Kafa karışıklığı git geller yaşamak

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar merhaba ,ben sevgilimden ayrıldım sebepse aslında ayni düşünce yapılarinda olmamıza rağmen bir ilişkiye başlamak .Her neyse ilişkimiz ilerledikçe fikir ayrılıklarimiz dahada gün yüzüne çıktı en son son iki ay ben kapalı bir insanım ancak benimde açılabileceğimi düsünerek bana açıl dedi ben kapalıyla evlenmek istemiyorum bense fikrim artik kesinlikle kapalı olmamdi ve asla açılmak istemediğimi söyledim oda ozman benle evlenemeyeceğini sôyledi güya ayrilmistik ama beni arayıp açilcaksin biz evlenecez diye baski yapmaya başladi ve ben çok sevdiğim için her seferinde onunla konustum belki fikri değişir diye ancak bu durum bana aģir gelince depresyona girdim şuanda tedavi oluyorum saģliğim böyle olunca net bir şekilde artik ona olamayacağimizi söyledim ailemede bahsettim onlarda asla istemiyorlar .Şimdi bana sürekli yalvariyor ben değiştim ne olur nasil olmak istiyorsan öyle ol bana bir şans ver diye ama benim bütün güvenim gitti ve ailem asla istemiyor.şu aralar nedense git geller yaşiyorum sonuçta yaşanmisliklar var ve doğru karar verdimmi diye kendimi sorguluyorum sizce bir şans vermelimiyim bilmiyorum

Hayır tabiki vermeyeceksin.
Din kişinin kendine ait bir şeydir
Ne birisi için kapanır ne de açılırsın.

Ayrıca değiştiğine inanma bugün evet öyle olur ama yarın 2gün sonra açık kadınlarla seni kıyaslar bu sefeer daha çok piskolojin bozulur.

Bence siz önce bu açılıp açılmama konusunu hall edin. Zaten çocuğa öncesinde açılmak istediğinizi söylemiştiniz, ona göre ilişkiye başlamıştınız. Yani çocuk sonradan havadan düşmüş gibi açıl diye baskı yapmamış. Bu çocukla evlenirseniz bu sorunlar yine baş gösterecek, eğer kesinlikle hiçbir zaman açılmam diyorsanız şans vermenizin anlamı yok.

Size önce hani açılacaktın demiş, açılmak istemediğinizde sorun çıkarmış ama daha sonra açılmasan da benim için sorun yok demişti. Ama bence bunu öylesine söyledi. Ne kadar sevsen de bu ilişkiye bir şans daha vermeni tavsiye etmiyorum. Bir ara açılmayı düşünmüş olsan da şimdi istemiyosun, sırf onun için kendini değiştirmemelisin

Kesinlilkle açılmam diyorum birde sadece bu değil başka mevzulardada sorun yaşamaya başlamistik

Haklısınız bende bunlari düşününce vazgeçiyorum

Kaybetme korkusuyla söyledi sanırım bende bundan dolayı güvenemiyorum

Hayır tabii ki de, Olay sadece açık kapalı meselesi de değil adam psikopat mıdır nedir

Senin ideolojiye saygısı yok evlensen bile o aşk heyecan adı her neyse oturunca bu daha bariz ortaya çıkar
Senin gibi yada Senin ideolojiye saygı duyacak birini bul
Seni olduğun gibi seven kabul eden biri
Kafa olarak yobaz biri bu adam olmaz

"Eve giren çıkana göre üstünüze başınızı ayarlamanizdan tutun girdiğiniz ortamlara, verdiğiniz mesajlara, gidilecek tatile kadar birçok şeyde hayat tarzınıza göre hareket etmeniz gerekecek sonuçta" önceki konunuza bu yazılmıştı o mesajı alıntı yapamadım. Olay sadece açıklık kapalılık değil şimdi yarım ağızla tamam benim için sorun yok dese de ileride yine sorun yapabilir. Bence devam etmeyin inceldiği yerden kopsun. Kimse için kapanıp açılmayın bu içten gelen bir şey olmalı

Haklısınız bende bunlari düşününce vazgeçiyorum
Kesinlikle vazgeç
Eşimin ailesi muhafazakar hatta tek açık benim onlara göre fikirlerim bile uç :)

Ama asla ne kapan dediler ne de kıyafetlerime karıştılar. Eğer böyle bir istekde bulunsalardı evlenmezdim zaten :)

yani senden bunu isteyenler bencil insanlardır ve evlilikte bencilliğe yer yok.

Sizle evlenene kadar ok demiş. Dediğinin anlamı şu" seni evliliğe ikna edene kadar kararına saygı gösteriyor gibi yapacağım ama imzayı attıktan sonra kendi fikrimi dayatmaya başlayacağım."

Sizi kaybetmemek için evliliğe kadar rol kesiyor. Bunlara kanmayın.

Bende bunlari düşünüyorum .işe giderken iyim ama evde yalnız kalınca bir uğraşım olmayinca bi an sanki atak geliyor acaba doğrumu yaptim diye

Bende inanın kaçmaya çalişiyorum ama ara ara düşünceler yokluyor beni birde ayni işyerindeyiz malesef

Kendi kişişel fikirlerinizi gasp eden biriyle evlilik feci olur. Bunun adı zorbalıktır. Herkes kendi düşüncesiyle yaşar dusunsenize yapmak istemediğiniz şeyleri zorla sürekli yaptırmak isteyen eşiniz var çok zor.

Sadece şunu söyleyebilirim "insanlar değişmezler". Değiştim dese bile nereden bileceksiniz gerçekten değiştiğini. Başörtülü bir kadın istemiyorsa o tip bir kadına yönelmeli, tam tersi örtülü bir kadınla olmak istiyorsa da o tip kadına.
Erkeğin verdiği söze güvenmem.

Bende inanın kaçmaya çalişiyorum ama ara ara düşünceler yokluyor beni birde ayni işyerindeyiz malesef
Duygusal boşluktasınız ondandır. Bir de duygularınız tam bitmemiştir.
Sizi olduğunuz gibi kabul etseydi siz resti çekmeden tamam nasıl istersen öyle ol derdi.

Kaybettikten sonra tamam denilen şey sizi ikna etme çabasıdır. Evlilikten sonra baskıya tekrar başlar. Buna değer mi buna karar vermeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…