Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.

Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.

İğrenç pislik kadın.

YAZIKLAR OLSUN!!!

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.

'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'

Ne günlere kaldık, biz hemcinslerimizi koruyalım derken, erkekler kadınları korumak isterken bu açıklamada neyin nesi! Gerçekten bazı kadınları anlamak çok zor. Bu açıklamalardan sonra sokakta birisi bana bir şey yapsa kimse elini sürmez artık kurtarmak için.

Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.

Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.

İğrenç pislik kadın.

YAZIKLAR OLSUN!!!

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.

'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'

Bende demin bunu okudum
Yaktı çocuğun başı
Verdiği ifade resmen çocuk beni kurtarmadı bile isteye adam öldürdü demek
Olaydan sonra ölen adamın ailesiyle taşındığına göre siz düşünün ne kadar tarafsız ifade vermiştir
Zaten erkek için 3 çocuğunu ortalıkta bırakıp 19 ayrı suçtan sabıkalı adama kaçan kadından ne beklersin
Kimisine cidden karışmamak gerekiyor

Son düzenleme:
Bende demin bunu okudum
Yaktı çocuğun başı
Verdiği ifade resmen çocuk beni kurtaramadı bile isteye adam öldürdü demek
Olaydan sonra ölen adamın ailesiyle taşındığına göre siz düşünün ne kadar tarafsız ifade vermiştir
Zaten erkek için 3 çocuğuna ortalıkta bırakıp 19 ayrı suçtan adama kaçan kadından ne beklersin
Kimisine cidden karışmamak gerekiyor
Kadir nereden bilsin?
Çocuk iyilik yapacakken hayatı kaydı.

Back
X