kafam allak bullak :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
kısaca kendimi anlatayım karı koca çalışıyoruz . 5 senedir acaip tuhaf bi evliliğim var.
kocam ve ailesinin birinci önceliği para kocam belli çeyrek altın istedi.
kavga dövüş verdim neyse evliliğim için gözden çıkarmıştım her şey güzel olacaktı.kocam yine yaptı yapacağını akrabasını ailesini arkasına alıp beni yalnız bıraktı. annem bana sahip çıkıp taksi tutup giysilerim çocuğun eşyaları alıp götürdü.
bir aydır aramayan kocam pazartesi aradı. benim açmaya elim gitmedi neden bilmiyorum.izinliyim illa buluşalım dedi. ben müsait değilim düşünmem lazım dedim.sonra artık kasıtlı değil bilemem.ilişki durumunu ilişkisi yok yazmış ama fotolar duruyor.üzüldüm neden bilmeme düşüncem deyip beklemediği için.aradım. boşanma demeyin diye açmadım konuyu.fakat konuşunca kötü oldum.o ilk geldiğim 2 hafta gibi depresyona girdim resmen.annem bitti olmaz yeter biz mi adfam edicez ailesi edememiş diyor. bende ne bir arda ne ayrı olunca oluyor diye düşünüyorum.yarın konuşacağız ne konuşsam bilmiyorum.ona şartlar sıralasam anasının anamın ve benim dediği eve değil başka eve çıkalım desem hayatta çıkmaz.(hatta kirayı ben ödeyim desem de).
ben yıprandığım için böylemiyim neden böyle oldum bilmiyorum.kendini hiç haksız görmüyor.ben annende kafa dinle diye dedim diye kıvırıyor..ortada illa fiziksel şiddetli kavga mı olması lazım.aldatma konusunda da ölümüne inkar.e dedim senin ilişki durumunu böyle yapmandan. kadına senle bir yola çıktım sonuna kadar gideceğim.diyince daha ne anlayım dedim. yok o kadın zor durumda muhtaçtı eski arkadaşımdı evli biri ile aşk yaşayacak kadar düşmedim diyor.

Sabredip sonuna kadar okudum, noktalama işaretleri hatalarından ve yarım yamalak cümlelerden birşey anlamadım. Sadece kafanız değil, yazınız da allak bullak olmuş.

Kocanız kadının birine onunla sonuna kadar gideceğini yazmış sanırım. Ailesini arkasına alıp size yüz de çevirmiş. Ne bekliyorsunuz? Sizi tekrar el üstünde mi tutacak? Annenizin yanındasınız hazır, kesin iletişimi o adamla, geri dönerseniz daha beterlerini yaşarsınız.

Ben tam anlamadım sonlara doğru
Eşinin düzeleceğini ve ayrı eve çıkacağını düşünüyorsan ve onsuz üzgünsen
Sen bilirsin bir şans ver
Ama ayrı ev şartını mutlaka belirt

Kocaniz tam olarak ne yapti? Sonunda aldatmis sanirim ama tam anlamadim. Lutfen paylasmadan once bir okuyup duzeltin.

Kocaniz tam olarak ne yapti? Sonunda aldatmis sanirim ama tam anlamadim. Lutfen paylasmadan once bir okuyup duzeltin.
sanırım tüm erkekler aldatınca ölümüne inkar.beni 5 sene güldürmeyen adam bir ay beni kızımı sormayıp sonra aramaya çıkıp yağlayıp her şeye kulp bulup nasıl mutlu edecek bilmiyorum. ama git demekte olmuyor.yani aradım telde konuştum ama onla değil de babasınla konuştum sanki.bide hiç mahcubiyet hissi yok adamda bir ay hiç aramamışsın değil mi gülüyor benim konuştuklarıma.bende dedim senin psikolojik bir sıkıntın var. evlendikten sonra ilerledi.ama kabul etmiyor.zaten akıl hastalığı olupda hastalığın pencesinde hasta olduğunu kabul eden görmedim.

Hayatınızın anasını ağlatan bir adam için ne kafanız allak bullak olsun,ne de geleceğiniz. Silin gitsin pisliği!

Sizinle tüp bebek sürecinde aynı konuda yazıyorduk, hatırlıyorum sizi. Arada konularınıza da denk geliyordum. Bu adam başından beri böyle ama siz yine de tek başınıza bir de tüp bebek için çabalamıştınız. Biraz daha anlaşılır yazsanız daha iyi yorum yapabilirdik. Şimdiki konuyu tam anlayamasam da boşanmak istemiyorsunuz belli. İnşallah düzelir.

ben konuşmak. İstedim de kaçtı. Olmasın diye konusucam ne diye ceğimi bilmiyorum.hala kendini eksiksiz sanıyor.

konuşacak ne var?
eşyanı toplayıp gitmişsin zaten.
adamda 1 ay o kadınla takılmış. çocuğunu bile aramamış.
üstelik kendini haklı görüyor.
ne konuşacaksın.

