- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Doktor devlet hastanesinde ve cok uzak diyebilirim suan tekrar gitme ihtimalim yokDoktora tekrar danışın
Ahh canim cok teşekkür ederim. Korunun gibi birşey demedi bana doktor. Öğrendiğim iyi oldu.Cyglo kullanırken mutlaka korunun öncelikle. İkincisi klomen günde 3 içildiğini hiç duymadım bana günde 1 le başladı yumurta gelişmediği için ikinci ay günde 2 kullandım canım.
Ayrıca bebek için gerçekten hazirsan kullan çünkü bu ilacı sadece 3 ay veriyorlar. Stresli bir dönemde kullanıp da hakkını boşa harcama sakın
Ahh canim cok teşekkür ederim. Korunun gibi birşey demedi bana doktor. Öğrendiğim iyi oldu.
Hayır 3 tane dedi . Biraz araştırdım bazi doktorlar 1 bazıları 2 tane almayi uygun görüyormuş klomeni 3 tane 1 günde fazla olduğunu düşünüyorum o yüzden 2 tane icmek istedim . Şakası olmayan bi durum sonuçta.Klomeni kafana gore alma.. valla ben doktorun onerdigi seyin disina cikmak isteyenleri anlamiyorum.. madem kendi kendine cok iyi biliyosun niye doktora gidiyosun :) doktor 2 tane mi ic dedi?
Allah korusun .Valla bana da söylemedi sonra bebek ihtimalini var deyince cildirmisti sen ne yaptın cyglo kullanırken hamile kalırsan bebek anomali olur filan dedi.. 3 hakkım olduğunu da 3 hakkım dolunca söyledi. Bilsem yazın rahat olduğum dönemde kullanirdim klomeni
Bak bende kullandim klomen..ilk cocugumda 2 tanesi etki edip bir yumurta olusurken bi sonraki gebeligimde 3 tane kullandim.. gene bir tane yumurta olustu..yas ilerliyor vucut alisiyor etki etmiyor belli sure sonra.. o yuzden miktari artiyor..ama ilk baslarken 1 taneyle basladim sonra 2 oldu.. sonrada diger gebeliginde dedigim gibi 3 tane kullanmak zorunda kaldim.. zaten 3 taneden sonrasi yok klomende..yeterli gelmezse puregon gibi hormon ilaclarina basliyosunki bunlar cok ciddi ilaclar fiziksel olarakta agir gelebiliyor..kafanda soru isareti varsa baska doktora git bence..Hayır 3 tane dedi . Biraz araştırdım bazi doktorlar 1 bazıları 2 tane almayi uygun görüyormuş klomeni 3 tane 1 günde fazla olduğunu düşünüyorum o yüzden 2 tane icmek istedim . Şakası olmayan bi durum sonuçta.
Haklısın. Bana direk3 le başla dediği için biraz düşündüm. Klomeni sadece 2 ay kullan dedi bana . Ilk ayda cyclo yu kullanmami istediBak bende kullandim klomen..ilk cocugumda 2 tanesi etki edip bir yumurta olusurken bi sonraki gebeligimde 3 tane kullandim.. gene bir tane yumurta olustu..yas ilerliyor vucut alisiyor etki etmiyor belli sure sonra.. o yuzden miktari artiyor..ama ilk baslarken 1 taneyle basladim sonra 2 oldu.. sonrada diger gebeliginde dedigim gibi 3 tane kullanmak zorunda kaldim.. zaten 3 taneden sonrasi yok klomende..yeterli gelmezse puregon gibi hormon ilaclarina basliyosunki bunlar cok ciddi ilaclar fiziksel olarakta agir gelebiliyor..kafanda soru isareti varsa baska doktora git bence..
Peki normalde kac yumurtan olusuyodu?Haklısın. Bana direk3 le başla dediği için biraz düşündüm. Klomeni sadece 2 ay kullan dedi bana . Ilk ayda cyclo yu kullanmami istedi
Östrojen tembelliği varmış. Bu konu hakkında bilgi vermedi. Özel hastaneye mi gitmeliyim?Peki normalde kac yumurtan olusuyodu?
