Kafam Aşırı Karışık

dayıya ne hacet yahu gelip evinizde annenizden istesinler. annende bir tuhaf .
yada babandan istesinler diğer şeyler olduğunuz şehirde annnenin yanında olsun.

Annemsiz olmak istemiyorum böyle özel bi günde acaba hiç isteme işlerine girmesem nikah düğün damat memleketinde olsa gelen herkes de oraya gelse nasıl olur ki

Ben de herkes gibi annenizden istesinler dicem, gerekirse annenize rest çekseniz "bak kabul etmezsen dayıları karıştırırsan babamda damatta vs yaparım diye? Sadece şeyi demek istedim; ne olursa olsun babanızdan çok annenizi dahil edin sürece bence, onun için mutlaka daha kıymetlidir bu kadar sen bak büyüt en çok onun hakkı :/

Annemsiz olmak istemiyorum böyle özel bi günde acaba hiç isteme işlerine girmesem nikah düğün damat memleketinde olsa gelen herkes de oraya gelse nasıl olur ki

tamam işte annen olsun istiyorsan gelip annenden istesinler.
yani bu işler böyle ve senin sorunun değil senin sorumluluğunda değil nasıl olacağını düşünmek. sen nerde ve kimden istensin istiyorsan o şekilde yap başka birşey düşünme. arayı bulmak senin yükümlülüğün değil. annende istiyorsan annene gelsinler . babanın şehir değiştirememesi onun sorunu sıkıntısı seni bağlamaz. babanda istiyorsan annenin gelmek istememesinide sen düşünmeyeceksin. sen sadece nasıl istediğini bildir sorumluluk onlara ait.

Ben de herkes gibi annenizden istesinler dicem, gerekirse annenize rest çekseniz "bak kabul etmezsen dayıları karıştırırsan babamda damatta vs yaparım diye? Sadece şeyi demek istedim; ne olursa olsun babanızdan çok annenizi dahil edin sürece bence, onun için mutlaka daha kıymetlidir bu kadar sen bak büyüt en çok onun hakkı :/

İki taraftan da anlayışlı olmasını istiycem, zor olacak ama bakalım

benimde annem babam ayrı, kız isteme yapmadık formalite olsun diye annemle abimi görmeye geldiler
kınam babam bizde olacak dedi annem hayır bende olacak dedi bende ikinizde olmayacak erkek evinde olcak dedim
her iki tarafta erkek tarafına geldiler
düğün günüm annemin evinden çıktım salonda yine her iki taraf vardı
ortak nokta bulursunuz inşallah

Babandan istesinler .... ilerde pişman olmayasin.
Baban varken dayiya düşmez .
Annen ne olursa olsun burda bencillik yapıyor .
Orta yolu onların bulmaları gerekti seni düşünüp.
Araya kişisel meseleler katlmadan bır araya gelinse keşke. ..

Back
X