Kafa karışıklığından kurtulamıyorum..

tek sorun pintiliği mi yani soğuduğun hareketleri büyük şeyler mi ?

Şöyle ilk tanıstıgımızda gayet özgüvenli biriydi begeniyordum da içime sinmişti herseyiyle aradığım o sandım sonra baktım pintiliği var ve hiç sevmem bir erkekte bunu ama kabul etmedi o ben yanlıs düşünüyormusum gerci kim kabul eder ki. Birde özgüvensizdi baya sinir bozacak kadar olmaya basladı bu işte sen benim neyimi seviyorsun ben olsam kendimle cıkmam gibi sacma seyler sölemişti . Sonra bir 5 tl yi benden almalar uzatınca hani hesap öderken. Ve en önemlisi daha 3. ayımızdaydık aramızdaki çekimi hissetmemeye basladım çok üzüldüm çünkü seviyordum hareketleri yüzünden birden oldu gözüme cirkin görünmeye basladı garip bir şekilde :/ Geçsin diye bekledim bir süre baktım yapamıyorum ağlaya ağlaya ayrıldım vicdan yaptım birde .. Yanlıs mı yapıyorum diye cok sorguladım kendimi ama cidden soğumustum şimdi ise değişir mi duygularım tekrar okulda görünce edince bilmiyorum baskasıyla olma fikrini de hazmedemiyorum

Ne kadardır birlikteydiniz?
Şuan mantığını kullanarak ayrıldın ama alışkanlıkların ve sevdiğin yönleri var adamın.
Haliyle şuan onun başkasının elini tuttuğunu görsen feci moralin bozulur, afallarsın.
Zaman diyoruz bu gibi durumlarda, fazla inceleme derim.
Bak benim 3 yıllık ilişkim bitti daha bir ay bile olmadı ben hiç bi'yerden bakmamaya çalışıyorum.
O bana baksın

3

3 ay olmustu ama hergün birlikteydik biz okulda cok dolu dolu gecti.. 3 ay olcak ayrılalı da .. Elimde değil ya her face e girişimde bakıyorum takip ediyoum hep sürekli.. sıkıldım kendimden ya geri dönim ya tamamen bitirim dimi yani olmuyor :/

onu başkasıyla düşünememen çok normal. nazik değildir, ilgisizdir vs. dersin bir yere kadar ama erkekte pintilik gerçekten zor bir durum. bence merhametli birisin ayrılırken o yüzden vicdan yapmışsın. akışına bırak derim ben ama ondan soğuduğun hareketlerini de unutma hatta bir kenara yaz. eğer barışma durumu olursa açıp okursun yoksa ileride çok daha büyük sorunlar olur

ohooo 3 aylık ilişkinin zaten yarısını kafanda tartarak geçirmişsin seninki tamamen alışkanlık ve ego.
Ben 2 yılını aynı sınıfta, aynı sırada geçirdim kalan bir yılını da haftanın 1-2 gününü beraber. Demek ki benim yerimde olsan gece bile uyumayıp adamı takip ediceksin

Boşver sevmiyosun demek ki sadece o seni çok sevdi diye, ilgisi bitsin istemiyosun içten içe.

Canım cok fazla merhametliyim malesef :/ merhamet cok güzel bir dygu ama ben fzla kendimi unutacak kadar.
Ve onu sosyal medya hesplarından silmek istemiyorum nereye kadar gidecek bilmiyorum belirsizlik rahatsız ediyor beni..

[bence sizin egonuz yüksek.... sevildiğinizi bilirken adamın aşkı,acısı umrunuzda değil ama başkasıyla yani sizden başka herhangi biriyle ilgilendiğini sezdiğiniz anda, rahatsız oluosunuz,sırf bu yüzden barışmaya bile kalkışabilirsiniz.... kadınlar böyledir...ama yapmayın:)

Haklı olabilirsin canım aynen psikopatcasına takip ederdim kesin o yüzden uzun ilişkim olmaz benim bünyeme ters Boşverebilsem birde Bıktım artık gelecege umutsuz bakmaktan kimseyi sevemiceğimi istediğim gibi birini bulamayacgımı düşünmekten..

Egoma tüküreyim ama ego değil ya bu kafa karısıklığı hani acaba bişeyler değişir mi umudu :/

Şimdi sen tekrar çıkmaya başlasan yine aynı şeyleri yapacak hadiiiii tekrar başa dön tekrar soğucan bence sen doğru karar vermişsin bu defa yine ayrılmak isteyincede olmaz çocuk oyuncağı gibi.. tabi sen bilirsin katlanırım diyosan orasını bilimicem

Takılma buldum sanıp seneler geçirmemişsin en azından. Mis gibi başında dank etmiş. Kafanı başka şeylere ver daha yaşın strese girmek için küçük zaten. Daha kimler çıkar önümüze

Birdaha yüzyüze gelmeyecek olsaydık belki daha kolay olurdu ama şimdi bir yıl gözgöze gelecegiz işte korkutan bu

Canım cok fazla merhametliyim malesef :/ merhamet cok güzel bir dygu ama ben fzla kendimi unutacak kadar.
Ve onu sosyal medya hesplarından silmek istemiyorum nereye kadar gidecek bilmiyorum belirsizlik rahatsız ediyor beni..
aşırı merhamet duygusu sana zarar verebilir. bende senin gibiyim . eski sevgilim komşumuzun oğluydu ailem ilişkimizi öğrenince bizi ayırmak istedi ben de annemin sözünden çıkamam pek. ağlaya ağlaya ayrıldım çocuktan bu sefer benim durumumu gördükçe o da yalvardı yakardı hep ayrılmayalım diye ben yine içim kan ağlayarak bitirdim ve bir hafta sonra başkasıyla çıktğıını öğrendim. hiç değmezmiş yani seninki de böyledir demiyorum ama o güzel merhamet duygunu değecek insanlara sakla. yoksa benim gibi döktüğün gözyaşına yanarsın

Takılma buldum sanıp seneler geçirmemişsin en azından. Mis gibi başında dank etmiş. Kafanı başka şeylere ver daha yaşın strese girmek için küçük zaten. Daha kimler çıkar önümüze

Ben sorunluyum o konuda . Cok ince ayrıntıcıyım , güvensizim, negatif düşünceliyim. Kimseyi hayatıma sokamam bin dereden su gelir yada bir mucize bu da mucize sayılırdı pat diye baslamıstı ilişkimiz acayip birsey bu yüzden korkuyorum zaten birini bulamamaktann

Birdaha yüzyüze gelmeyecek olsaydık belki daha kolay olurdu ama şimdi bir yıl gözgöze gelecegiz işte korkutan bu
Göz göze gelmemek senin elinde öyle şartlandırma kendini.. ama senin bi şekilde kafanı karıştırırsa o zaman da açık açık konuş bundan ben rahatsız oluyorum kendine çeki düzen verceksen varım dersin ama öbür türlü yine aynı şeye sarar yani tekrar soğur ve pişman olursun

Evet en kötüsü hiç beklemedğin seyi görmek . Mesela bende o baskasıyla hayatta yapamaz benim yüzümden cok mutsuz olacak yıllarca kmseyi sevemicek diye düşnüüyorum cünkü bunları kendisi de söyledi. Baskasıyla en ufak bir iletişiminde kan beynime sıcrıyor haklısın.. Bakalım neler göreceğim.. Hayırlısı

Bakalım neler olacak kim bilir belki ben böyle hayal kurarken barısmaya calısacak vs. die o kendine birini bulur erkek değilmi stresten ölcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…