kadınsı hatlarım yok.resmen düzüm...

evet yapmalısn.
ama alamıyorum diye de baslama olaya o zaman zaten alamazsın beynini odaklama yani
benim bir arkadasımda zayıftı ve kısaydı yani cok ufak tefek duruyordu.
o da gıttı ve su an 60 kılo
cok kilo aldın dıyoruz hala da ıstıyor.
alamam dersen alamazsın inan ki

ya şöyle hatların belli olmasını kendim için ben kiloya bağlıyorum.hani içi taş dolu bi kavanoz düşünü su koydukça o boşluklar dolar ya ben de oyle oluyor.mesela kilo alınca direk kalçamın üst kısmından dolmaya başlıyor.yüzüm dolgunlaşıyor falan

valla sasha yapımı da bilmiyorum ki oldum olası kuru bişeyim benim yapım bu heralde...ama kilonun etkisi olduğunu düşünüyorum boyuma göre bariz bi fark yok mu?

reptomim sayesinde 1 kilo aldım diyete bende yeni başladım eger uygularsan alırsın..bende senin gibi alamıyordum ama şimdi bak 41e çıktım belki 2 kilo daha almışımdır şu an tartılmıyorum..o diyeti uygula bak

Kadınsı hatların kıloyla alakası yok ki ama ;
Mesela mankenler 48-50 kılo 1,70-75 boylar goğüs - kalça maşallah oluyor
Yanı kılo alsanda bellı bolgelerden alıcaksındır , o yuzden mutlaka endokrınolojı - dıyetısyen ve spor hocasıyla gorusmenı onerıyorum.
Bellı bolgelerının sekıllenmesı ıcın spor hocalarından destek alabılırsın.

Not : keske bende yesem de kılo almasam ya :)) yada yıyemesemde olurdu hani

evet soyledıgın dogru bıraz kılo aldıgında hatların daha belırgın olur

ama buyuk bı fark gostermez .benım annem mesela cok kılolu ama

poposu dumdumzdur soyledıgımde kızar bıde bana benımle ıddıalasır

hey allahım yaa cnm evet boyuna gore zayıfsın ama mankenlerde

boylarına gore cok zayıflar.eger saglıgını etkılemıyorsa bence cok sorun etme .

reptomim gördüm listeni canım gayet de makul aslında.ama şu öğün atlama huyum yok mu benim...onu bi halletmem lazım buna uyabilmem için.günde 1 ekmekten fazla yediğim olur ama yanında pek yemek yemem mesela.sanırım burdan kaybediyorum.çünkü yemeklerde sadece 2 dilim ekmek denmiş...

çok tşk ederim canım uymaya calışcam inş.ama ben de bi diyetisyene görünce kesin kararlıyım

tamam canım iyi geceler

benim boyumla kilom arasında 25 gibi bi fark var.bu 20 olsa ve ben hala dümdüzüm desem inan bu söylediğine biraz daha ikna olup evet kiloyla alakası yok derdim.düşünsene ben 48 bile değilim arada 7 kiloluk bir fark var.kesinlikle çok çok zayıf olmama bağlıyorum ben.evet belki orantısız kilo alcam istediğim gibi bi fiziğim olmuycak ama şuan icin bilemiyorum ki:)çünkü bunu görebilmem için bi kilo almam lazım öncelikle.

spor olayını şu aralar ben de cok düşünüyorum bakalım belki giderim.ayrıca bir dirhem et bin ayıp örter balık etli olmak iyidir boşver

her gün aynı sözleri duyamam...kiloyla ilgili bi yorum duymak istemiyorum.sıkıldım artık.ki ilerde ben evlenmek istesem çocuğum olsun istesem yapamam ki güvenemem kendime...halletmem lazım.

seni o kadar iyi anlıyorum ki....
:'(

44 kilo ile evlenmiştim ve hiç kilo alamıyacagım diye üzülüyordum ,ya şimdi 68 kiloyum ve kilo alıcagım diye yemiyorum m

Benim de bu konu ile ilgili sorunlarım vardı, hatta burda da konu açmıştım.
Kıvrım istiyorsan destekli sütyenlerden kullanabilirsin hatta ben normalde 75 giyiniyorum şimdi 80 destekli aldım gayet işe yarıyor
Bunun dışında yemek ve vitamin hapları ile birkaç kilo alabilirsin.
Bir de enine çizgili şeyler giyinirsen olduğundan daha geniş görebilirsin.

cnm mıdenı bana verebılırmısın dıyesım geldi :) kesınlıkle doktorla çözülecek bir sorun inşallah şifa bulursun

Bence siz bir hormonlarınıza da baktırın.Özellikle tiroit hormonuna.Eğer tiroit hormonu hızlı çalışıyorsa sürekli yesen bile kilo alamıyorsun.
Halsizlik ufak şeylere hemen sinirlenme sürekli yorgunluk bu hastalığın belirtileri.
Kendinizi yemek için zorlayın.Sabah kahvaltı yapmasanız bile bir iki ceviz beş altı kuru üzüm yeyin.

​günaydın arkadaşım ilk işiniz bir doktora gitmek olsun onlar size gerekli tahlilleri yaparlar özel hastahane ultrasyon için 500 tl mi bende de tiroit rahatsızlıgı var benim doktorumda özel hastahanede yeni tahlil yaptırdım 15 tl verdim 12 tlde elden veriyoruz katkı payı altında ultarsyon falan istese yine 500 tutmaz babamda gitmişti dokturma tüm bütün herşey dahil 100 lira anca tutmuştu bütün tahlil ultrasyonu 100 bile yoktu belki sanırım istanbulda yaşıyorsunuz ordaki özel hastahanelerde pahalı sizde guatr rahatsızlıgı var mı arkadaşım benim teyzem de var rahatsızlık onun hormonları fazla çalışıyor boyu 166 civarı kilosu ise 42 kilo 45 yaşında 2 çocuk annesi hastalıgından ötürü kilo alamıyor bence hemen bir doktora başvurun ama öncelikle kahvaltı alışkanlıgı kazanın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…