Kafa dengi arkadasim olmamasi bi kenara hic bir arkadasim yok


Yazdığınız saçma paragrafa, kurduğunuz cümlelere, durup dururken gereksiz yere beni etiketlemenize bakılırsa kimin kompleksli olduğu aleni bir şekilde ortada. Kimseden bir üstünlüğüm yok ama evet gayet usturuplu bir insanım. Bilemediniz şu an arkadaşlarımla dışarıda sohbet ediyorum. Sosyal çevreniz olmadığı için bilmemeniz normal ama takılmak böyle bir şey değil.
 
Bence arkadaşım yok diye çok da şey yapmayın en güzeli insanın kendiyle olması
Bu çok yanlış bir bakış açısı bence. Bunu düşünen insanların hayatlarında güvenilecek kimse olmadığını düşünüyorum.
Evet insan kendiyle olabilmeli, kendine yetebilmeli. Ama hepimiz sosyal hayatın bir parçasıyız. Bazen sevinçli bazen kederli anlarımız oluyor. İnsan paylaşmak, sevincini çoğaltmak, üzüntüsünü azaltmak için bir omuza ihtiyaç duyuyor. Birşeylerin üstesinden gelebilmek için destek almaya ihtiyacımız var.
Yapılan bilimsel araştırmalarda depresyon, hipertansiyon ve obezite gibi vakalarda düşüşün güçlü arkadaşlık ilişkileri ile doğru orantılı olduğu tespit edilmiştir. Yaşlı insanlar üzerinde yapılan araştırmalar ise güçlü arkadaşlık bağları olan yaşlı bireylerin yaşam sürelerinin yalnız olan yaşlı bireylere göre daha uzun olduğu ve bu bireylerin sağlık problemlerinin daha seyrek olduğunu göstermektedir.
Gezmeyi, tozmayı, saatlerce arkadaşlarımla olmayı çok seviyorum. Ama en sevdiğim aktivitelerden biri de termosa çay koyup, parkta çimlere oturup kitap okumaktır.
 
Tek çaresi; Dil öğrenmek, yeni bir bakış açısı için.. Konuşmalarınızı yabancı dile çevirin, öyle konuşun, telefonunuzu, hatta gördüğümüz bir havluyu bile yabancı dilde görün
 
Cok guzel özetlemissiniz. İnsana insan lazım elbette ki.
 
Bendeki durum daha sıkıntı..
İlk başta yüksek enerjili oluyorum o insanı tanıyorum, eğleniyorum sonra bir hareketi bana uymuyor söyleyebileceğim bir şey ise söylüyorum hala devamsa soğuyorum. (Bulunduğumuz ortamdaki davranışı örneğin;garsona kaba davranmak vs.)
Benzer yaşamdaki insanları kendime arkadaş olarak seçmeye çalışıyorum ortak noktada zevklerimiz olan yada dışarı çıkarken uyuşabileceğimiz zaman dilimleri olan.
Bu arada aynı masada iki kişi, siz varken kendileri bir yer için sözleşip sizi usulen davet etmiyorlarsa onlardan arkadaş değil bir cacık olmaz.
 
Olabilir tabi bu da sizin bakış açınız teklik en güzeli benim için de
 
Benim de yok,biraz geçimsizim ondan galiba ayni zamanda birsuru sehir degistirdik is sebebiyle cevrem cok genis degil suanki sehrimde.Baska sehirde birkac dostum var tel ile konusuruz onun disinda cikip kahve icecegim insan yok.Hos kardeslerimle de aram kötü, ben de yaşlaninca etrafimda kimse olmicak korkusu yaşiyorum
 
:)) olur inşallah :)
 
Ne çok yalnızlık konusu açılır oldu yaf, yalnızlık pandemi sankim yayıldıkça yayılıyor

Bilemedim, toplum mu asosyal oldu, insanlar mı artık birbirine güvenmiyor...
 
Böyle şeyler çok yaşanıyor.insanlar samimi gözüküyor ama değiller.yani samimiyetsizlik çok .benim başıma da çok gelmiştir.isyerinde özellikle gruplaşma var yalnızım
 
Cok geçmiş olsun. Isyerinde bende yaşamıştım. Zor oluyor. Samimiyetsizliğide sevmiyorum işte ama bulusmamakta çözüm değil bilemiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…