- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Ah ego sen nelere kadirsin.
Canım benim ya bence sen boşluktan böyle düşünüyosun çünkü karşına çıkınca çok güçlü olacağını düşünüyorum senin sen bence gayette özgüvenli bi kızsın çünkü çoğu kız böyle ufak tefek görünüp de aslında çok önemli olan şeyleri takmayıp üzerini örtüp ayrılmaya cesaret edemiyolar senin gibi inan yüz yüze gelince bu kadar stres yaptığına değmicekBakalım neler olacak kim bilir belki ben böyle hayal kurarken barısmaya calısacak vs. die o kendine birini bulur erkek değilmi stresten ölcem
Canım benim ya bence sen boşluktan böyle düşünüyosun çünkü karşına çıkınca çok güçlü olacağını düşünüyorum senin sen bence gayette özgüvenli bi kızsın çünkü çoğu kız böyle ufak tefek görünüp de aslında çok önemli olan şeyleri takmayıp üzerini örtüp ayrılmaya cesaret edemiyolar senin gibi inan yüz yüze gelince bu kadar stres yaptığına değmicek
konuyu saptırmak gibi olmasın ama psikologa ne sıklıkta gittinbende düşünüyorum ama tatil sebebiyle memleketteyim şimdi eylül sonuna doğru okuduğum şehre döneceğim de gitmişken orda mı gitsem
bu psikologluk bir şey değil senin buradan yada etrafındaki tecrübeli insanlardan fikir alman lazımAyda bir , 4 defa mı ne gittim. Faydası illaki oluyor sonra artık konusacak birşey kalmadı diye son randevuma gitmedimama bu ara geliyorlar bana yine
bu psikologluk bir şey değil senin buradan yada etrafındaki tecrübeli insanlardan fikir alman lazımyoksa kendi kendini yiyip bitirirsin bu çocuk seni bu kadar üzmemeli 3 aylık bir ilişki için fazla yani sadece bir kızın resmini beğendi diye birden böyle duygularının kabarması herşeyi açıklıyor bu küçük bir ego meselesi
pis kız.Etrafımda tecrübeli biri yok işte herkes kendi derdinde. Bide kız onun fotosunu begeniyor artı face ten durumuna yorum yapıyor o kızın değil. Pis kız. Egoma da ...3 ay ama işte yüklediğim anlam fazla :/
Umarım kafam rahatlar bıktım umutsuzluktan hiç mutlu olamayacak gibiyim. Senin ne derdin varki psikologluk ? Ha bu arada bunn için dğl bende takıntılar var rahat olamamak herseyi cok düşünmek gibi sorunlar var.
Haziran ayında sevgilimden ayrılmıştım çünkü kendisinden soğudum hareketleri yüzünden. İlk başta herşey güzel süperken pintiliğini farkettim ve bu beni ondan baya soğuttu. Ama bir yandan çok seviyordu taparcasına ayrılırken baya zor oldu ağlamalar bilmem neler. Ayrı kaldığımız yaz dönemi boyunca 15 günde bir yazardı bir bahaneyle en son konusmayalım hiç dedim. Bir aydr yazmıyor sadece 15 gün önce bir fotografımı begendi instagramda. Nedense onu sevmediğimi düşünmeme rağmen kafamda bitiremiyorum hala okul acılınca onun son yılı üni son sınıf neler olacak merak ediyorum. Sosyal medya hesaplarımdan silemiyorum mesela silmekte istemiyorum kafamda bitmedi gitti :/ Alısmıstım ne zamandır zaten sevmiyordum diye rahat rahat uyuyordum ama dün bunun begendiğini bildiğim bir kız arkadasına facebook tan bişeyine yorum yapmıs instagramda da fotosunu begenmişti belkide arkadaslar konusuyorlar sohbet ediyorlar bu ara hemen kurdum da kurdum morelim bozuldu sürekli onu düşnüyorum. Yani sacmalıyorsun diceksiniz ama kendimi alamıyorum evet yürümedi ayrıldık bitti ama baskasıyla olacak olsa şayet bunu hazmedememem normal mi ? Sanırsam tamamen kafamda bitmediği için böyle çünkü okul acılınca yine barısmaya calısacak diye kuruyorum hep o zaman ki duruma göre belki o değişir belki düşüncem bilmiyorum barışmak istemesemde bir ihtimal diyorum. Kafam çorba oldu resmen çok mutsuzum böylesine onu düşünürken zamanda işe yaramamış oluyor kimseyi de istemiyorum ve baska kimse cıkmıcak karsıma gibi geliyor artık. Çünkü ben çok ama çok zor güvenen biriyim. Bu bile 4 yılda bulmustumYaşım 22.