Hayatınızın anasını ağlatan bir adam için ne kafanız allak bullak olsun,ne de geleceğiniz. Silin gitsin pisliği!

Sizinle tüp bebek sürecinde aynı konuda yazıyorduk, hatırlıyorum sizi. Arada konularınıza da denk geliyordum. Bu adam başından beri böyle ama siz yine de tek başınıza bir de tüp bebek için çabalamıştınız. Biraz daha anlaşılır yazsanız daha iyi yorum yapabilirdik. Şimdiki konuyu tam anlayamasam da boşanmak istemiyorsunuz belli. İnşallah düzelir.

konuşacak ne var?
eşyanı toplayıp gitmişsin zaten.
adamda 1 ay o kadınla takılmış. çocuğunu bile aramamış.
üstelik kendini haklı görüyor.
ne konuşacaksın.

Hiçbişey anlamadim eşiniz sizi aldattimi
evet aldattı ve inkar ediyor her erkek gibi.
Bunun harici şöyle bir gelişme oldu benle konuştuğu icin tekrar benle evli olarak face durumunu değiştirdi.ilişkisi yok yazmıştı.
Fakat annemde beni bi daha gidersen burdan gelme bana diye tehdit ediyor.benim kocam dengesiz olduğu icin yine başka sebepten beni yollamasi ve evden kacirmasi yüksek ihtimal artık anneme de gidemezsem gidecek yerim yokannem bakmayacakta çocuğuma o zaman. Zaten böyle şeylerde akrabalar uc maymunu oynar.artık direk kocama söylerim böyle daha kalacağımı yada artık boşanmak icin konuşacağım.kocam ve ailesinin eline düşmek istemiyorum.telefonun klavyesinin her yeri reklam üstelik yazarken kilitleniyor yada kaybolup duruyor.istediğim gibi duzenleyemiyorum yaziyi kusurabakmayin

Anlayabildiğim kadarıyla size hiç değer vermeyen bir kocanız var. Lütfen ilk önce kendinize değer verin ve bu herifi hayatınızdan çıkarın.

Sabredip sonuna kadar okudum, noktalama işaretleri hatalarından ve yarım yamalak cümlelerden birşey anlamadım. Sadece kafanız değil, yazınız da allak bullak olmuş.

Kocanız kadının birine onunla sonuna kadar gideceğini yazmış sanırım. Ailesini arkasına alıp size yüz de çevirmiş. Ne bekliyorsunuz? Sizi tekrar el üstünde mi tutacak? Annenizin yanındasınız hazır, kesin iletişimi o adamla, geri dönerseniz daha beterlerini yaşarsınız.

Alınız benden de o kadar. Hiçbir şeycik anlamadım. Evli biriyle aşk yaşamam derken bekarla yaşarım mı demek istemiş? Bir de oraya takıldım. Direk boşamalık koca. Soru nedir acaba?

Açık açık aldatmış kilif da bulamamış. Yüksek ihtimal yine yapacak. Ortalik ne kötü oldu ya hu.bosanmasa insanlar diyorum ama adamlar zivanadan çıkmış

evet aldattı ve inkar ediyor her erkek gibi.
Bunun harici şöyle bir gelişme oldu benle konuştuğu icin tekrar benle evli olarak face durumunu değiştirdi.ilişkisi yok yazmıştı.
Fakat annemde beni bi daha gidersen burdan gelme bana diye tehdit ediyor.benim kocam dengesiz olduğu icin yine başka sebepten beni yollamasi ve evden kacirmasi yüksek ihtimal artık anneme de gidemezsem gidecek yerim yokannem bakmayacakta çocuğuma o zaman. Zaten böyle şeylerde akrabalar uc maymunu oynar.artık direk kocama söylerim böyle daha kalacağımı yada artık boşanmak icin konuşacağım.kocam ve ailesinin eline düşmek istemiyorum.telefonun klavyesinin her yeri reklam üstelik yazarken kilitleniyor yada kaybolup duruyor.istediğim gibi duzenleyemiyorum yaziyi kusurabakmayin
Aldattiysa affetme affedince bidaha yapiyorlar emin ol ailende bidaha gidersen bizi sil diyorsa demekki onları bile biktiracak hala gelmişler aileni dinle bence seni aldatan bi insan için ailenden olma

Back
X