kadir gecesi yine ağlayan ben

Bu arada bana fikrini sunan herkese teşekkür ediyorum benim derdime ortak olduğunuz için,fikirlerinizi paylaştığınız için.

arkadaşlar eşimin bana boşanalım dediğini söylemiştim.Bende ne kadar onsuz yapamasamda yine uzak durmaya başladım.Dün dedimki gidelim verelim boşanma dilekçesini bana diyorki madem boşanmak istiyorsun zorlamam seni.Sanki ben ona boşanalım diiyormuşum gibi söylüyor.Diyorum bu kadar kolay ağzından çıkmamalı,ama sen oralara getiriyorsun diyor.Yarın tekrar konuşacağız bakalım.Ben çok yanlış tanımışım bu adamı.ama hala çok seiyorum.o evd eolmayınca dayanıyorumda.işten eve geldiğinde ona sarılmamak için kendimi zor tutuyorum,sarılmadan uyuyamıyorum:((nasıl bi yol izlemeliyim sizce

Kendini geri Çek, biraz burnu sürtsün canım çok şımartmişsin onu. Biraz yüz verme bakalım ne oluyor desin. Eşin çifte standart yapıyor seni de oldukça sindirmiş.
Üstelik bayan-erkek, bütün gün teldeyim cepten de ararlar. Eğer konuşmazsam işler yürümez ki, saçmalamış eşin. Kendi rahat konuşuyor üstelik bütün kurallar senin için geçerli. Oh ne ala, valla erkek olmak varmış..

çok doğru demişsiniz ama yapamıyorum işte geçen gün barıştık ama bugün bozuuştk tekrar.Şöyleki;
konuyu anlatmak istemiyorum çok yoruldum çünkü.Ama eşim bana bugün 3 kez Allah belanı versin,hayvan köpek dedi ben ne yapabilirim.nasıl sindireyim bu kelimeleri:((((bende hepsi sensin dedim

Back
X