Gebeliğe Hazırlık Kafam allak bullak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında doktor ilk önce iğneden başlamak istedi. Igne maliyetli diye, ben ilaç istedim. Dediğim gibi, eşimin ve benim tahlillerimde sorun yoktu, cocuk sahibi olamama geçmişi de yoktu. Klomenle 6 7 yumurta olusunca, o ay boş geçti. Sonraki ay gonalf 300 ignesini en düşük doz yaptım. Tek yumurta gelişti, zaten çoğul istemiyordum, catlatma ignesi oldu ve aşılama yapıldı. Çok şükür tuttu, 39.haftadayim. Her doktorun tedavi yöntemi farklı sanırım

Bu testleri hep yaptırdık . Bi bana hsg cekilmedi. Doktorun ismi nedir ?

Klomen kullanırken gel falan demedi mesela bana doktor.o yüzden yumurtanın oluşup oluşmadığını nerden anlayacağım mesela? Birde iğne bencede en son evre diye okudum ama gerçekten her doktor farkli sanıyorum.

Klomeni 5 gun kullandim, bitince gittim. O günden itibaren gün aşırı yumurta takibi yaptı. 7 yumurta olunca adet sokturucu verdi. O ay iptal.
Sonraki ay yine adetin 2.gunu gittim, gonalf igne başladım ve gün aşırı yumurta takibine gittim. Yumurta 16 mm olduğunda ertesi gece catlatma ignemi vurdum, yaklaşık 32 saat sonra da aşılama işlemi yapıldı.
Yumurtayi takip etmeden nasıl olacak benim aklima yatmadi. Ben gun aşırı gidiyordum. Verdiğiniz emek boşa gitmesin

Devlet hastanesinde başladım. Bana dediğim gibi ilk ay cyclo verdi sonra ki 2 ay klomen kullan , gebelik olmazsa gel dedi. Emeklerim tabiki boşa gitsin istemiyorum. Doktorun ismini bana özelden yazabilirmisiniz?

Yumurtası zor büyüyenler için 3 tane önerebilir 3 E kadar yolu var klomenin.Önce cyclo kullanıp adet olun daha sonra 3 tane klomeni kullanın.Şansınız artsın diye 3 tane önermiş yumurta sayısı da fazla oluyor öyle çünkü.

Merhaba! Hatırlıyormuşsunuz klomen kaç mg dı kullandığınızda

Gittikten kaç gün sonra öğrendiniz yumurtaların 7 adet ve olduğunu
Inanin unuttum ya 1 sene oldu. Simdi doktorun topigine yazdiklarima baktım. Sali gittigimde 2 yumurta, perşembe gittigimde 6 yumurta varmis. Zaten hep gun aşırı gidiyordum takibe

Inanin unuttum ya 1 sene oldu. Simdi doktorun topigine yazdiklarima baktım. Sali gittigimde 2 yumurta, perşembe gittigimde 6 yumurta varmis. Zaten hep gun aşırı gidiyordum takibe
Çok teşekkür ederim cvplarınız için ya ben klomen bittikten 3gyn sonra gittim ve bir adet oluşmuş 16mm likit ve çatlatma iğnesi verdi hemen ve alamazdım bizi durumlardan dolayı artı bilginiz varmi Cuma günün den sonra ki günler ilerleyen zamanlarda yumurta oluşma ihtimali varmi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…