Haziran ayında sevgilimden ayrılmıştım çünkü kendisinden soğudum hareketleri yüzünden. İlk başta herşey güzel süperken pintiliğini farkettim ve bu beni ondan baya soğuttu. Ama bir yandan çok seviyordu taparcasına ayrılırken baya zor oldu ağlamalar bilmem neler. Ayrı kaldığımız yaz dönemi boyunca 15 günde bir yazardı bir bahaneyle en son konusmayalım hiç dedim. Bir aydr yazmıyor sadece 15 gün önce bir fotografımı begendi instagramda. Nedense onu sevmediğimi düşünmeme rağmen kafamda bitiremiyorum hala okul acılınca onun son yılı üni son sınıf neler olacak merak ediyorum. Sosyal medya hesaplarımdan silemiyorum mesela silmekte istemiyorum kafamda bitmedi gitti :/ Alısmıstım ne zamandır zaten sevmiyordum diye rahat rahat uyuyordum ama dün bunun begendiğini bildiğim bir kız arkadasına facebook tan bişeyine yorum yapmıs instagramda da fotosunu begenmişti belkide arkadaslar konusuyorlar sohbet ediyorlar bu ara hemen kurdum da kurdum morelim bozuldu sürekli onu düşnüyorum. Yani sacmalıyorsun diceksiniz ama kendimi alamıyorum evet yürümedi ayrıldık bitti ama baskasıyla olacak olsa şayet bunu hazmedememem normal mi ? Sanırsam tamamen kafamda bitmediği için böyle çünkü okul acılınca yine barısmaya calısacak diye kuruyorum hep o zaman ki duruma göre belki o değişir belki düşüncem bilmiyorum barışmak istemesemde bir ihtimal diyorum. Kafam çorba oldu resmen çok mutsuzum böylesine onu düşünürken zamanda işe yaramamış oluyor kimseyi de istemiyorum ve baska kimse cıkmıcak karsıma gibi geliyor artık. Çünkü ben çok ama çok zor güvenen biriyim. Bu bile 4 yılda bulmustumYaşım 22.
Canım şimdi boşluktan da ona sarıyorsundur, başka biri olmadığı için hayatında.
Üç ay da olsa alışmışsın bir sevgilin olması durumuna, şimdi yalnız kalınca, hissettiğin yalnızlıkla, onu özleme hissini birbirine karıştırıyorsun.
Canını acıtan onsuzluk mu, yalnızlık mı onu düşün?
Mesela şuan karşına özgüveni tam, sana uygun, tipi düzgün, cömert ve efendi biri çıksa, yine de yana yakıla eskisini arar mısın?
Bence cevabın hayır olacaktır
valla ben de aslında senin gibiyim şu an. durumlarımız benziyor. 3 yıllık ilişkim son bulmak üzere. ben bittiğini mantığımda kabulleniyorum, beynimde kabulleniyorum, kalbimde kabullenemiyor gibiyim ki aslında bu kalp de değil tamamen ego diye düşünüyorum. sosyal medya hesaplarında ekliyiz ve en büyük korkum ayrıldıktan sonra başkalarıyla olması ve bunu benim görmem. bence bu bizim durum tamamen ego. adamlardan ayrılalım adam başkasıyla olmasın kimseyle konuşup görüşmesin ve hatta mümkünse sosyal medyada beğenip yorumlaşmasın bile.. ama bizim karşımıza kriterlerimize uyan hoşlanabileceğimiz birisi çıksın eminim biz dönüp bakmayız bile geriye..
yaz boşluğundan hep bunlar okuyosanız eğer..
okullar açılsın dağılır kafanız...
meşgale bulun kendinize...
Aramam ama onun kadar cok sevmezse ararım bundan korkuyorum
yani tamam benim yaptıklarım hata da siz hiç mi hata yapmadınız diyesi geliyor insanın. bu arada artık evin tek kızıyım iki ablam evli. koca kış evden uzağım yazın geldiğimde kendi odamda düzenimi kuruyorum mecburen her şeyimi saklamam gerekiyor fotograflar günlükler vs. evli ablam da bize kalmaya gelip özellikle odamı özelimi karıştırıp bir şeyler bulup babama söylerim diye tehdit edince de ölesim geliyor. annem kurana el bastırdı sigara içmemem için
Napim mesela cnaım ya yapacaklarım bitti başa sarıyorum yalnız kaldıkca .. Film izle kitap oku gez sonra gel yine teksin , dertles anlat yine kendinlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?