Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar acıbadem hastanesinde raporsuz ilaçlar dahil fiyat nedir acaba beni bilgilendirirmisiniz...cem bey ilgili bir doktormu ?cevaplarsanız sevinirim....

4200+ilaçlar diye biliyorum. ama acıbadem sigortan varsa 3800+ ilaç oluyor yanlış bilmiyorsam.
ayrıca tedavi süresince bütün işlemler+testler+gebelik kan testi+hamileliğin ilk muayanesi içinde.paket gibi yapmışlar.

hayırlı olsun cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benm de cem beyin hastasıyı hamdolsun tek embryo ile hamileyim şuan 4 haftalık cem beyden allah razı olsun bende dogumumu rabbim izin verise acıbademde yapcam daha benim erken 8 ayımız var 3 hafta sonra inş kalp atışını duymaya gidicez inş sorun olmaz çok heycanlıyım bir o kadarda korkuyorm bir şey olcak die rabbim korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayşe hayırlı olsun canım inşallah herşey sorunsuz geçer sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın kaç gündür giremiyodum bende hamile olduğunu görünce çok sevindim darısı benim başıma inşallah. İlk deneme ve tek embryo ile tutması büyük mucize çok şanslısın canım Allah yardımcın olsun

arkadaşlar acıbadem hastanesinde raporsuz ilaçlar dahil fiyat nedir acaba beni bilgilendirirmisiniz...cem bey ilgili bir doktormu ?cevaplarsanız sevinirim....

Mavi ben mart ayında tedavi gördüm tüp bebek için hast. 4250 alıyor ilaçları da hastanenin anlaşmalı eczanesi var ordan getirtiyolar eğer istersen ilaçlarda yaklaşık 1400 falan tutuyor .

arzu0000 ve besa3467 teşekkür ederim cvpladığınız için...benim geçen yıl ilaçlarım raporlu olduğu halde istanbul tüp bebekte 1300 civarı tuttu...acaba bu ilaç fiyatları değişiyormu...acıbademde gonal f mi kullanıyorlar...bunun muadili başka bi ilaç varmış o daha uygunmuş galiba....ben kazıklanmış olabilirmiyim sizce....zaten hiç memnun kalmadım...ve siz hamilemisiniz...

Ayşe hayırlı olsun canım inşallah herşey sorunsuz geçer sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın kaç gündür giremiyodum bende hamile olduğunu görünce çok sevindim darısı benim başıma inşallah. İlk deneme ve tek embryo ile tutması büyük mucize çok şanslısın canım Allah yardımcın olsun

saol cnm benim amin inş darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına :nazar::nazar:rabbim nazarlardan saklasın efet bir embryo şuan tek embryoyla o kadar çok arkadaşım varki hamile kalan sana anlatamam sakın ümidini yitirme rabbim isteyince teklede oluyor eger kaderinde varsa anne olmak 1 taneyle bile oluyorsun sakın ümitsizlige düşme cnm inş güzel haberlerini alcaz merak etme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arzu0000 ve besa3467 teşekkür ederim cvpladığınız için...benim geçen yıl ilaçlarım raporlu olduğu halde istanbul tüp bebekte 1300 civarı tuttu...acaba bu ilaç fiyatları değişiyormu...acıbademde gonal f mi kullanıyorlar...bunun muadili başka bi ilaç varmış o daha uygunmuş galiba....ben kazıklanmış olabilirmiyim sizce....zaten hiç memnun kalmadım...ve siz hamilemisiniz...

Selam Mavi ,

Ben yumurtaların gelişim süresince puregon ve orgolutron kulandım daha sonra yumurta toplama işleminden bir gece önce prengnly iğnesi verdiler yumurta toplamadan sonrada monodox caps, crinone jel, estrofem tablet kullandım bütün bu ilaçlar 1400 tl ödedim.Ama anlaşmalı eczaneden getirtikleri için biraz daha uygun fiyatlar dışarıya göre , bide herkesde aynı tedavi uygulanmadığı için kişilerin durumuna göre değişiyo yani kullanılan ilaçlarda farklı olabilir . Benim ilk denememdi tutmadı dondurulmuş embriyolarım var sonra onları denicem .Hoşçakal.

saol cnm benim amin inş darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına :nazar::nazar:rabbim nazarlardan saklasın efet bir embryo şuan tek embryoyla o kadar çok arkadaşım varki hamile kalan sana anlatamam sakın ümidini yitirme rabbim isteyince teklede oluyor eger kaderinde varsa anne olmak 1 taneyle bile oluyorsun sakın ümitsizlige düşme cnm inş güzel haberlerini alcaz merak etme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Güzel dileklerin için sağol canım herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum vakti gelince rabbim bizede vericektir inşallah senin hamileliğin nasıl gidiyo herşey yolundadır umarım allahın nazarlardan saklısın , seni bebeğini korusun.

ben hamile değilim canım bilgi almıştım acıbademden oradan biliyorum. ama önümüzdeki ay cem beyde tüp bebek tedavisine başlayacağım allah kısmet ederse.

besa senin tüp bebek deneme nedenin neydi. bende önümüzdeki ay deneyeceğim işallah. Pko ve morfoloji problemimiz var.

