Kafa karışıklığından kurtulamıyorum..

Bakalım neler olacak kim bilir belki ben böyle hayal kurarken barısmaya calısacak vs. die o kendine birini bulur erkek değilmi stresten ölcem
Canım benim ya bence sen boşluktan böyle düşünüyosun çünkü karşına çıkınca çok güçlü olacağını düşünüyorum senin sen bence gayette özgüvenli bi kızsın çünkü çoğu kız böyle ufak tefek görünüp de aslında çok önemli olan şeyleri takmayıp üzerini örtüp ayrılmaya cesaret edemiyolar senin gibi inan yüz yüze gelince bu kadar stres yaptığına değmicek

Teşekkr ederim canım benim.. Aslında özgüven de sorun çünkü erkek özgüvenli olmayınca kendini erkek gibi hissediyorsun ilişkide.. Egom mu yüksek acaba benim bunu arastırcam yüksekse insin yani hiç sevmem egoist insanları ben ya Birde mantık yapıp ayrıldım o sıralar psikologa da gittim 1-2 kez cidden zor oldu ama baska carem yoktu saclarım döküldü stresten o karar öyle zor ki.. Umarım dediğin gibi olur ya tamamen soğurum ve hayatlarımızdan tamamen cıkarız yada bi mucize bilmiyorum

konuyu saptırmak gibi olmasın ama psikologa ne sıklıkta gittin bende düşünüyorum ama tatil sebebiyle memleketteyim şimdi eylül sonuna doğru okuduğum şehre döneceğim de gitmişken orda mı gitsem

konuyu saptırmak gibi olmasın ama psikologa ne sıklıkta gittin bende düşünüyorum ama tatil sebebiyle memleketteyim şimdi eylül sonuna doğru okuduğum şehre döneceğim de gitmişken orda mı gitsem

Ayda bir , 4 defa mı ne gittim. Faydası illaki oluyor sonra artık konusacak birşey kalmadı diye son randevuma gitmedim ama bu ara geliyorlar bana yine

Ayda bir , 4 defa mı ne gittim. Faydası illaki oluyor sonra artık konusacak birşey kalmadı diye son randevuma gitmedim ama bu ara geliyorlar bana yine
bu psikologluk bir şey değil senin buradan yada etrafındaki tecrübeli insanlardan fikir alman lazım yoksa kendi kendini yiyip bitirirsin bu çocuk seni bu kadar üzmemeli 3 aylık bir ilişki için fazla yani sadece bir kızın resmini beğendi diye birden böyle duygularının kabarması herşeyi açıklıyor bu küçük bir ego meselesi

Etrafımda tecrübeli biri yok işte herkes kendi derdinde. Bide kız onun fotosunu begeniyor artı face ten durumuna yorum yapıyor o kızın değil. Pis kız. Egoma da ... 3 ay ama işte yüklediğim anlam fazla :/
Umarım kafam rahatlar bıktım umutsuzluktan hiç mutlu olamayacak gibiyim. Senin ne derdin varki psikologluk ? Ha bu arada bunn için dğl bende takıntılar var rahat olamamak herseyi cok düşünmek gibi sorunlar var.

pis kız. çok güldüm buna yaa
benim psikologluk derdim çok iğrenç böyle özel hayatım deşifre olmuş gibi. bu yaz annem ve 2 ablam özel hayatıma çok müdahale etti o kadar ki whatsapptan sevgilime yolladğım fotoğraflara kada gördüler ve bu beni çok rahatsız ediyor. fotoğraflar sana bana göre çok abartılı şeyler değil de bir anne ve abla gözüyle bakınca çok da hoş değil. bir diğer mesele de 4 ay önce sigaraya başladım sırf zevk için. annem öğrendi işte lisede başlamadın 21 yaşında başladın cahil misin sen falan diye. çok sıktılar beni çok . özgür olmak istiyorum

yani tamam benim yaptıklarım hata da siz hiç mi hata yapmadınız diyesi geliyor insanın. bu arada artık evin tek kızıyım iki ablam evli. koca kış evden uzağım yazın geldiğimde kendi odamda düzenimi kuruyorum mecburen her şeyimi saklamam gerekiyor fotograflar günlükler vs. evli ablam da bize kalmaya gelip özellikle odamı özelimi karıştırıp bir şeyler bulup babama söylerim diye tehdit edince de ölesim geliyor. annem kurana el bastırdı sigara içmemem için

