Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım epeydir girmiyordum, çok sevindim müjdeli haberine. Cem Bey'e gittim geçenlerde teşekküre benim gözümde manevi babaları.Çok şükür yüzümüz güldü İnşallah sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız. Nasıl geçiyor hamilelik döneminiz bu arada?

canım uzun zamandır girmemiştim buraya yeni gördüm msjnı canım.çok sağol canım.darısı tüm isteyenlerin başına inş.evet cem bey bizim çocuklarımızın manevi babaları...bizde onlara minnettarızzz.
canım hamileliğim iyi geçiyor Allaha şükür.sen nasılsın?

:emir_bebek:bende uzun araştırmalar sonucunda cem bey de karar kıldımm,iyikide onda tedaviye başladım..ilk tüp bebek denemem olduğu için tedirgindimm,ama cem bey olsun çalışanlar olsun o kadar samimi ve içtendilerki kendimi çok rahat hissettim ve sonucunda şu an hamileyimmopuyorumnanaktan. allah razı olsun hepsindenn..cem beyin miniklerine bir tane daha eklendiii:emir_bebek: herkeze bol şans tedavi aşamasında..en önemlisi pozitif düşünmek buna inanıyorummakannehir

Slm arkadaŞlar ben nazlı tÜp bebek denemesı ıÇın ıstbula gelmeyı dÜŞÜnÜyorum cem beyı cok duydum allah hepımızın yardımcısı olsun bılgılerınızı paylaŞırsanız sevınırım

Cem beyın mınıklerıne ÜÇ bebek daha eklendı ŞÜkÜrler olsun ÜÇÜzlerıme hamıleyım.ellerıne saĞlık doktorumun

arkadaşlar bende acıbademde tüp bebekdenicem. eşimde morfoloji %0 tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Cem beyİn mİnİklerİne ÜÇ bebek daha eklendİ ŞÜkÜrler olsun ÜÇÜzlerİme hamİleyİm.ellerİne saĞlık doktorumun

slm özlem bende acıbademde yaptırdım tüp bebek şuan 4 gün oldu transferim olalı cem bey çok iyi bir d.r ama trasfer günü benim yurt dışındaydı başka bir d.r . yaptı ümit beydi sanırım umarım benim bebegimde tutar:(((((((( benim tranferim çok zor geçti o yüzden pek umudum yokk allahım büyük 5 yıldır bu bebegi bekliyom inş tutar bebegim

Arkadaşlar acıbadem hast. Cem bey'e gidipte dondurulmuş embiryolardan hamile kalan varmı acaba , bide tüp bebek yaptırdıktan sonra ne kadar beklemek gerekiyo dondurulmuşlar için . ılk tüp bebek denememi cem beyde yaptırdık ama sonuç negatif malesef iyi embiryolarımız dondurduk onları denicem artık dualarınız eksik etmeyin...

Arkadaşlar acıbadem hast. Cem bey'e gidipte dondurulmuş embiryolardan hamile kalan varmı acaba , bide tüp bebek yaptırdıktan sonra ne kadar beklemek gerekiyo dondurulmuşlar için . İlk tüp bebek denememi cem beyde yaptırdık ama sonuç negatif malesef iyi embiryolarımız dondurduk onları denicem artık dualarınız eksik etmeyin...

Slm cnm inşallah 2. denemde bebegine kavuşursun benimde ilk tüp bebek deneyimim.benim doktorum da cem bey 4 gün oldu trasferim olalı 10 tane yumurta topladılar 6 tanesi döllendi ama hayatta bir tanesi kaldı :(((((((((((( inş bebegim tutar çok heycanlıyım rabbim bizi biran önce bebişlerimize kavuştursun(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)

Ayşecim selamlar ,

Benim de ilk denememdi 23 tana yumurta topladır , bunlardan 15 tanesi yaşadı , 6 tanesini döllendi ama transfer günü moralim çok bozuldu sağlık bakanlığı yeni düzenleme getirmiş 35 yaşın altındakilere tek embiryo transferi yapıbilecğini söyledi cem bey o ana kadar bu durumdan haberim yoktu, iki embiryo transferi yapılacaktı ama kanundan dolayı tek embiryo transferi yapıldı dolayısıyla şansım %50 azalmış oldu ve negatif sonuçlandı ama herşeyde bi hayır vardır diyorum yine . Seninde inşallah tutar hep pozitif düşün Allahım herkese hayırlısını nasip etsin , herkesin gönlündeki versin . öpüyorum hoşçakal.

