• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafalarını birbirine tokuşturcam bakalım önce hangisininki kırılcak

Benim oda arkadaşım odada üstü çıplak gezerdi, sütyen müdyen hak getire. Üstelik odada 4 kişiydik kapı açılıp gelirdi arkadaşlarımız. Bu arada Amerika'da falan okumadım, iç Anadolu'ya Ege'nin kesiştiği bir Anadolu şehrindeydi üniversitem:halay:
Ev arkadaşı meselesi cok ilginç ya, ben de çok arkadaş değiştirdim, genelde kavgalı ayrıldım. Hatta ikisiyle mahkemelik de oldum. Ama öyle de bir ev arkadaşım vardi ki bütün olumsuzluklara bedel, kardeşimden öte- bambaşka birsey:nazar:
Yani diyeceğim ümidini yitirme, bırak o pislikleri başka bir ev arkadaşı bul.
Eğer hemen çıkma ihtimalin yoksa da görmezden gel. İnsanlık hali- yapmasa iyiymiş ama olan olmuş yani.

Acikcasi bende yurttayken sabah bazen yatagimi toplamazdim sabahin korunde staja gidiyordum cunku baya erken ya da giysileri yorganin icine koyup kapatirdim:KK70:ama seninki baya pismiş

Şu an o kadar çaresiz hissediyorum ki keşke tek derdim bu olsaydı.Sıkma canını Allah dermansız dert vermesin.Başka bir yere çıkarsın boşver

Sen bu kızlara niktiri çekip kurtulacaksın başka yolu yok.

Bundan sonra da petek üstlerine koydukları kirli pedlerine kadar ne kadar falsoları varsa tanıdığın herkese anlat, anlat ki başka ev arkadaşlarının canı yanmasın.

Yalnız ikisinin de aynı kafada olması çok ilginç. Acaba siz gidin diye mi yapıyorlar. Yoksa bi insan pedini çıkarınca niye çöpe atmasın. İnşallah en kısa zamanda güzel bi ev bulur kurtulursunuz ordan.

Ayyy okumaz olaydm yillar oncesine goturdun beni :/
Universitede yaz okulunda bi ara kalabalk kalmistk evde banyoda surekli benzeri durumla karsilasiyoduk ama artk psikolojk rahatszligi oldgnu dusunmeye başlamıştık yapan kisi her kimse bulamadk hic bi zaman. İsrarla kim yapiyosa yapmasn diyoduk yarm saat gecmiyodu banyoda camasir makinasinin uzerine bilerek yapistirmis gitmis ayyyyyyy nefret ettm ya ne igrenc gunlerdi.
Bitanesi de wc den cikar elini yikamaz mutfaktaki esyalara dokunurdu su filan isitirdi ketilda. Onuda defalarca uyardk bize carlamisti vay efendm wc de ne yaptgni nerden biliyormuşuz. Asla odasini temizlemezdi ben boceklenecek diye korkumdan o evde yokken temizlerdim. Aylarca kirlilerini biriktirirdi yikamazdi memleketine gotururdu ama kokusu evi sarardi :/ oda yetmiyor gbi sacini tarar masaya koyar taragi yaninda yemek yer konserve acar onuda bırakıp gider ekmekler kuflenir onuda taragin yaninda birakir.
Ayyyyyy bayilcam suan sizin okuyamadgniz bu olaylari ben yasadm. Veeee ilk firsatta o evden tek cop almadan tasinmistm en yakn arkadaşımla.
İyyykkkkk cok kotu ya

tahammul edilecek gibi degil.lavabodaki artiklar bile yeterli ben coktan kacmistim...iyk

Bu gerçekten “pis”lik ama.. hani insan dağınıktır anlarım, vakit bulamaz evini odasını süpüremez temizleyemez anlarım, ne bileyim mutfağında çığ gibi bulaşık kenarda bekler anlarım, saçını duşta unutur onu da anlarım ama bu hijyen HİJYEN oraya onu koyması bu kızın P İ S olduğunu gösterir yani başka biri o pedin olduğu yere dokunup gidip yemekleri filan ellese o mikroplu şeyi yemek falan onun için problem değil.

Dağınık pasaklı kişiyle yaşarım şahsen ölmem kendimde dünyanın en temizi düzenlisi değilimdir ama hijyen tuvalet falan çok hassas olduğum konular.. böyle biriyle yaşayamazdım. Unutulması bahane değil, nispeten kabul edilebilir bi yerde unutsa hadi neyse ki öyle bi yer de aklıma gelmedi... biz de ped kullanıyoruz ama sağa sola koymadan çöpe atabiliyoruz direk

Açık açık söyle bundan sonra tek tek fotoğraflayıp herkese göstericem bu kızlar evde böyleler diye... bak bakayım bi daha yapıyorlar mı!

Başlığı görünce kv ile görümceyi tokuşturcak galiba dedim ama olay bambaşkaymış. Bazen kardeşimde böyle pasaklılıklar yapıyor kafasını sürtesim geliyor sana hak veriyorum. Bi an önce kurtul mikrop yuvasından. :bicak:

Back
X