- Konu Sahibi Hebehubele
-
Aslında doktor ilk önce iğneden başlamak istedi. Igne maliyetli diye, ben ilaç istedim. Dediğim gibi, eşimin ve benim tahlillerimde sorun yoktu, cocuk sahibi olamama geçmişi de yoktu. Klomenle 6 7 yumurta olusunca, o ay boş geçti. Sonraki ay gonalf 300 ignesini en düşük doz yaptım. Tek yumurta gelişti, zaten çoğul istemiyordum, catlatma ignesi oldu ve aşılama yapıldı. Çok şükür tuttu, 39.haftadayim. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sanırımAma garip geldi bana.. klomenlede yeterince yumurta olusuyosa neden igneye gecildiki? Igne gercekten bi sonraki evre.. evet dozaji onemli ama klomenin yetersiz kaldigi yerde igneyi tercih ediyolar mecburen. Demekki sana klomenden daha dusuk bir doz verdiler..Demek sende asilamayla hamile kaldin..iki yumurta istiyolar asilamada tutma sansi yuksek oluyor.. ikiz filan olma ihtimalide var tabii..
Bu testleri hep yaptırdık . Bi bana hsg cekilmedi. Doktorun ismi nedir ?Bizim çocuk sahibi olamama gecmisimiz yoktu. Bazi problemlerden dolayı hemen aşılama istedik. Gunde 2 tane denedik, dediğim gibi oldu. Sonra karından vurulan ignelerden gonalf kullandım en en düşük doz, o ay tek yumurta oluştu ve aşılama tuttu. Yani iğneler klomenden daha kuvvetli diyemeyiz, dozuna bağlı.
Konu sahibi,
Istanbul bezmialemde tup bebek klinigi var. Muayene ve kan tahlilleri tamamen ücretsiz. Sadece ilaç veya iğne ne kullanacaksaniz ona para veriyorsunuz. Dünya iyisi de bir doktor var, şahane bir insan. Tavsiye ederim bi denemenizi. Spermiogram 50 tl, aşılama ücreti 600 tl. Ilaç iğne kullanırsanız onu eczaneye veriyorsunuz zaten.
Klomen kullanırken gel falan demedi mesela bana doktor.o yüzden yumurtanın oluşup oluşmadığını nerden anlayacağım mesela? Birde iğne bencede en son evre diye okudum ama gerçekten her doktor farkli sanıyorum.Aslında doktor ilk önce iğneden başlamak istedi. Igne maliyetli diye, ben ilaç istedim. Dediğim gibi, eşimin ve benim tahlillerimde sorun yoktu, cocuk sahibi olamama geçmişi de yoktu. Klomenle 6 7 yumurta olusunca, o ay boş geçti. Sonraki ay gonalf 300 ignesini en düşük doz yaptım. Tek yumurta gelişti, zaten çoğul istemiyordum, catlatma ignesi oldu ve aşılama yapıldı. Çok şükür tuttu, 39.haftadayim. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sanırım
Klomeni 5 gun kullandim, bitince gittim. O günden itibaren gün aşırı yumurta takibi yaptı. 7 yumurta olunca adet sokturucu verdi. O ay iptal.Klomen kullanırken gel falan demedi mesela bana doktor.o yüzden yumurtanın oluşup oluşmadığını nerden anlayacağım mesela? Birde iğne bencede en son evre diye okudum ama gerçekten her doktor farkli sanıyorum.
Devlet hastanesinde başladım. Bana dediğim gibi ilk ay cyclo verdi sonra ki 2 ay klomen kullan , gebelik olmazsa gel dedi. Emeklerim tabiki boşa gitsin istemiyorum. Doktorun ismini bana özelden yazabilirmisiniz?Klomeni 5 gun kullandim, bitince gittim. O günden itibaren gün aşırı yumurta takibi yaptı. 7 yumurta olunca adet sokturucu verdi. O ay iptal.
Sonraki ay yine adetin 2.gunu gittim, gonalf igne başladım ve gün aşırı yumurta takibine gittim. Yumurta 16 mm olduğunda ertesi gece catlatma ignemi vurdum, yaklaşık 32 saat sonra da aşılama işlemi yapıldı.
Yumurtayi takip etmeden nasıl olacak benim aklima yatmadi. Ben gun aşırı gidiyordum. Verdiğiniz emek boşa gitmesin
Merhaba! Hatırlıyormuşsunuz klomen kaç mg dı kullandığınızdaAdetimin ikinci günü başlayarak günde 2 tane klomen kullandım toplam 5 gün. Yumurta fışkırdı her yerden. 7 tane miydi neydi unuttum. Kocanın yanından bile geçme, dorduz tutar demişti doktor.
Adetin 5.gunu geç geldi bana biraz. 3 tane bünyeye gore değişebilir. Bence bi danışın doktorunuza
Sanirim 50 mgMerhaba! Hatırlıyormuşsunuz klomen kaç mg dı kullandığınızda
Hm aynen bende sizin gibi klomen kullandım adetin ikinci günü ve 10 adet günde oku tane aldım Cuma günü gittiğimde bir tane yumu tam ve küçüktü o yuzd n sordum acaba nasıl artar bu yumurtalarınıSanirim 50 mg
Gittikten kaç gün sonra öğrendiniz yumurtaların 7 adet ve olduğunuSanirim 50 mg
Pardon bittikten kaç gün sonra bakıp 7tane olduğunu dicektimGittikten kaç gün sonra öğrendiniz yumurtaların 7 adet ve olduğunu
Inanin unuttum ya 1 sene oldu. Simdi doktorun topigine yazdiklarima baktım. Sali gittigimde 2 yumurta, perşembe gittigimde 6 yumurta varmis. Zaten hep gun aşırı gidiyordum takibeGittikten kaç gün sonra öğrendiniz yumurtaların 7 adet ve olduğunu
Çok teşekkür ederim cvplarınız için ya ben klomen bittikten 3gyn sonra gittim ve bir adet oluşmuş 16mm likit ve çatlatma iğnesi verdi hemen ve alamazdım bizi durumlardan dolayı artı bilginiz varmi Cuma günün den sonra ki günler ilerleyen zamanlarda yumurta oluşma ihtimali varmi drInanin unuttum ya 1 sene oldu. Simdi doktorun topigine yazdiklarima baktım. Sali gittigimde 2 yumurta, perşembe gittigimde 6 yumurta varmis. Zaten hep gun aşırı gidiyordum takibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?