Kafa karışıklığı

Gözleriniz size destek olacak bir yorum arıyor sanırım ama ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Anneler hep haklıdır. Ne kadar sevsen de aynı çorbaya kaşık sallamadıkça hiçbir şeyi anlayamazsın. Şimdi mantıken hareket edip ayrıldığında belki üzüleceksin ama bir de şöyle düşün: bundan 3 sene sonra “çok severek evlendim ama kültürlerimiz çok farklı, keşke ailemi dinleseydim, şimdi çocuk da var, sizce boşanmalı mıyım?” İçerikli bir konu açma ihtimaliniz nedir?

Ben, ilişkinin adı konmadan bitirin derim.
Almam gereken kararı en başından beri biliyorum ancak dediğiniz gibi belki farklı bir yorumla karşılaşırım diye düşünmüştüm. Doğrular tektir. Teşekkürler yorumunuz için

benzer durumlar yasadım annem hiç bişekilde istememisti, o an çok üzüldüm ağladım derken zaman geçince o kişinin göremediğim taraflarını gördim ve iyiki bişeyler olmadan bitmiş dedim .herseyden önce kendini düşün.
:(((

Ailesi biraz daha geleneksel ve ataerkil bir aile. Bu Erkek arkadaşımda da bu etkileri zaman zaman hissediyorum. Yani dönüp baktığımda bu çözüme ulaşabilecek bir konu değil gibi geliyor bana da yine önümde yıllarım olsa hiç düşünmeden tüm bu yazdıklarıma rağmen devam ederim ama artık evlilik ve adı konsun dendiği için bir karar vermem gerekiyormuş gibi hissediyorum.

Annem istemedi ama ben istediğim için diretip nisan yapmıştık ayrıldık ! Annem istemedi bekle dedi evlenmek için acele ettim mutlu değilim.. keske annemi dinleseydim ve çalışmaya devam etseydim en azından hayallerimi gerceklestirirdim. Evliyim ve bir kızım var 5 yaşında. Unutursun unutmak kolay. Ama evlendikten sonra ailene dönmen çok kötü yapamazsın, yapmamak için şu şöyle bu böyle diye kendini kandırmaya başlarsın daha sonra psikolojik çöküşler... Bı de çocuk olursa yandın ! Koşarak uzaklaş bacım hataya düşme

Kafa karışıklığı olacak bir mevzu görmüyorum. Annen haklı

Annem istemedi ama ben istediğim için diretip nisan yapmıştık ayrıldık ! Annem istemedi bekle dedi evlenmek için acele ettim mutlu değilim.. keske annemi dinleseydim ve çalışmaya devam etseydim en azından hayallerimi gerceklestirirdim. Evliyim ve bir kızım var 5 yaşında. Unutursun unutmak kolay. Ama evlendikten sonra ailene dönmen çok kötü yapamazsın, yapmamak için şu şöyle bu böyle diye kendini kandırmaya başlarsın daha sonra psikolojik çöküşler... Bı de çocuk olursa yandın ! Koşarak uzaklaş bacım hataya düşme
Özel değilse neden annen onaylamadı? Ayrıca hayallerin için hiçbir zaman geç değil hala çalışabilirsin belki bunu söylemek için senden küçüğüm kaç yaşındasın bilmiyorum ama kızın var o en büyük destekçin beş yaşında olabilir ama her şeyi hissedip anlıyordur. Ona güçlü, hayallerinin peşinden koşan bir kadın nasıl olur göstermeli ve öğretmelisin şimdiden :)
Kendime dönersem de daha önce de yazdım yanlış olduğunu biliyorum, bitmesi gerektiğini biliyorum ama işte amalar çıkıyor hep ağzımdan yine de mantığımı dinleyeceğim sanırım. Teşekkür ederim bana yol gösterdiğin için.

Son düzenleme:
Özel değilse neden annen onaylamadı? Ayrıca hayallerin için hiçbir zaman geç değil hala çalışabilirsin belki bunu söylemek için senden küçüğüm kaç yaşındasın bilmiyorum ama kızın var o en büyük destekçin beş yaşında olabilir ama her şeyi hissedip anlıyordur. Ona güçlü, hayallerinin peşinden koşan bir kadın nasıl olur göstermeli ve öğretmelisin şimdiden :)
Kendime dönersem de daha önce de yazdım yanlış olduğunu biliyorum, bitmesi gerektiğini biliyorum ama işte amalar çıkıyor hep ağzımdan yine de mantığımı dinleyeceğim sanırım. Teşekkür ederim bana yol gösterdiğin için.
Nişanlımı onaylaması çünkü gerçekten hem yanıma yakismiyodu, hemde dengesiz hareketleri vardı ve ailesini de tanıyordu annem. Zaten bende senin gibi emek verdim diye bekliyordum ayrıca üzülür diye filan. Nişandan sonra aileler karışınca bizim aldığımız eve ailesi taşındı ve yeni eşyalar aldılar ama benim bundan haberim yok. Ayrıca nişanlım yurtdışında çalışıyordu gel dedim gelmedi. Benim de gözüm karaydi o zamanlar bitti.

Evlenirken de daha çalış kizim kardeşin okuyor dedi annen bende ama seviyorum akrabalar da öğrenmeye başlamıştı eşimi. O yüzden biraz acele ettim , hem de eski nişanlımdan korkuyordum kaçırıp başıma iş getirecek diye megersem benim kına günüm onun düğün günüymüş 🤣🤣

Devam ediyorum okula lise biticek son sınavım kaldı. Üniversite de düşünüyorum daha sonra ya öğretmenlik ya hukuk. Bakalım. Şimdi ki aklım olsa çok sevdiğim halde evlenmez annemi dinlerdim.

Rica ederim ama kesinlikle bitmeli o ilişki ailen onaylamiyosa vardır bı bildikleri. Unutmak kolay ama hayatını mahvedince yıllarca duzelemezsin.

Back
X