- Konu Sahibi Anneolmakmucize
-
Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayınAmin ..bugun dedigim gibi klomen ve catlatma ignesinden sonraki 15 gun ustelik 11.gun kanda 1.20 cikmisti yani kistten dolayi pozitif olmus olabilirmi ben bunu cok merak ediyorum
Canım kanda en erken 11. Gün belli olur arkadaşım adetine 4 gün kala negatif adetten 4 gün sonra pozitifi gördü. Hiç belli olmuyor bu işler bi 4 gün daha bekle bence limonlu çayla balla idare et eğer şüphen varsa. Rabbim gönlüne göre versinZ Zelzele
Merhaba kızlar
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?
Amin canım sagolCanım kanda en erken 11. Gün belli olur arkadaşım adetine 4 gün kala negatif adetten 4 gün sonra pozitifi gördü. Hiç belli olmuyor bu işler bi 4 gün daha bekle bence limonlu çayla balla idare et eğer şüphen varsa. Rabbim gönlüne göre versin
Benim kafami karistiran kan testi ve dr.un kist demesi ve bugun yaptigim test bi yerde okumustum kistte pozitif yapar diye adet sokturucu verdi kullanmiycam sabah yine test yapicam eger pozitifse pazartesi kan vericem belim agiriyo adet sancim ve akintim var sanki sabaha hasta olcakmisim gibi bakalim kismet Insallah olmam Allah hepimizin gonlune gore versinRabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayın
Cok ilgisiz burda dr.lar canim dusuk yaptigimda 19.42 cikmisti degerim hamile degilsiniz demisti bende sogan kuru ve antibiyotik kullandim 3 gun kala yapmistim testi demiyor bekle adetini direk bebek yok diyor ve dusuk oldu yine dr .kurbani oldum yani bu kez de diyor kist var adet sokturucu vereyim ama sen evde test yap direk degiscem dr u yada ozele gitcem artikEminim doktordur bu şahıs, yani çok tuhaf. Hastaneden eve idrar testi yap diyor.. Git şu kan testini yaptır sonucunu bana getir ona göre bir yol izleyelim demiyorderhal dr unu değiştir bence.. Testin pozitif zaten, kan testi yapana kadarda bişey kullanma cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuşBenim kafami karistiran kan testi ve dr.un kist demesi ve bugun yaptigim test bi yerde okumustum kistte pozitif yapar diye adet sokturucu verdi kullanmiycam sabah yine test yapicam eger pozitifse pazartesi kan vericem belim agiriyo adet sancim ve akintim var sanki sabaha hasta olcakmisim gibi bakalim kismet Insallah olmam Allah hepimizin gonlune gore versin
Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum kadinlar klubunun sabaha az kaldi Insallah gebeyimdir yasimda 35 ilk yazdigim yerden silemedim acelem bundan yasimdan yaniKist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuş
Rabbim gönlüne göre versin canımBende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum
Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum kadinlar klubunun sabaha az kaldi Insallah gebeyimdir yasimda 35 ilk yazdigim yerden silemedim acelem bundan yasimdan yani
Bana gebesin gibi geldi çatlama iğnesi yapaanların genelde silik ama senin net pozitif çıkmış yani belli bir günden sonra değer yukseliyorSizce gec dollenme olabilirmi kan versemmi tekrar yoksa bu pozitif kisttenmi yani kist pozitif yaparmi testi biliyomusunuz
Ayyy değiştir değiştir, dondum vallaCok ilgisiz burda dr.lar canim dusuk yaptigimda 19.42 cikmisti degerim hamile degilsiniz demisti bende sogan kuru ve antibiyotik kullandim 3 gun kala yapmistim testi demiyor bekle adetini direk bebek yok diyor ve dusuk oldu yine dr .kurbani oldum yani bu kez de diyor kist var adet sokturucu vereyim ama sen evde test yap direk degiscem dr u yada ozele gitcem artik
Yok canım baya hamilesin ve zaten şuan gözükmez çocuk varsadaMerhaba kizlar benim 2 yasinda bir kizim var bundan 4bucuk ay once de 6+2 gunluk dusuk yasadim ve kurtaj oldum ne olduysa ondan sonra oldu pskolojim bozuldu hergun kalktigimda hamileymisim gibi hissediyordum 4 ay ugrastik olmadi sonra bi dr bana klomen verdi 5o mg5 gun gunde 2 kez kullandim bittikten 2 gun sonrada kontrolde 3 yumurta var 1ri buyuk diyip catlatma ignesi yapti aradan 11 gun gecti kan testi yaptim adete 1 gun kalmisti 1.20 cikti ultrasonla bakti ve rahim ince yumurtalar fazla kistte olabilir dis gebelikte cogul hamilelikte dedi bisey anlamadim adet gunum bugun 3 gun gecikti yani kan tahlilinin ustunden 4 gun gecti bugun dr a gittim hamile degilim neden adet olmadim diye bakti 3cm kist var adet sokturucu vericem ancak riske atmayalim eve gidince bir idrar testi yapin dedi moral bozuk eve geldim test yaptim 5 dk icin de ikinci cizgi pembe ama cok koyu degil cikti simdi ben anlamadim 1 hafta hergun 35 km yol gidiyorum hastaneye yoruldum 2 yasinda kizimla yollara dusmekten sizce kizlar gebemiyim kistten dolayimi pozitif bu test nolur bana bir akil verin
Kizlar gece sanciyla uyandim ve adet oldum bu test neden pozitif cikti ya ben mahvoldum oysa bi kac saatte olsa sevinmistim
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...İnşallah tastamam kavuşursun yavruna... Daha yeni bir gebelik... 2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayabilirsin. Farklı hastanelerde farklı değerler çıkar. Cihaz farkından dolayı... En az %60 lık artma ister doktorlar.. Allah büyük duanı eksik etmeKan tahlilimin sonucu cikti kizlar cuma oldugundan ve yogunluk yok diye erken cikmis simdi pazartesi gunu yaptigim negatifti 1.20 bugun cuma yapyigim tahlil 90.45 cikti yani sanirim yeni gebelikmi oluyor bu ondanmi deger dusuk sizce pazartesi tekrarlamalimiyim testi
Aminnn.cok sagolun Insallah saglikli bir gebelik olur onceden 6+2bi dusugum olmustu korkuyorum o yuzden Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bana ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin InsallahCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...İnşallah tastamam kavuşursun yavruna... Daha yeni bir gebelik... 2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayabilirsin. Farklı hastanelerde farklı değerler çıkar. Cihaz farkından dolayı... En az %60 lık artma ister doktorlar.. Allah büyük duanı eksik etme
Hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesin inşallah..Kan tahlilimin sonucu cikti kizlar cuma oldugundan ve yogunluk yok diye erken cikmis simdi pazartesi gunu yaptigim negatifti 1.20 bugun cuma yapyigim tahlil 90.45 cikti yani sanirim yeni gebelikmi oluyor bu ondanmi deger dusuk sizce pazartesi tekrarlamalimiyim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?