- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi Latinachica
-
beni gören biri kilo alıp napıcaksın falan demez heralde oturur ağlar benimle halime o derece.ilk işim randevu almak olcak inan bana.yoksa hayatıma böyle devam etmek istemiyorum.yapmak istediğim şeyler var yapamıyorum...giyinmeyi çok severim alıyorum ama sanki hicbiri yakışmıyormuş gibi ilk önce içindekini halletmem lazım.mutlu olmam için bunu yapmalıyım
canım senin sorunun zayıf olman mı yoksa kadınsı hatlarının olmaması mı ?
cunku kadınsı hatların kıloyla alakası yoktur .
cok kılolu bayanlar tanıyorum ama ,popoları dumduz goguslerı hıc yok
cok zayıf ıncecık bellı bayanlarda tanıyorum ama ,popoları ve goguslerı
oldukca dolgun .yanı bu kadınsı hatların kıloyla alakası yok.
eger yapı olarak popon ve gogsun yoksa kılo alsanda bı fark olmayacaktır
eger sorunun sadece zayıflıksa dıyetısyene gıtmenı tavsıye ederım
evet soyledıgın dogru bıraz kılo aldıgında hatların daha belırgın olurya şöyle hatların belli olmasını kendim için ben kiloya bağlıyorum.hani içi taş dolu bi kavanoz düşünü su koydukça o boşluklar dolar ya ben de oyle oluyor.mesela kilo alınca direk kalçamın üst kısmından dolmaya başlıyor.yüzüm dolgunlaşıyor falan
valla sasha yapımı da bilmiyorum ki oldum olası kuru bişeyim benim yapım bu heralde...ama kilonun etkisi olduğunu düşünüyorum boyuma göre bariz bi fark yok mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-...zayif-olmanin-dezavantajlari-nelerdir-13.html
bu linke sana yazdıklarımı da yazmısımdır.
ve dıyet listem var bir bak istersen
canım listen bu konuda mı baktım da göremedim ya
diyetisiyenin ücreti nedir reptomim?
reptomim gördüm listeni canım gayet de makul aslında.ama şu öğün atlama huyum yok mu benim...onu bi halletmem lazım buna uyabilmem için.günde 1 ekmekten fazla yediğim olur ama yanında pek yemek yemem mesela.sanırım burdan kaybediyorum.çünkü yemeklerde sadece 2 dilim ekmek denmiş...
çok tşk ederim canım uymaya calışcam inş.ama ben de bi diyetisyene görünce kesin kararlıyım
Kadınsı hatların kıloyla alakası yok ki ama ;
Mesela mankenler 48-50 kılo 1,70-75 boylar goğüs - kalça maşallah oluyor
Yanı kılo alsanda bellı bolgelerden alıcaksındır , o yuzden mutlaka endokrınolojı - dıyetısyen ve spor hocasıyla gorusmenı onerıyorum.
Bellı bolgelerının sekıllenmesı ıcın spor hocalarından destek alabılırsın.
Not : keske bende yesem de kılo almasam ya :)) yada yıyemesemde olurdu hani
evet soyledıgın dogru bıraz kılo aldıgında hatların daha belırgın olur
ama buyuk bı fark gostermez .benım annem mesela cok kılolu ama
poposu dumdumzdursoyledıgımde kızar bıde bana benımle ıddıalasır
hey allahım yaacnm evet boyuna gore zayıfsın ama mankenlerde
boylarına gore cok zayıflar.eger saglıgını etkılemıyorsa bence cok sorun etme .
:'(seni o kadar iyi anlıyorum ki....
o kadar mutsuzum ki bu kilo olayı benim hayatımı mahvediyo resmen.aşırı bi şekilde zayıfım.boyum 166 kilomsa sadece 41!!!
gittikçe zayıflıyorum sağlıklıyım çok şükür ama artık son 1 aydır saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı,çok halsiz olmaya başladım,tırnaklarım soyuluyo vs...
onu da kaybedicem sanırım
stres yaptıkça iyice yok oluyorum sanki.kendimle başbaşa kaldığımda hep bu konuyu düşünüyorum.çünkü elimi nereye atsam kemik resmen.böyle bi bayan olur mu...öyle ki pantolarımın içine kışın tayt giyerim mesela yine de incecik.kalça desen hiç yok olmadığı gibi kalçamın yanları içine çökmüş durumda.dümdüzüm dümdüz...güzel güzel istediğini giyen ve içini doldurabilen bayanları öyle kıskanıyorum ki.bi insanın benim kadar ince olması imkansız zaten ben de kendime çok şaşırıyorum nasl bu kadar inceyim.arkadaşlarım sürekli takılırlar zaten bana.erkek arkadaşlarımın söyledikleri daha çok zoruma gidiyor.gururumu kıran şeyler duyuyorum.ama haklılar da...
yemek yemiyorum.yiyemiyorum.yemek de istemiyorum.artık kilo olayını ıdüşünmekten çok sıkıldım.önceden biraz çabalardım şimdi o da yok.ilerde ben nasıl evlenicem falan diye düşünüoyrum.eşimin karşısına böyle çıkmak istemem ki...
ya ben artık bu konuda ne dşünceğimi gerçekten bilmiyorum arkadaşlar.psikolojimi bozdu
not:konumun burdan kilo almak isteyenler bölümüne taşınmamasını rica ediyorum.
yiyemiyorum çünkü fazlasını zaten midem almıyor.canım da istemiyo zaten yemek zorunda olmasam aklıma bile gelmez.hiç sevmiyrum yemek yemeyi bir görev gibi geliyor zevk yerine
hem de çok az kilom diyorum ya baya baya kalça falan yok bende.üstten hic bahsetmiym zaten
dr a gitmiştim.bikaç vitamin veriyor o kadar.devamı yok...bi sorun yok denmişti en son yine gitmeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?