• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı...

parası için berabersin.
Türkiye standardına göre gelirim iyi. Ve babam kendi isini yapıyor. guzel bir gelire sahip. Bilmeden ne guzel konusuyorsunuz oyle :) ve gerek ailesel gerek cevresel olarak etrafımızdakiler kendi isini yapan standardın ustunde yasayan insanlar. Ailede tek memur benim.

Başkasına da aşık olmayacaksan böyle birini kaybetme derim gerçekten adam gibi adam çok az emin ol kıskanma adı altında her şeyi kısıtlayandan tut her şeyi ben bilirim sen kadınsın kafasına kadar var tabi kv kp faktörünü katmıyorum bile zaten eninde sonunda biriyle bir hayat yaşayacaksan bari üni mezunu oturmayı kalmayı bilen biri olsun yok ben bir ömür yalnız olmak istiyorum dersen de adamı oylama
Haklısınız. 30 yasima geldigimde bekar olmak belki bu kadar hosuma gitmeyebilir

Türkiye standardına göre gelirim iyi. Ve babam kendi isini yapıyor. guzel bir gelire sahip. Bilmeden ne guzel konusuyorsunuz oyle :) ve gerek ailesel gerek cevresel olarak etrafımızdakiler kendi isini yapan standardın ustunde yasayan insanlar. Ailede tek memur benim.

tamam anlıyorum. ama adamı sevmiyosun. maddi durumu iyi diye berabersin. senin gelirinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor. akraba eş dost ne kadar kazanıyor banane, onları neden söylediniz anlamadım.

Elestirdiklerim bunlar degil, 23 yas inda bir ogretmensiniz, 4,5 yasinda bir cocugunuz var,bosanmissiniz, biriyle birliktesiniz,asik olabilecek bir kadin degilim diyorsunuz. Adam mukemmel bir insan. Peki siz ne ariyorsunuz? Bu hayattan beklentiniz nedir diyorum. Gayet dogal bir soru.
Mükemmel isler yapmak istiyorum. Insanlarin hayatina dokunmaktan ogrencilerimin ufkunu genisletmekten muthis haz oluyorum. Su dunyaya ardimdan hos bi seda birakmak istiyorum. Birilerinin mucizesi olmak istiyorum.

Peki,birlikteliginizden beklentiniz evlilik ve cocuk degil bunu da yazmissiniz. Cocugunuzun velayetini alacak misiniz? Beraber oldugunuz insan ne diyor bu konuda? Onemli bir nokta cunku adamin biyolojik saati isliyor ve baba olmak ister belki. Sizin oyle bir dusunceniz yok. Bunu soylediniz mi kendisine? Evlenirsek cocugum da gelip bizle yasayacak dediniz mi?
Gecen sene actiginiz konuda maddi sorunlariniz varmis,ancak annemle beraber yasarim cocugumu alirsam demistiniz,annenizin fikrini aldiniz mi beraber oldugunuz adamla ilgili olarak ne dusunuyor? Neticede yasca ve deneyimce sizden buyuk bir insan,illa ki size fikir verebilir
Gecen sene memur degildim. Maddi gelirden kastım ailesel degil kisisel maddi kazançtı. Ki kisisel gelirim de guzel artik cok sukur. Velayet konusuyla ilgili hersey yolunda. Cocugumu problem etmeye tenezzul edecek adama saygi duymam zaten. Onumuzdeki 5 yil icerisinde en as evlilik ve cocuk dusunmuyorum evet.sonrasini bilemem.Karsi tarafin buna bi itirazi yok sonrasini bilemem. Baska sorunuz ?

="Nar-Agaci, post: 55691950, member: 808518"]Memurum detayini kacirmayin
anladım. 23 yaş diyince geçen sene girenlere de daha atama bile yapılmadı. Yeni başladı mülakatlar. Şöyle yasa bakınca biraz zor gözüktü gözüme. Demek ki erken mezun oldunuz.

ilişkiyi neden bitirmek istiyorsunuz?
sadece vicdani yük mü?

aşk kadını değilim diyorsunuz, aşk beklentiniz yoksa sizi olduğunuz gibi seven bir adamla da mutluysanız o da bu şekilde mutluysa neden ayrılacaksınız?
birlikte mutlu değil misiniz?
varlığı sizin için rahatsız edici mi?
buluşmak istediğinde oflaya puflaya mı gidersiniz?
birlikte oluyorsunuz veya olmuyorsunuz bizi ilgilendirmez ama, fiziksel olarak çekici bulmuyor musunuz?
sohbeti sizin için hoş değil mi?
evlenseniz mesela, aynı evde yaşama fikri size nasıl geliyor?
kaprisli misiniz ona karşı?
sürekli sizi mutlu etmeye çalışır bir hali mi vardır?
onu mutlu etmek içinizden gelir mi?
bir organizasyonla sürpriz yapma isteğiniz var mıdır ona karşı?
sosyal çevresinden rahatsız olur musunuz?
ailesini yaşam tarzı size uygun mu?
bunları tartın..
Bu saydiginiz problemlerin hicbiri yok bizde. Soru; son konumun son kisminda detayli yaziyor.