Canım şimdi boşluktan da ona sarıyorsundur, başka biri olmadığı için hayatında.
Üç ay da olsa alışmışsın bir sevgilin olması durumuna, şimdi yalnız kalınca, hissettiğin yalnızlıkla, onu özleme hissini birbirine karıştırıyorsun.
Canını acıtan onsuzluk mu, yalnızlık mı onu düşün?
Mesela şuan karşına özgüveni tam, sana uygun, tipi düzgün, cömert ve efendi biri çıksa, yine de yana yakıla eskisini arar mısın?
Bence cevabın hayır olacaktır

yaz boşluğundan hep bunlar okuyosanız eğer..
okullar açılsın dağılır kafanız...
meşgale bulun kendinize...

o yaşlarda herkes pintidir bee güzelim

valla ben de aslında senin gibiyim şu an. durumlarımız benziyor. 3 yıllık ilişkim son bulmak üzere. ben bittiğini mantığımda kabulleniyorum, beynimde kabulleniyorum, kalbimde kabullenemiyor gibiyim ki aslında bu kalp de değil tamamen ego diye düşünüyorum. sosyal medya hesaplarında ekliyiz ve en büyük korkum ayrıldıktan sonra başkalarıyla olması ve bunu benim görmem. bence bu bizim durum tamamen ego. adamlardan ayrılalım adam başkasıyla olmasın kimseyle konuşup görüşmesin ve hatta mümkünse sosyal medyada beğenip yorumlaşmasın bile.. ama bizim karşımıza kriterlerimize uyan hoşlanabileceğimiz birisi çıksın eminim biz dönüp bakmayız bile geriye..

Aramam ama onun kadar cok sevmezse ararım bundan korkuyorum

Çıksa keşke canım ya tam istediğimiz gibi 4 4 lük olmsada önem verdiğimiz seylerin bulundugu biri cıksa cok sevse ..

yaz boşluğundan hep bunlar okuyosanız eğer..
okullar açılsın dağılır kafanız...
meşgale bulun kendinize...

Napim mesela cnaım ya yapacaklarım bitti başa sarıyorum yalnız kaldıkca .. Film izle kitap oku gez sonra gel yine teksin , dertles anlat yine kendinlesin

Aramam ama onun kadar cok sevmezse ararım bundan korkuyorum

Merak etme, şimdi sanki kimse seni sevmeyecekmiş, sevse de onun gibi sevemeyecekmiş gibi geliyordur. Ama bunlar hep yalnızlıktan, biriyle bir ilişkiye başladığında zaten o yeni heyecan, tekrar flört etmenin tatlılığı ile aslında ne kadar da güzel sevilebildiğini göreceksin, sonra zaten aklına bile gelmeyecek eski erkek arkadaşın.

Canım seni anlıyorum bnde 22 yaşındayım çünkü.. Kendimizi artık gayet bilinçli yetişkin birey olarak görüyoruz kendimize güveniyoruz kararlarımıza v.s.
Ama annen ve ablanı da anlıyorum nasıl dersen benimde kızkardeşim var yeni 18 ine girdi. Ve ben onu cocuk gibi görüyorum elimde değil sevgilisine karısıyorum gizli saklı bulusmasına uyuz oluyorum cocuga da uyuz oluyorum yazıstıgı seylere bakmıstım önceden biraz özelini de yakaladım böyle bir çekişme halindeyiz. Bunlar hep koruma duygusundan oluyor abla olunca hep küçük görüyorsun onu. Gerci 18 yaşla 21 de farklı. Kardeşimin kafası hala oturmadı cocuksu seyler yapıyor biraz aklı havada. Ama sen yazdıklarından pek öyle görünmüyorsun ve artık 20 den sonra insanın aklı oturuyor o yüzden sana hak veryorum bu kadar karısmamalılar.
Sigara konusuna gelince tabiki kendi kararın ama eğer bundan kurtulursan ilerde annene dua edersin. Hem maddi zarar hem sağlık acısından bende bir ara içsem mi dedim ama ölesine yani kendime kötülük yapmak istemem.

Napim mesela cnaım ya yapacaklarım bitti başa sarıyorum yalnız kaldıkca .. Film izle kitap oku gez sonra gel yine teksin , dertles anlat yine kendinlesin

arkadaş, kuzen komşu vs yok mu..
kendinle başbaşa kalmamaya çalış..

yani bazı sebepler sunup sız ayrılmısınız ...belkı ask acısı cekti...şimdi ise bi kzıdan gayet hoslanır da konusurda...bence silin sosyal hesaplarınızdan... o yoluna sen yoluna derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…