• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı...

Şu okuduklarımdan çıkardığım tek şey evlilikte işler tam tersi olacak.
Ve sizi sanki çok dik başlı gibi anladım.

sadece mantıkta sıkıntı yaratır ilerde sadece aşk ta...ama işte arasınıda bulmak zor...olmucak diye bişey yok belki daha iyi biri çıkar karşınıza...çıkmama ihtimalide var...benmde kafam karıştı :işsiz:

Karşı taraf sizin için aynı şeyi düşünüyordur belki de. O yüzden ayrılın, hiç sanmıyorum dünyası yıkılsın, depresyona girsin. Ayrılmayarak zamanını çalışıyorsunuz. Daha büyük vebal.

Asil onu gercekten sevmeyen biriyle iliski icinde olmasi o adama haksizlik olur...Yol yakinken gercekten karsilikli konusun ve ayrilin derim,uzuldum onun adina ama sizede bir teselli vereyim,hic kimse vazgecilmez degildir bu hayatta,askindan oleni de hic gormedim heleki karsiligi sevginin olmadigi iliskileri unutmak dahada kolaydir.Adam kariyerli egitimli hepsinden ote anlattigina gore duzgun biri,elbette adama karsi ilgi duyucak bir funya kadin cikicak karsisina ne sandiniz yas falan tutucagini mi?

Back
X