- Konu Sahibi bjcaksontr
-
İkisinde bakıldıKarninizdan mı bakildi peki..bu degerlerde alttan bakilinca gözükür anca kese
Daha önce yaşadım dış gebelik bu beni korkutuyorDış gebelik olabilir mi acaba ki ella ile hamile kalanlar var valla burada bile okuduk. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimkesenin rahim içinde görünmemesi sanırım doktorlara dış gebeliği düşündürüyor.
o yüzden sizden tekrar test istemiş.
artış uygun düzeyde değilse ve halen kese görünmezse sanırım ona göre ilaç tedavisine başlayacaktır.
hakkınızda hayırlısı...
Tabi tabi söyledim hiç yorum yapmadı .. zaten normaldede 1 gün kanamam olur . Yarış günü ağrı kesici felan baya ilaç aldım az bi kanamam oldu .Ella aldığınızı söylediniz mi
O da hormonları alt üst eder ona göre değerlere baksalardı
Tekrar bakınca dikkat ederler
Bir de kimyasal gebelik olabilir yani Regl olup gitmiş olabilir
Kistlerden başka bişi göremedikiBenim de kese epey gec göründü. Ama hamileyim. Kesenin boyutu kac mm di soylediler mi ya da size bir ultrason çıktısı verdiler mi
Evet, ben varım.
Yarın yeniden kan vereceğim ve ultrasonda baktıracağımGun asiri bhcg baktirin. Duzenli bir artis varsa ve gebeyseniz yakında görünür kese. Umarım dış gebelik değildir.
Bir diğer ihtimalde zaten düşük yapmış olabileceğim belkide sonlarında yakaladık bhcg yi bilemiyorumTakip ettirin mutlaka. Dış gebelikse erken mudahale ederler.
İkiz demek mi bu? Hayırlısı olsun. Pek istekli değilsiniz galibaGüncelleme yapayım doktora gittim bhcg yapıldı tekrar 7000 çıktı ultrasonda kese göründü iki kese birden hemde biri 12 mm biri 5 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?