- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
Çok istediğiniz belli ve bu sebepten kafadan atmak çok zor. İlle kafadan çıkardığın ay hamile kalıcan die bir şey yok. Ben hamile kaldığım bildiğin bu mevzuyla yayıp kalkıodum. 1 hafta öncesinden test yapmaya başladım falan. Rahat olmaya çalış dicem de çoğu zaman bu pek mümkün olmayabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah.Kizlar benim gbi bircok arkadas vardir eminim hamile kalmak isteyipte kalamayan.dr.da bi problemde çıkmadı.aklimizdan nasil cikaricaz bebek düşüncesini? Neler önerirsiniz.? Kafadan attığın ay hamile kalirsin diyenler var ama bunu nasi yapicagimizi soylemiyorlarBi hobi falan mi edinelim nasi cikaralim bu fikri?beklemek cokk zor yardimm
MRB.. bende sürekli kafaya takanlardandim bu ay tamamen çıkarttım kafamdan ve sukurler olsun rabbime hamileyim. .. dediğin gibi hobi edinmen lazım kitap oku yürüyüş yap hamilelikle ilgili konuşan insanlarla çok zaman geçirmemeye çalışman lazım bence ve ilişki durumumda kesinlikle çocuk için yaptigini düşünme ozaman vücut savunma mekanizması olusturuo ve olmuo malesef bildiklerim bu kadar inş uygular ve hamile kalırsın...Kizlar benim gbi bircok arkadas vardir eminim hamile kalmak isteyipte kalamayan.dr.da bi problemde çıkmadı.aklimizdan nasil cikaricaz bebek düşüncesini? Neler önerirsiniz.? Kafadan attığın ay hamile kalirsin diyenler var ama bunu nasi yapicagimizi soylemiyorlarBi hobi falan mi edinelim nasi cikaralim bu fikri?beklemek cokk zor yardimm
Ever malesef eliimizden birsey gelmiyor bunun icin.farkinda olmadan dusunuyorhz cok yorucu bir donem.hayirlisi olsun insÇok istediğiniz belli ve bu sebepten kafadan atmak çok zor. İlle kafadan çıkardığın ay hamile kalıcan die bir şey yok. Ben hamile kaldığım bildiğin bu mevzuyla yayıp kalkıodum. 1 hafta öncesinden test yapmaya başladım falan. Rahat olmaya çalış dicem de çoğu zaman bu pek mümkün olmayabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah.
Yaaa nasi yaptınız bunu insallah bizede nasib olur.dusunmeyeyim diyorum bi sekilde karsima cikiyor.evden cikiyorum durakta hamile biri.otobüste alisveriste her yerde.ister istemez geliyor aklıma..MRB.. bende sürekli kafaya takanlardandim bu ay tamamen çıkarttım kafamdan ve sukurler olsun rabbime hamileyim. .. dediğin gibi hobi edinmen lazım kitap oku yürüyüş yap hamilelikle ilgili konuşan insanlarla çok zaman geçirmemeye çalışman lazım bence ve ilişki durumumda kesinlikle çocuk için yaptigini düşünme ozaman vücut savunma mekanizması olusturuo ve olmuo malesef bildiklerim bu kadar inş uygular ve hamile kalırsın...
ya o çok zor işte. ben geçen ay dedim ki kesinlikle takmıyorum olursa olmazsa olmaz. ama daha adetime 1 hafta varken test yapmaya başladım fena grip olmuştum ilaç almadan emin olayım dedim. kendime uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama geceleri bile uyku problemim oluştu artık. deli gibi kitap okuyorum örgü örüyorum evle hiç ilgilenmediğim kadar ilgileniyorum gezmediğim kadar gezmeye çalışıyorum ama ben başarılı olamadım. siz başarılı olursanız formülünü bizimle de paylaşın lütfen :) hayırlısıKizlar benim gbi bircok arkadas vardir eminim hamile kalmak isteyipte kalamayan.dr.da bi problemde çıkmadı.aklimizdan nasil cikaricaz bebek düşüncesini? Neler önerirsiniz.? Kafadan attığın ay hamile kalirsin diyenler var ama bunu nasi yapicagimizi soylemiyorlarBi hobi falan mi edinelim nasi cikaralim bu fikri?beklemek cokk zor yardimm
Yaa bende orgu oruyirum gezmeye calisiyorum evde durmamaya bakiyorum genelde.durursamda evle uğraşıyorum ama daha olduramadik.insallah bulursam formülünü yazicam canimya o çok zor işte. ben geçen ay dedim ki kesinlikle takmıyorum olursa olmazsa olmaz. ama daha adetime 1 hafta varken test yapmaya başladım fena grip olmuştum ilaç almadan emin olayım dedim. kendime uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama geceleri bile uyku problemim oluştu artık. deli gibi kitap okuyorum örgü örüyorum evle hiç ilgilenmediğim kadar ilgileniyorum gezmediğim kadar gezmeye çalışıyorum ama ben başarılı olamadım. siz başarılı olursanız formülünü bizimle de paylaşın lütfen :) hayırlısı
Evet ama vardir bunun bi caresiii yaa olmali mutlakaaKafadan attığım ay hamile kaldım diyenlerin çoğu çok uğraşmış artık umudunu kesmiş olmazsa olmasın moduna girmiş kişiler yoksa kafadan atmak çok zor ben hobiyle uğraşırken bile bebek düşünüyorum sonuçta istiyoruz ve zihin artık otomatik düşünüyor
Nasil aklinizdan çıkardınız pekiBende aklimdan cikardgm ay hamileydim :)
buraya girmeyin fazla birde cinselligi bebek odaklı yasamayin :)Nasil aklinizdan çıkardınız pekivarmi tavsiyelerinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?