besa senin tüp bebek deneme nedenin neydi. bende önümüzdeki ay deneyeceğim işallah. Pko ve morfoloji problemimiz var.[/QUOT

Aslında bizde bir problem yok dört senelik evliyim 3 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı mart ayında Cem beye gittim yapılan tetkiklerde problem olmadığı ortaya çıktı Cem bey biraz daha bekleyebiliceğimi tedavi görmeden bebek sahibi olabileceğimizi söyledi veya aşılama ile başlayalım dedi , ben daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için direk tüp bebek istedim oda başarısız sonuçlandı bizim hikayemiz böyle canım.Yalnız şöyle bir durum var Cem beyle son görüşmemizde 1,5 sonra acıbadem hastanesinden ayrılacağını söyledi , hangi hast. gittiği konusunda bilgi vermedi bence önümüzdeki ay gidecekseniz şimdiden randevunuzu ayarlayın.

Haydaaa! Ben geçen hafta görüştüm kendisiyle hiç gidiyorum falan demedi! Nereye gidiyo ki? 1,5 ay sonra öyle mi?

Haydaaa! Ben geçen hafta görüştüm kendisiyle hiç gidiyorum falan demedi! Nereye gidiyo ki? 1,5 ay sonra öyle mi?

Evet ben 10 gün önce falan görüştüm 1,5 ay sonra gidiceğini söyledi hangi hast. gidiceğini sordum şu an söyleyemem dedi ama anadolu yakasında olduğunu söyledi en azından yine bu taraflarda olucak hast. çok önemli değil Cem olsunda öyle dimi arkadaşlar ....Kendimizi Cem beyin hünerli ellerine emanet ediyoruz :))))

Güzel dileklerin için sağol canım herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inanıyorum vakti gelince rabbim bizede vericektir inşallah senin hamileliğin nasıl gidiyo herşey yolundadır umarım allahın nazarlardan saklısın , seni bebeğini korusun.

tşk ederim cnm hamdolsun şuan bir sorun yok bu gün d.r gittik keseyi görmek için ama daha çok küçükmüş d.r kanda test yaptı degerim 1704çıktı bu gün adet günümdü yani d.r demesi asıl bu gün bebek tm bir aylıkmış kadada 5 haftalık görünüyor:))))) d.r dedi bir hafta sonra gel birdaha balım inş sorun çıkmaz şimdi kalp atışını ve keseyi bekliyorz bunlarıda atlatırsak allahın izniyle rahatlıcam inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

besa senin tüp bebek deneme nedenin neydi. bende önümüzdeki ay deneyeceğim işallah. Pko ve morfoloji problemimiz var.[/QUOT

Aslında bizde bir problem yok dört senelik evliyim 3 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı mart ayında Cem beye gittim yapılan tetkiklerde problem olmadığı ortaya çıktı Cem bey biraz daha bekleyebiliceğimi tedavi görmeden bebek sahibi olabileceğimizi söyledi veya aşılama ile başlayalım dedi , ben daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için direk tüp bebek istedim oda başarısız sonuçlandı bizim hikayemiz böyle canım.Yalnız şöyle bir durum var Cem beyle son görüşmemizde 1,5 sonra acıbadem hastanesinden ayrılacağını söyledi , hangi hast. gittiği konusunda bilgi vermedi bence önümüzdeki ay gidecekseniz şimdiden randevunuzu ayarlayın.

cem beyin ayrılacak olmasına çok şaşırdım senelerden beri acıbadem kadıköyde. benim de bu cumartesi randevum var.

Son düzenleme:
Evet ben 10 gün önce falan görüştüm 1,5 ay sonra gidiceğini söyledi hangi hast. gidiceğini sordum şu an söyleyemem dedi ama anadolu yakasında olduğunu söyledi en azından yine bu taraflarda olucak hast. çok önemli değil Cem olsunda öyle dimi arkadaşlar ....Kendimizi Cem beyin hünerli ellerine emanet ediyoruz :))))

cnm cem bey acıbademden ayrılıyormuymuş aaaaaaa o benimde d.r daha yeni hamile kaldım bey yaa nereye gidiyor:((((((((

cnm cem bey acıbademden ayrılıyormuymuş aaaaaaa o benimde d.r daha yeni hamile kaldım bey yaa nereye gidiyor:((((((((

cem beyin ayrılacağını duyunca şok oldum . işallah ayrılmaz. en son istediğim şey tüp bebek yaptırmaya karar vermiş ve kendimi hazır hissediyorken tedavinin ortasında doktorumun değişmesi.

Son düzenleme:
yaa olmazki ama ikinci denemem için tekrar gidecektim nereye gidiyor bilen varmı acaba:( güvenilir bir doktor ve harika bir insan niye gidiyorki:(:gitme:

slm kızlar şimdi d.r geldim bebegimin kesesini gördüm çok şükür allaha daha çok küçük minicik bebegim allah bu duyguyu herkese tattırsın inş sıra kalp atışında umarı ondada sorun çıkmaz

cumartesi cem beyi gördüm haziranda tedavime başlıcaz hiç gidicem falan demedi. bence gitmeyecek.

Back
X