- 7 Ağustos 2013
- 458
- 218
- 123
2 yaşına girecek bir kızım var kızım doğunca çalışmayı bırakmıştım.Bankacılık lisans mezunuyum. İŞKUR ile görüşmeye gittim bugün oradaki adam bana kpss dene bir sene otur çalış kendini geliştir dedi.Genelde ön muhasebe tarzı işler oluyor.Bende çalışayım iyi kötü ev sahibi olalım diye düşünmüştüm ama adamın dediği de mantıklı geldi. Tek korkm bu senede olmazsa napıcam diye düşünüyorum.
Evde de kızıma sanki faydam olmuyor gibi geliyor. Eşimin maaşı bu sene götürür çok sıkıntı yaşamayız.Ev fikrinden vazgeçmek gerekiyor. Bir daha bu oranlar gelmez diye düşünüyorum kızım küçükken ev sahibi olma fikri cazip gelmişti.
Napsam bilemedim.çalışacak olursam kızıma kvdem bakacak. Bir sene daha hazırlanıp kPSS mı çalışayım yoksa iyi kötü bi işe girip ev sahibi mı olayım.
Evde de kızıma sanki faydam olmuyor gibi geliyor. Eşimin maaşı bu sene götürür çok sıkıntı yaşamayız.Ev fikrinden vazgeçmek gerekiyor. Bir daha bu oranlar gelmez diye düşünüyorum kızım küçükken ev sahibi olma fikri cazip gelmişti.
Napsam bilemedim.çalışacak olursam kızıma kvdem bakacak. Bir sene daha hazırlanıp kPSS mı çalışayım yoksa iyi kötü bi işe girip ev sahibi mı olayım.