Kafam allak bullak

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Esimle face ortak kullanıyoruz.aksam bir bayan arkadaşlık isteği göndermiş ama çok normal bir bayan değil.baktım eşimin is yerinde çalışan bir abi ekli.o abi başka ilçede çalışıyor 1 senedir.eşime sordum tanımıyorum dedi doğal olarak.ama sabahtan beri aklımda.ben napicam

cnm hiç aklın karışmasın ortak arkadaş olarak eklemiştir neden bu kadar mesele yaptın ki?

cnm hiç aklın karışmasın ortak arkadaş olarak eklemiştir neden bu kadar mesele yaptın ki?
Bayanın fotoğrafları hiç hoşuma gitmedi niye eklesin ki bizi sonuçta face book ta isimlerimiz ve fotograflarimiz gorunuyor niye arkadaslik istegi gondersin

Bayanın fotoğrafları hiç hoşuma gitmedi niye eklesin ki bizi sonuçta face book ta isimlerimiz ve fotograflarimiz gorunuyor niye arkadaslik istegi gondersin
senin içini kemiren, bu kadar sıkıntıya sokan şey tanışıyor olmalarından mı korkuyorsun?

senin içini kemiren, bu kadar sıkıntıya sokan şey tanışıyor olmalarından mı korkuyorsun?
Boyle birisiyle Niye tanissin ki benim niye basima gelmiyor ama niye istek gondersin

İnşallah düşündüğün şey yoktur .

Bazı insanlar nedensiz gönderiyor arkadaşlık istekleri
Örneğin arkadaşımın fotoğrafına yorum yapıyorum ertesi günü bir bakıyorum arkadaşlarından biri eklemiş beni.durduk yere kendinizi sıkıntıya sokmayın derim

Boyle birisiyle Niye tanissin ki benim niye basima gelmiyor ama niye istek gondersin
cnm istek göndermesi tuhaf bir durum gibi gelsede,seni endişeye yada sıkıntıya soktuysa da yaz bir cvp tanışıyormuyuz diye?ya da neden istek gönderdiniz diye?

Tamamda fotogramiza o ortak arkadaş olan abi yorum yapmış olsa bende sizin gibi derdim ama adam yapmamış ve o bayan fotoğrafta benim eşimin kizimin profil resmini görüyor

cnm istek göndermesi tuhaf bir durum gibi gelsede,seni endişeye yada sıkıntıya soktuysa da yaz bir cvp tanışıyormuyuz diye?ya da neden istek gönderdiniz diye?
Yazdım zaten baya sert bir şekilde cevap gelmedi seni sikayet ederim dedim bazı fotoğraflarını gizlemis sonra

O abinin arkadaş listesinde görüp eklemistir.

Eğer hoppa tarzi bi kadınsa musteri bulmak için ekler, ya da degilse de arkadas sayısını arttırıp popüler biri gibi gözükmek için ekler.

Siz de mesaj atın tanışıyor muyuz diye

Mesaj ettim cevap yazmadı seni sikayet ederim dedim şimdiye kadar istek göndermedi niye şimdi kafayı yemek üzereyim esim huzurumun içine etti

Ortak facebook neden kullaniyorsunuz? Luzumsuz degil mi?

Tamamda fotogramiza o ortak arkadaş olan abi yorum yapmış olsa bende sizin gibi derdim ama adam yapmamış ve o bayan fotoğrafta benim eşimin kizimin profil resmini görüyor
Ben kendimden örnek verdim sizde aynısı olmayabilir.kastettiğim bayanın canı istemiş ve eklemiştir.bunun için canınızı sıkmayın eşinizin de üstüne gitmeyin derim.

Mesaj ettim cevap yazmadı seni sikayet ederim dedim şimdiye kadar istek göndermedi niye şimdi kafayı yemek üzereyim esim huzurumun içine etti

Ya iyi de ortak kullandıgınız facebook var neden endise ediyorsunuz? Bi durum olsa telefonundna yakalarsiniz ne biliyim bisey olur.

Kadın simdi dolasmıstr o abinin listesinde ya da yeni eklemistir o abiyi de ordan sonra da o sirkette calisan herkesi tanıdık tanımadk eklemeye baslamıstır.

Siz takipte kalın tabiki ne olur ne olmaz ama bunun icin de cok hırgür cıkarmayın

bazen yanda tanıyor olabilceginiz kisiler cıkıyor yanlıslıkla bende ekliyorum oyle bir durumda olabilir ortak kullanıyorsunuz face adresini zaten bile bile niye eklesin

Oylesine eklemistir, denk gelmis eklemistir boyleleri çok. Ama bu kadar taktiginiza gore esinize karsi guvensizliginiz mi var? Endişe algiladim ben.

Şirkette çalışan diğer kişilerin arkadaş listelerine baktım onlarda bu kişi yok.takipteyim zaten

Oylesine eklemistir, denk gelmis eklemistir boyleleri çok. Ama bu kadar taktiginiza gore esinize karsi guvensizliginiz mi var? Endişe algiladim ben.
Benim kimseye güvenim yok.daha öncede şüpheye dayalı tartışmaların oldu esim haklı çıktı ama bunda o haklı cikicak diye birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…