23 yaşında ki birine göre ne kadar olgunsunuz...(yazıdan anladığım üzere) kitap okur gibi okudum yazdıklarınızı :) benim fikrim hiç kaybetmeyin derim..ilerde çok pişman olursunuz...bu devirde böyle birini bulmak çok zor...ama duygularınızda önemli tabiki..ama siz mantığım daha önde dediğiniz için bu yorumu yaptım...eğer mantıksa kaybetmeyin derim! sevgiler :KK54:
Boyle birini bir daha bulup bulmak degil de mantik birlikteligi hakikaten mantikli mi ? Kafa karisikligi iste :)

tamam anlıyorum. ama adamı sevmiyosun. maddi durumu iyi diye berabersin. senin gelirinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor. akraba eş dost ne kadar kazanıyor banane, onları neden söylediniz anlamadım.
Parasi icin birlikte olunacak adaylar bulunabilir yani cevremde anlatmak istedigim bu. Ayrica her zaman olmasa da cogu zaman insanin geliri basarisini ve hayatini yonetme kabiliyetini gosterir. Ve bana kalirsa bir insan hayatini yonetebilmeli.

Adamı sevmiyorum degil. Aşık degilim. Ve yogun bir sekilde sevgi hissetmiyorum. Mantigimin hep devrede kaldigi bi sevgim var sadece.

="Nar-Agaci, post: 55692145, member: 808518"]Sizi yaniltmak icin ne amacim olabilir ki :)
Tam bu yaşta çok yakınım var. 22 yaşında mezun oldu. Ki aralıksiz devam eden herkes 7 yaşında başladıysa o yaşta mezun olur. Geçen yaz köşeye girdi..daha yeni alım yapıyorlar..ondan dedim..demek ki siz önce baslamissiniz ilkokula.

="inci_ser, post: 55692162, member: 178168"]Tam bu yaşta çok yakınım var. 22 yaşında mezun oldu. Ki aralıksiz devam eden herkes 7 yaşında başladıysa o yaşta mezun olur. Geçen yaz köşeye girdi..daha yeni alım yapıyorlar..ondan dedim..demek ki siz önce baslamissiniz ilkokula.
köşeye değil kpss ye girdi:)

="Nar-Agaci, post: 55692111, member: 808518"]Parasi icin birlikte olunacak adaylar bulunabilir yani cevremde anlatmak istedigim bu. Ayrica her zaman olmasa da cogu zaman insanin geliri basarisini ve hayatini yonetme kabiliyetini gosterir. Ve bana kalirsa bir insan hayatini yonetebilmeli.
müteahhitlik bunlardan biri değil bence.

Siz de tahmin edersiniz ki bodoslama gidemem bir kadın olarak ancak ayağım sağlam basacaksa gidebilirim. Aöf okuyorum lisans. Ancak onun bitmesi ve atama durumunda gidebilirim ki bu sene daha 2. Sınıfa geçtim. En iyi ihtimalle 1 yılda atanma halinde bile en az 4 yıl sürecek yani.
Ve evet benimle başbaşa yaşamayacak. Ailemle birlikte yaşayacağız benimle birlikte kalması halinde. Ve bu şekilde birkaç demo yaşadık dediğim gibi. Ayrı eve çıkmayı da maddi gücüm kaldırmaz.

Eylul 2017deki konunuzda aof lisans 2.sinif oldugunuz ve henuz atama durumunuzun olmadigini, ucretli ogretmenlik yaptiginizi yazmissiniz. Su an nisan 2018de ogretmenim memurum diyorsunuz sizde 6 ay 4 seneye mi es deger :) Normalde eski konulara cok dikkat etmem ama sizde bir seyler oturmuyordu o yuzden kontrol ettim.
Umarim gercekten atandiysaniz evlenmeden once kizinizi yaniniza almayi dusunmussunuzdur.
Bu arada on lisans mezunu kisilerin ucretli ogretmenlik yapabilmesine de sok oldum.

Duygu yoksa ayrılın. Başkasına aşık olursaniz o zaman daha çok uzersiniz. Her seye mantiken bakiyorsunuz. Aşık olsanız her özelliğine bakmazdiniz zaten.

Gecen sene memur degildim. Maddi gelirden kastım ailesel degil kisisel maddi kazançtı. Ki kisisel gelirim de guzel artik cok sukur. Velayet konusuyla ilgili hersey yolunda. Cocugumu problem etmeye tenezzul edecek adama saygi duymam zaten. Onumuzdeki 5 yil icerisinde en as evlilik ve cocuk dusunmuyorum evet.sonrasini bilemem.Karsi tarafin buna bi itirazi yok sonrasini bilemem. Baska sorunuz ?
Ay kusura bakmayin sorularim icin :KK66: cok onemli noktalardi bence. Hemen dovmeyin insani :KK66: ama siz her seyi tam olarak anlatmamistiniz ve de bence konulariniz arasinda asiri tutarsizlik var.

O zaman neden birlikte oldugunuz insandan ayrilmak istiyorsunuz madem her sey yolunda? Sorun yok devam diyorum ben

Back
X