Bunu not aldımbaktım öfke işe yaramıyor istediklerimi aglayarak yaptırmaya başladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu not aldımbaktım öfke işe yaramıyor istediklerimi aglayarak yaptırmaya başladım![]()
Yok iki yılı bilmiyor, bir yılı biliyor. Tedavi olup olmamaya karışmak da sınır ihlali değil midir? Bir an önce tamir olması gereken bir kuluçka makinesiymişim gibi hissediyorum2 yıl uzun bir süre. Bence çok geçmeden tüp bebek yaptırın demek istemiş, ama tepkinizden çekindiği için dolambaçlı cümlelerle içine etmiş…
Normalde bu yıl tedavi denemek istiyordum ama bu muhabbetten dolayı vazgeçtim şimdilikYerinde olsam bir 5 sene daha yapmam.
İlk kez başıma geldi, normalde kendi meselelerimize karıştırmaz. Ya da acaba onlar karışmıyordu da ben mi eşim karıştırmıyor sanıyordum onu da bilemiyorum. Beş yıldır ilk defa bu konuda sorun yaşıyorumAilesine sınır çekemeyen bir adam ve böyle bir kayinvalideyle lohusalığınız nasıl geçer bir fikriniz var mı? Lütfen hormonlarınızla değil mantığınızla düşünün ve bu adama bir çocuk vermeyin.
İroni canım ironiKeşke sizin gibi düşünebilen bir gelini olsaymış. Torunu var bu arada. Kendisi için değil bizim için istiyormuş. Evlat nedir bilmiyormuşuz sevgisi çok başkaymış. Biz sanki istemiyoruz, bir de oradan daha çok kanatıyor, daha da çok eksik hissettiriyor.
Siz olsanız ne cevap verirdiniz? Aklımda olsun benim de.Bu konuyu kendisiyle konuşmak istemediğinizi açıkça söylemenize rağmen sormaya devam etmesi hoş değil. Sizin sert cevabınız da hoş olmamış ama hoş olmayan bir duruma, hoş olmayan bir şekilde cevap vermişsiniz. Bir de kayınpederin yanında sorması beni daha çok geren bir durum. Okurken sinirlendim. Yerinizde olsam daha net ve sert bir cevabım olurdu, ki oldu da. Ama insanlar değişmiyor. Tavsiyem kibar sakin ve mesafeli kalmanızdır. Kendinizi üzüp yıpratmayın
Icimden bir ses, esinizin tüm özelinizi annesine aktardigini söylüyor. Bu benim esimin, kulak misafiri oldugum telefon konusmasinda basima gelen birsey, ki duyduklarim karsisinda o gün cocuk yapmama karari aldim. Size cocuk yapmayin demiyorum. Ancak cocuk ve sonrasi, durum daha iyi olmayacak. Bu sadece fragmanİlk kez başıma geldi, normalde kendi meselelerimize karıştırmaz. Ya da acaba onlar karışmıyordu da ben mi eşim karıştırmıyor sanıyordum onu da bilemiyorum. Beş yıldır ilk defa bu konuda sorun yaşıyorum
Yok böyle bir şey olmadığına eminim çünkü asla muhatap olmaz eşim ailesiyle. Annesi hep şikayet eder oğlum beni aramıyor diye. Misafirlikte de sessizlik olmasın diye çok uğraşıyorum. Annesinin sorun kimde muhabbeti benim yanımda yapıldı, gizli bir konuşma değildi.Icimden bir ses, esinizin tüm özelinizi annesine aktardigini söylüyor. Bu benim esimin, kulak misafiri oldugum telefon konusmasinda basima gelen birsey, ki duyduklarim karsisinda o gün cocuk yapmama karari aldim. Size cocuk yapmayin demiyorum. Ancak cocuk ve sonrasi, durum daha iyi olmayacak. Bu sadece fragman
Az once irvin yalom okuyup geldim :) ne duymak istiyorsun anne diye sorun. Bir dis gebelik yasadigima gore demek ki biz de gebelik istiyoruz, beklemekten baska yapilabilecek ne var, sen ne duymak umuduyla soyluyorsun surekli diyebilirsiniz. Ben olsam ortamdan ayrilirim gerci hic hir sey soyleyemem herhalde :))Bir daha sorarsa napmalıyım dersiniz
Sinirliyken asla ağlayamıyorum. Siz ne dediniz kayınvalidenize?O kadar sınırsız o kadar yüzsüzler ki ya..sanki sen ne yapacağını bilmiyorsun sanki onlar için doğuracaksın çocuğu çok iyi vermişsin lafını yalnız bir yanlışın var ondan önce sen fenalaşacaktın ağlayacaktın böyle insanlar maalesef çok manipülatif eşininde verdiği tepkiden anlaşılıyor nasıl manipüle edildiği. Benimde başımda var ,utanmadan regl günümü dert ederdi yine mi regl oldun vs oğlumda oğlum diye dolanıyordu ,en son ağzının payını verdim bir daha hadsiz sorular yöneltemedi bana. Kaç yaşında insan mahrem nedir bilir diye bekliyorsun ama işte…
Nasıl karistirmaz, evlendigimden beri çocuk ne zaman diye soruyorlar demişsiniz?İlk kez başıma geldi, normalde kendi meselelerimize karıştırmaz. Ya da acaba onlar karışmıyordu da ben mi eşim karıştırmıyor sanıyordum onu da bilemiyorum. Beş yıldır ilk defa bu konuda sorun yaşıyorum
İşte bir tek bu konuda sınır ihlali varNasıl karistirmaz, evlendigimden beri çocuk ne zaman diye soruyorlar demişsiniz?