Kafa karistiran doktorlar hamilemiyim

Amin ..bugun dedigim gibi klomen ve catlatma ignesinden sonraki 15 gun ustelik 11.gun kanda 1.20 cikmisti yani kistten dolayi pozitif olmus olabilirmi ben bunu cok merak ediyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayın

Z Zelzele
Merhaba kızlar
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?

Canım kanda en erken 11. Gün belli olur arkadaşım adetine 4 gün kala negatif adetten 4 gün sonra pozitifi gördü. Hiç belli olmuyor bu işler bi 4 gün daha bekle bence limonlu çayla balla idare et eğer şüphen varsa. Rabbim gönlüne göre versin

Amin canım sagol

Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayın
Benim kafami karistiran kan testi ve dr.un kist demesi ve bugun yaptigim test bi yerde okumustum kistte pozitif yapar diye adet sokturucu verdi kullanmiycam sabah yine test yapicam eger pozitifse pazartesi kan vericem belim agiriyo adet sancim ve akintim var sanki sabaha hasta olcakmisim gibi bakalim kismet Insallah olmam Allah hepimizin gonlune gore versin

Cok ilgisiz burda dr.lar canim dusuk yaptigimda 19.42 cikmisti degerim hamile degilsiniz demisti bende sogan kuru ve antibiyotik kullandim 3 gun kala yapmistim testi demiyor bekle adetini direk bebek yok diyor ve dusuk oldu yine dr .kurbani oldum yani bu kez de diyor kist var adet sokturucu vereyim ama sen evde test yap direk degiscem dr u yada ozele gitcem artik

Kist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuş

Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum
Kist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuş
Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum kadinlar klubunun sabaha az kaldi Insallah gebeyimdir yasimda 35 ilk yazdigim yerden silemedim acelem bundan yasimdan yani

Rabbim gönlüne göre versin canım aklına takılan ne olursa tetkikleri tekrar tekrar yap iyice emin ol.

Ayyy değiştir değiştir, dondum valla

Yok canım baya hamilesin ve zaten şuan gözükmez çocuk varsada

Kizlar gece sanciyla uyandim ve adet oldum bu test neden pozitif cikti ya ben mahvoldum oysa bi kac saatte olsa sevinmistim

Canım kiste dönüşen yumurtayı atıyor olabilirsin yani gebelik devm ediyor olabilir. Hamilelik boyunca kanama yaşayanlar var. Bunun dışında kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Bence her ihtimale karşı kan tahlili yap eğer gebeysen Progestan kullanman gerekir

Ben suan ne yasadigimi bilmiyorum kizlar aksam akinti oldu kahvemsi biseydi su gibi dedim adet oldum kizim ateslendi onla ilgilendim onun yataginin basinda uyuya kalmisim sabah kalktim kanama akinti yok sasirdim hemen elimdeki testi yaptim dunkunden daha koyu cikti ama afedersiniz silindigimde yine koyu bi renk hemn hazirlandim hastaneye geldim sira bekliyorum test bu kizlar

Eklentiler

• 15556527491243586441797185192543.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 57
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...İnşallah tastamam kavuşursun yavruna... Daha yeni bir gebelik... 2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayabilirsin. Farklı hastanelerde farklı değerler çıkar. Cihaz farkından dolayı... En az %60 lık artma ister doktorlar.. Allah büyük duanı eksik etme

Aminnn.cok sagolun Insallah saglikli bir gebelik olur onceden 6+2bi dusugum olmustu korkuyorum o yuzden Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bana ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin Insallah

Hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…