bilir kişiye danıştınız mı? Doktor, diyetisyen vs.

Boyunuza göre kilonuz az yani orantılı olması için en az 50 olmanız lazımdı. Benim boyum da o civarlarda 52-53 kilo arasındayım.

Giyimi o kadar dert etmeyin ama sağlık her şeyden önemli. Bence sıkı bir kontrolden geçin. Neden kilo almıyor vücut bi'öğrenin:26:

40 günde 8 kilo muhteşem.kaçtın ki.

benim günüm çok yogun geçiyo ama şöyle de bi huyum var.bi yere yetişceksem falan mesela bişey yiyemem.bu yüzden hiç kahvaltı yapamam.dışarda da hep erteliyorum.yemek yemem için işimin gücümün olmaması sadece yemek düşünmem lazım.diyetisyen buna da bi çözüm bulabilr mi dersin

Kız yazısının ilk girişinde boyum 166 kilom ise sadece 41 demiş

Kızın hala kilosunu nasıl bilmiyorsun :44:

Uyku vaktin geldi

yiyemiyorum çünkü fazlasını zaten midem almıyor.canım da istemiyo zaten yemek zorunda olmasam aklıma bile gelmez.hiç sevmiyrum yemek yemeyi bir görev gibi geliyor zevk yerine

hem de çok az kilom diyorum ya baya baya kalça falan yok bende.üstten hic bahsetmiym zaten

dr a gitmiştim.bikaç vitamin veriyor o kadar.devamı yok...bi sorun yok denmişti en son yine gitmeyi planlıyorum

Keşke verebileceğim bi tavsiye olsaydı, üzüldüm gerçekten. Doktora gittiniz mi, zayıflığınızın sebebi belli mi?

ek : ben mesajı yazarken siz cevap vermişsiniz zaten. Hiç bir tahlil yapmıyor mu doktor, benim bildiğim tiroid bezi çok çalışanlar kilo alamaz mesela, belki böyle bir durum vardır.

Son düzenleme:

ben 42 kiloydum.
evet dıyetısyen kesın cözüm.
hatta bir topige kılo alamayanlar icin benım dıyet lıstemı yazmıstım
bir üye de hıc alamıyorum demıstı lısteyı denedı 1 kılo almıs sımdıden.

yemezsen olmaz vallahi mecbur yıyeceksin hap ilac falan onlar bahane ve zararlı.
kan tahllili falan yaptır ona gore dokotor zaten ayarlar

yiyemiyorum durumu sadece bahane ınan bana.
ben sabah kahvaltı ve aksam belki peynir falan yerdim kendimle zorum neyse artık
sonra yavas yavas acılıyor mide.

yerken afedersin istifra bile ettım ama yıne de yedım.
vıtamın ılacı falan gereksiz.
zorla yemen lazım.
ben aldıysam vallahi herkes alır

devlet hastanesine mi gittin yoksa özel miydi.benim gercekten ilgili bi dr a ihtiyacım var.devlette pek bulabilceğimi sanmıyorum özelse çok masraflı oluyor gercekten

ne güzel olmuşsundur vallahi tebrik ederim imrendim.en büyük hayalim kilo alıp gardrobumu yenilemek.hayale bak:))))

devlet hastanesine mi gittin yoksa özel miydi.benim gercekten ilgili bi dr a ihtiyacım var.devlette pek bulabilceğimi sanmıyorum özelse çok masraflı oluyor gercekten

devlet hastanesine gittim. zaten dahılıyeye kontrol yaptırdıktan sonra dıyetısyene gıtmek istedıgını soyle kım doktorda gondermıyor kılo alıp ne yapacaksınız dıye.
zorla gonderttım kendımı tabi baska doktorda.

dıyetısyen soruyor zaten ona gore lıste yazıyor.
yazdıkları senın yıyebılecegın sekılde olur oyle bılmedıgın yıyecekler vermez

yaptı kan tahlili falan.ama biraz demir ve b12 eksik çıktı o kadar.bi özel hastaneye gitmiştim.böbreklerime falan da baklmasını istedim.adam bana 500tllik tahlil ultrason falan istedi.yaptıramadım tabi.onları da görmek lazım aslında

canım senin sorunun zayıf olman mı yoksa kadınsı hatlarının olmaması mı ?

cunku kadınsı hatların kıloyla alakası yoktur .

cok kılolu bayanlar tanıyorum ama ,popoları dumduz goguslerı hıc yok

cok zayıf ıncecık bellı bayanlarda tanıyorum ama ,popoları ve goguslerı

oldukca dolgun .yanı bu kadınsı hatların kıloyla alakası yok.

eger yapı olarak popon ve gogsun yoksa kılo alsanda bı fark olmayacaktır

eger sorunun sadece zayıflıksa dıyetısyene gıtmenı tavsıye ederım

beni gören biri kilo alıp napıcaksın falan demez heralde oturur ağlar benimle halime o derece.ilk işim randevu almak olcak inan bana.yoksa hayatıma böyle devam etmek istemiyorum.yapmak istediğim şeyler var yapamıyorum...giyinmeyi çok severim alıyorum ama sanki hicbiri yakışmıyormuş gibi ilk önce içindekini halletmem lazım.mutlu olmam için bunu yapmalıyım

yiyemedigin icin alamıyorsundur miden ufalmıs tabi yemek istemezsin simdi.. kan yapıcı istah artırıcı seyler ye biraz aktarlarda satılıyor bu tarz bitkisel urunler ve pekmez bal gibi besleyici besinleri eksik etme vitaminle falan olcak is degil yemeyen insana hicbiri yaramaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…