Kafa karışıklığı yaşıyorum.

karmen27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
458
218
123
2 yaşına girecek bir kızım var kızım doğunca çalışmayı bırakmıştım.Bankacılık lisans mezunuyum. İŞKUR ile görüşmeye gittim bugün oradaki adam bana kpss dene bir sene otur çalış kendini geliştir dedi.Genelde ön muhasebe tarzı işler oluyor.Bende çalışayım iyi kötü ev sahibi olalım diye düşünmüştüm ama adamın dediği de mantıklı geldi. Tek korkm bu senede olmazsa napıcam diye düşünüyorum.
Evde de kızıma sanki faydam olmuyor gibi geliyor. Eşimin maaşı bu sene götürür çok sıkıntı yaşamayız.Ev fikrinden vazgeçmek gerekiyor. Bir daha bu oranlar gelmez diye düşünüyorum kızım küçükken ev sahibi olma fikri cazip gelmişti.
Napsam bilemedim.çalışacak olursam kızıma kvdem bakacak. Bir sene daha hazırlanıp kPSS mı çalışayım yoksa iyi kötü bi işe girip ev sahibi mı olayım.

İyi kötü bir iş dediğinizin geliri ne olur asgari ücret mi

Yani 2000 çarp 12 24000 yapar

Bir evin 10 da biri ama kredi çekince 20 de hatta 30 da biri

Sizin bu sene çalışmanız ya da çalışmamanız ev almaya çok etki etmez gibi geldi bana

Lakin KPSS zorlu bir süreç işe gider günü çalışmak gerekir

Siz çalışmayınca Kv çocuğa bakmazsa çalışmak zor imkansız değil tabii ama zor

Ayrıntılı düşün atanma puanlarına bir bakın kontenjanlara bakın öyle çıkın yola

Kolay gelsin

Evde 2 yaşındaki kızınıza faydanizin olmaması dikkatimi çekti bir anneye en cok ihtiyac duyulacak yaşta tam öğrenme zamani...
Is, ev ve para Allah sağlık verdiği sürece çalışılarak ulaşılacak hedefler ama çocuğunuz büyürken kaciracaginiz zamanın telafisi yok unutmayın...
Imkan varsa eğer belirli bir süre çocuğunu kendisinin büyütmesi taraftariyim her annenin...
Mecburiyet durumu farklı tabiki... :KK69:

İyi kötü bir iş dediğinizin geliri ne olur asgari ücret mi

Yani 2000 çarp 12 24000 yapar

Bir evin 10 da biri ama kredi çekince 20 de hatta 30 da biri

Sizin bu sene çalışmanız ya da çalışmamanız ev almaya çok etki etmez gibi geldi bana

Lakin KPSS zorlu bir süreç işe gider günü çalışmak gerekir

Siz çalışmayınca Kv çocuğa bakmazsa çalışmak zor imkansız değil tabii ama zor

Ayrıntılı düşün atanma puanlarına bir bakın kontenjanlara bakın öyle çıkın yola

Kolay gelsin
Bu sefer adamakıllı çalışırım diyorum sınav için atama puanları 85 üzeri 😣

Evde 2 yaşındaki kızınıza faydanizin olmaması dikkatimi çekti bir anneye en cok ihtiyac duyulacak yaşta tam öğrenme zamani...
Is, ev ve para Allah sağlık verdiği sürece çalışılarak ulaşılacak hedefler ama çocuğunuz büyürken kaciracaginiz zamanın telafisi yok unutmayın...
Imkan varsa eğer belirli bir süre çocuğunu kendisinin büyütmesi taraftariyim her annenin...
Mecburiyet durumu farklı tabiki... :KK69:
Faydam olmuyor gibi düşünme sebebim etkinlik vs öğretici birsey yapamıyorum onun yanında olmak için işi bıraktım şimdi ise evde bunalan stresli bir anne oldum ne ara böyle oldum anlamadım bende

Bu sefer adamakıllı çalışırım diyorum sınav için atama puanları 85 üzeri 😣

İşte o puan için iyi kanalize olmak gerekiyor

Çocuk küçük olduğu için yazıyorum bunu, evde zor

Örneğin dershaneye gidip kendinizi disipline edebilir misiniz gece çocuk uyuyunca çalışmak vs sıkıntılı

Ben 88 aldım mesela 2016 da ama hem dershaneye gidio hem hafta işi sabah 9 öğlen 3 arasında ders çalıştım

Benim çocuğum anaokuluna gidiyordu o nedenle haftasonu çalışamadım zira çocuk evde iken oturup çalışmak mümkün değildi

Planınızı yapın ve başlayacaksanız bir an önce başlayın zira süreç uzun ama yavaş yavaş örmek gerekiyor

Back
X