]Ayşecim selamlar ,

Benim de ilk denememdi 23 tana yumurta topladır , bunlardan 15 tanesi yaşadı , 6 tanesini döllendi ama transfer günü moralim çok bozuldu sağlık bakanlığı yeni düzenleme getirmiş 35 yaşın altındakilere tek embiryo transferi yapıbilecğini söyledi cem bey o ana kadar bu durumdan haberim yoktu, iki embiryo transferi yapılacaktı ama kanundan dolayı tek embiryo transferi yapıldı dolayısıyla şansım %50 azalmış oldu ve negatif sonuçlandı ama herşeyde bi hayır vardır diyorum yine . Seninde inşallah tutar hep pozitif düşün Allahım herkese hayırlısını nasip etsin , herkesin gönlündeki versin . öpüyorum hoşçakal

aleyküm selam cnm çok saol dileklerin için allah razı olsun rabbim isteyen her kese verir.inş bu arada çok üzüldüm başından gecenlere rabbim büyük o kurban oldugum yaradanım en kısa zamanda inş sana da hayırlı saglıklı bir evlat versin .ve cektigin bütün acıları unutursun inş Allahım evlat hasreti ceken herkese en kısa zamanda evlat versin inşallah rahman..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,cem beyin ismini duyunca yazmak istedim.bende geçen eylül ayında ilk aşılamamı oldum,cem bey bizzat kendisi yaptı işlemimi,allahıma çok şükür 36 haftalık gebeyim.çok az bir süremiz kaldı,doğumumda kadıköy acıbademde yapıcam,doğumdan sonra hemen görmek istiyor kızım cem amcasını.herkese tavsiye ederim,biraz başı yoğun bir doktor ama allahın bir kolu olduğunu düşünüyorum.o bizleri sevindirdi,evlat sahibi yaptı,allahımda onun hep yanında olsun.

merhaba arkadaşlar,cem beyin ismini duyunca yazmak istedim.bende geçen eylül ayında ilk aşılamamı oldum,cem bey bizzat kendisi yaptı işlemimi,allahıma çok şükür 36 haftalık gebeyim.çok az bir süremiz kaldı,doğumumda kadıköy acıbademde yapıcam,doğumdan sonra hemen görmek istiyor kızım cem amcasını.herkese tavsiye ederim,biraz başı yoğun bir doktor ama allahın bir kolu olduğunu düşünüyorum.o bizleri sevindirdi,evlat sahibi yaptı,allahımda onun hep yanında olsun.

hayırlı olsun cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benm de cem beyin hastasıyı hamdolsun tek embryo ile hamileyim şuan 4 haftalık cem beyden allah razı olsun bende dogumumu rabbim izin verise acıbademde yapcam daha benim erken 8 ayımız var 3 hafta sonra inş kalp atışını duymaya gidicez inş sorun olmaz çok heycanlıyım bir o kadarda korkuyorm bir şey olcak die rabbim korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benm de cem beyin hastasıyı hamdolsun tek embryo ile hamileyim şuan 4 haftalık cem beyden allah razı olsun bende dogumumu rabbim izin verise acıbademde yapcam daha benim erken 8 ayımız var 3 hafta sonra inş kalp atışını duymaya gidicez inş sorun olmaz çok heycanlıyım bir o kadarda korkuyorm bir şey olcak die rabbim korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım,hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç korkma,herşey yolunda gidicek.bende başlarda çok korkuyordum bişey olucak diye ama yersizmiş.en geç bu ay sonu kızım kucağımda olucak inşallah.

Arkadaslar Merhaba,

Hamilelere saglikla bebeklerine kavusmasini, tedavide olan arkadaslara da bol sanslar dilerim.

Cem Bey'in mail adresini bilen varsa lutfen yazabilir mi?
Tesekkurler.

hamileleri tebrik ederim. bende haziranda başlayacağım cem beyle tedaviye.çok heyecanlıyım. işallah hersey yolunda gider.

arkadaşlar acıbadem hastanesinde raporsuz ilaçlar dahil fiyat nedir acaba beni bilgilendirirmisiniz...cem bey ilgili bir doktormu ?cevaplarsanız sevinirim....

arkadaşlar selam benim eşimde morfoloji problemi var morfolojisi 3 acaba orda ımsı yöntemi varmı arkadaşlar

anladım canım,hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç korkma,herşey yolunda gidicek.bende başlarda çok korkuyordum bişey olucak diye ama yersizmiş.en geç bu ay sonu kızım kucağımda olucak inşallah.

oooo maşallah cnm çok sevindim ne güzel bir haber sorunsuz proplemsiz bir şekilde kızana kavuşursun inş darısı bizim başımıza rabbim olmayanlarada versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hamileleri tebrik ederim. bende haziranda başlayacağım cem beyle tedaviye.çok heyecanlıyım. işallah hersey yolunda gider.

Arkadaslar Merhaba,

Hamilelere saglikla bebeklerine kavusmasini, tedavide olan arkadaslara da bol sanslar dilerim.

Cem Bey'in mail adresini bilen varsa lutfen yazabilir mi?
Tesekkurler.

tşk ederim kızlar darıız sizin başınıza inş arzucum bol şanslar sana şimdide inş saglıklı yumoşların olurr:))))))) :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X