Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu evre kaç sene snra acabaHaftada 1 yada 2 kere seks az mı oluyor ya sanırım bu kısma takıldım bende. Haftada iki normal sanki ya. Değil mi? Garip hissettim şimdi kendimi![]()
Hahahahahahahahhahahaah ben oyle bir foto gördüm adamın kolundan kiyma yapiyordu kadın onu hatirladim boyle diyince siz. Ben neden boyleyim hala sorguluyorum.. sanirim olene dek sorgulicamYanii durum gıcık gerçekten ama senin kıskançlıgını dile dökme tarzın dehşet. Yani adam yanılıp yazılıp bi laf etse heralde keser etiyle lahmacun yaptırırsın
Söz konusu koca denilen adamın yaptıgı kıyas, gruplandırma,bahane herşeyi berbat oda ayrı konu![]()
Bizde 5. Yıl. Haftada kaç oluyor normaliBu evre kaç sene snra acaba![]()
Ahahaha gözümde canlandı manzaraAl eline bir gırgır, altına çek leopar donunu ,geç önüne yerleri gırgırla ,arada saçını savur falan ,gözlerini kıs, yerim lan seni ayı de :)
muhtemelen ilk konun ve konu cinsellik ..fakeysen terliği ağzına yiyeceksin birazdan .
2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?
örnek olarakta scarlett johansson'ı kadınsı bulduğunu söyledi
ben de başta kadınsı erkeklerden bahsediyor sanmıştım dsdadKadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
benim kocam da beni sevgiliyken2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?
örnek olarakta scarlett johansson'ı kadınsı bulduğunu söyledi
Ahh şu gırgır. Geldi yineAl eline bir gırgır, altına çek leopar donunu ,geç önüne yerleri gırgırla ,arada saçını savur falan ,gözlerini kıs, yerim lan seni ayı de :)
muhtemelen ilk konun ve konu cinsellik ..fakeysen terliği ağzına yiyeceksin birazdan .