- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ya bana sadece şunu söyleyin hanımlar kaçınız kirli pedinizi kaloriferin üstünde bırakır? Hem de yapışkanlı kısmı değil de kirli kısmı kaloriferin üstüne denk gelecek şekilde? Kim yapar bunu ya? TABİ Kİ BENİM PASAKLI PİS EV ARKADAŞLARIM. Zaten banyoda sürekli saçları kalıyo lavaboda diş macunuyla karışık yemek artıkları kalıyo diye daha önce binnnnnlerce kez konuştum. Çok şükür ona dikkat ediyolardı ama az önce banyoya bi girdim az önce anlattığım manzara karşımda duruyo. Gözüm seğirdi resmen midem bulandı dokunuyorum ben oraya ya pis insan. Hemen çıktım kim koydu bu pedi buraya diye yanlarına gittim bi tanesi yaaa unutmuşum diye koşa koşa gitti aldı. Ya diyelim ki unuttun. Unutmasan bile o pedin orda işi ne? Diğeri de unutmuş işte canım ne abartıyosun diyo. Artık saç baş yoluyorum oturdum ciddi ciddi oturdum ağlıyorum ya burası benim de yaşam alanım değil mi neden bana zerre kadar saygı duyulmuyo neden midemi bulandıracak şeyler yapıyolar?
Ya da galiba ben çok uyumsuz ve tahammülsüz bi insanım bilemiyorum. Ama bana yol gözüktü derrrhal kurtulmam lazım bu pis pasaklılardan derhal
Ya da galiba ben çok uyumsuz ve tahammülsüz bi insanım bilemiyorum. Ama bana yol gözüktü derrrhal kurtulmam lazım bu pis pasaklılardan derhal