Beyin olumu gerceklesen beyin tekrar nasil calisacak
Beyinde kayitli olanhafiza olen sahsa aitse bu kafa nakli degil de kafayakomplevucut nakli olmuyor mu?
Felcli kisinin hafizasi yani benligi yokolocagina gore bu cinayete girmez mi?
Olmus beyin nasil baska bir vucutta tekrar calisacak?beyin ölümüyle bitkisel hayatı karıştırmayın.Beyin ölümü gerçekleşmiş birinin beyni bir daha çalışmaz ,bu kişi zaten kısa zaman sonra ölür.Kişinin hafızası,yaşadıkları beyin korteksinde kayıtlıdır.Kişinin zaten beyin ölümü olmuş,yani ölmüş.Hafızısına kimse dokunmuş olmuyor ki.Böyle birinin vücudunu ,vücudunu kullanamayan birine nakledilmesi olayı var haberde.
Zaten beyin ölümü gerçekleşen kişinin sadece vücudunu kullanacaklar.Beyin olumu gerceklesen beyin tekrar nasil calisacak
Beyinde kayitli olanhafiza olen sahsa aitse bu kafa nakli degil de kafayakomplevucut nakli olmuyor mu?
Felcli kisinin hafizasi yani benligi yokolocagina gore bu cinayete girmez mi?
Iste o zaman da kafa nakli degil de komple vucut nakli oluyorZaten beyin ölümü gerçekleşen kişinin sadece vücudunu kullanacaklar.
Ee tabii bu dediğinde diğer bir ismi olabilir.Iste o zaman da kafa nakli degil de komple vucut nakli oluyor
Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?. Mümkün değil..
Ve kimse de cesaret etmez, edemez..
Ben sanmıyorum böyle bir şey yapma cesareti göstereceklerine..Ben bedeni felçli binlerce insanın sıraya gireceğinden eminim.
%1lik şansı olsa dahi...
Ben sanmıyorum böyle bir şey yapma cesareti göstereceklerine..