Bence evet en azindan iyi bir doktora git..yanlis tedavi cok para harcatir zaman harcatir.. ama bunuda deneyip bakabilirsin bi kac ay.. en fazla cok yumurtan olusur ve iliski onerilecekse iliskiye girmezsiniz.. cunku cok yumurta demekcoklu gebelik riski demek..ki bu her zaman kolay olmayan bi gebelik turu..Östrojen tembelliği varmış. Bu konu hakkında bilgi vermedi. Özel hastaneye mi gitmeliyim?
Daha öğrenmem gereken çok şey var sanırım. Tekrar teşekkür ederimBence evet en azindan iyi bir doktora git..yanlis tedavi cok para harcatir zaman harcatir.. ama bunuda deneyip bakabilirsin bi kac ay.. en fazla cok yumurtan olusur ve iliski onerilecekse iliskiye girmezsiniz.. cunku cok yumurta demekcoklu gebelik riski demek..ki bu her zaman kolay olmayan bi gebelik turu..
2 taneylemi baslamistiniz peki? Bir tane klomenle baslamak gerekirdi demekki.. kaldiki belki klomene bile ihtiyacin yokken klonen verdi doktor sana? Dusun ben 3 taneyle 1 yumurtam olusuyodu.. sende 7 taneyse yumurtalar cok iyi calisiyor demektirAdetimin ikinci günü başlayarak günde 2 tane klomen kullandım toplam 5 gün. Yumurta fışkırdı her yerden. 7 tane miydi neydi unuttum. Kocanın yanından bile geçme, dorduz tutar demişti doktor.
Adetin 5.gunu geç geldi bana biraz. 3 tane bünyeye gore değişebilir. Bence bi danışın doktorunuza
Bizim çocuk sahibi olamama gecmisimiz yoktu. Bazi problemlerden dolayı hemen aşılama istedik. Gunde 2 tane denedik, dediğim gibi oldu. Sonra karından vurulan ignelerden gonalf kullandım en en düşük doz, o ay tek yumurta oluştu ve aşılama tuttu. Yani iğneler klomenden daha kuvvetli diyemeyiz, dozuna bağlı.2 taneylemi baslamistiniz peki? Bir tane klomenle baslamak gerekirdi demekki.. kaldiki belki klomene bile ihtiyacin yokken klonen verdi doktor sana? Dusun ben 3 taneyle 1 yumurtam olusuyodu.. sende 7 taneyse yumurtalar cok iyi calisiyor demektir
Ama garip geldi bana.. klomenlede yeterince yumurta olusuyosa neden igneye gecildiki? Igne gercekten bi sonraki evre.. evet dozaji onemli ama klomenin yetersiz kaldigi yerde igneyi tercih ediyolar mecburen. Demekki sana klomenden daha dusuk bir doz verdiler..Demek sende asilamayla hamile kaldin..iki yumurta istiyolar asilamada tutma sansi yuksek oluyor.. ikiz filan olma ihtimalide var tabii..Bizim çocuk sahibi olamama gecmisimiz yoktu. Bazi problemlerden dolayı hemen aşılama istedik. Gunde 2 tane denedik, dediğim gibi oldu. Sonra karından vurulan ignelerden gonalf kullandım en en düşük doz, o ay tek yumurta oluştu ve aşılama tuttu. Yani iğneler klomenden daha kuvvetli diyemeyiz, dozuna bağlı.
Konu sahibi,
Istanbul bezmialemde tup bebek klinigi var. Muayene ve kan tahlilleri tamamen ücretsiz. Sadece ilaç veya iğne ne kullanacaksaniz ona para veriyorsunuz. Dünya iyisi de bir doktor var, şahane bir insan. Tavsiye ederim bi denemenizi. Spermiogram 50 tl, aşılama ücreti 600 tl. Ilaç iğne kullanırsanız onu eczaneye veriyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?