Kafadan atmak :)

ben bu ay hic umursamadim hatta ve hatta yumurtlama zamanimi pas gectim senin ilemi ugrasicam dedim :) peikolojim hep rahatti allah ailemi korusun olmayan birsey icin bu kadar uzulmemesi lazim insanin diye diye sonuc hamilelik :)

Bi
şey fıyımmı hakıkaten cok dogru bır cok yerde yazdım aynısını bıraz tekrrlıyor gıbı klucam ama heycanlanıyrm okuyunca herkeze yazasım gelıyor bende 1.5 yıl oyle cok ugradtım kı 5kez kımyasal g gecırdım gecen ay tmm vıttı artık olmıcak dedım hatta 1 yıl once ben 5 aylık bebegımı olu dogum yaptım onun esyalarını odasını herseyını almısık onları bıle hıc atmadım hep ınandım gene gekıcek dıye ama bu ay hepsını bı uygulamayla sattım besık gıttı bebek arabası gıttı ve ben bır gun sonra hanıle oldugumu ohrendım bu nasıl ıs ddm ya bn tam umıdımı kestım herseyını satıcak kdr dusun ama rabbım demekkı ıstemeyınce verıyor kafadan atamadım ben aslında bıyerde yoruluyosun galıba o ıcten gelıyor sabrın dayabma gucun bıtıyor belkıde ıste tamda o noktada rabbın sana yetısıyor ınsallah senınde en kısa surde rabbım dualarını kabul eder canım

ben bu ay hic umursamadim hatta ve hatta yumurtlama zamanimi pas gectim senin ilemi ugrasicam dedim :) peikolojim hep rahatti allah ailemi korusun olmayan birsey icin bu kadar uzulmemesi lazim insanin diye diye sonuc hamilelik :)
Yaa maslalah ne guzel darisi bana ozmannn..gercekten insanin sinirleri bozuluyo bi sure sonra

Ay suan kesinlikle inandim kafadan atmak farz oldu :) canim cok seyler yasamissin yipranmissin gercekten Rabbimin istemesi yeterli hersey icin.sen gercekten silmissin yada dusunmemeye baslamssn olmayacak tavriyla.Rabbim sag salim kucagina verir ins bebeğini.

cok gecmis olsun canim insallah bu sefer yuzumuz guler

ve ben 3 dusuk yasadim bu 4.gebeligim yani bir suru seyler duyuyoruz ben kendi halime bile sukrettigim zamanlarim oldu o yuzden RAbbim hayirli zamanda versin bunu unutma beterin beteri var
Yaaaa Rabbim tekrarini yasatmasin herseyin hayirlisi tabide.bende daha bisey yasamadim ama kendimi dunyanin en snssiz insani saniyordum boyle duydukca ogrendim beterin beteri varmis.Rabbim kucaginiza almayi nasib etsn

Yaaaa Rabbim tekrarini yasatmasin herseyin hayirlisi tabide.bende daha bisey yasamadim ama kendimi dunyanin en snssiz insani saniyordum boyle duydukca ogrendim beterin beteri varmis.Rabbim kucaginiza almayi nasib etsn
sakin oyle dusunme dr imkansiz der olur birseyin yok der olmaz tedbir senin taktir Allah'in su an hala korkum var tabi ve emin ol boyle bir durum kalamamktan daha kotu yuzun insallah guler seninde belki de sansliyiz biz bunu bilemeyiz evlat tabi ki olsun isteriz Allah vermis o duyguyu bizlere ama hersey o da degil saglik olsun oncelik ile

Evet canim haklısın umarim hersey yolunda gider ve bebegin sana tutunur sıkı sıkı.Allah nasib eder ins canim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…