- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
hem kpss hem ücretliyi nasıl götüreceğim düşüncesi.Çocuklar küçük oldukları için daha fazla ilgi istiyorlar ve velilerle ayrı ayrı görüşmek gerekiyor.Bunlarda zaman ve enerji kaybı geliyor bana.seni bu kadar geren nedir
Atanınca gelecek kaygınız olmuyor,bu sene atanır mıyım,kaç kontenjan verilir sıkıntınız olmuyor.Atanmak ve ücretli yapmak arasında çok büyük fark aslında.İşine 4 kolla sarılmalısın , hangi stresmiş kaldıramadığın ?
Atanınca ne fark olucak ki ?
İnsanın mesleği hayatının yarısıdır , bu senin mesleğin artık .
Atanmış olmanın rahatlığını yaşayacaktım en azından.Bırakacaksanız çocukların size daha fazla alışmasına izin vermeyin.
Atanmış olsanız ne yapacaktınız?
Benim bildiğim yeni atamalarda da 5 yıl şart koyuldu artık, o dedğiniz şekil kadroya girmek için .Atanınca gelecek kaygınız olmuyor,bu sene atanır mıyım,kaç kontenjan verilir sıkıntınız olmuyor.Atanmak ve ücretli yapmak arasında çok büyük fark aslında.
O ne demek anlamadım?Atanmış olmanın rahatlığını yaşayacaktım en azından.
O sözleşmeliden kadroluya geçmek için ancak sözleşmeli olmanız için de önce atanmanız gerekiyor.Benim bildiğim yeni atamalarda da 5 yıl şart koyuldu artık, o dedğiniz şekil kadroya girmek için .
Yanlış meslek seçmiş olabilir misiniz?hem kpss hem ücretliyi nasıl götüreceğim düşüncesi.Çocuklar küçük oldukları için daha fazla ilgi istiyorlar ve velilerle ayrı ayrı görüşmek gerekiyor.Bunlarda zaman ve enerji kaybı geliyor bana.
En azından sadece işime odaklanacaktım.KPSS düşünmek zorunda kalmayacaktım.Atanınca yan gelip yatacağım demiyorum.Sadece sınavı düşünmediğim için kafam rahat bir şekilde işime odaklanacaktım.O ne demek anlamadım?
Atanmış olmanın rahatlığı derken?
Nasılsa atandım diyerek mi yapacaktınız mesleğinizi?( Bu çıkardığım kötü anlam)
Sınav stresim olmayacaktı o zaman. ( Bu da iyi niyetli çıkarım.)
hayır,küçüklükten beri hayalini kurduğum meslekteyim.Yanlış meslek seçmiş olabilir misiniz?
Birakin ve kpss ye odaklanin.Tecrubeyle sabit.hem kpss hem ücretliyi nasıl götüreceğim düşüncesi.Çocuklar küçük oldukları için daha fazla ilgi istiyorlar ve velilerle ayrı ayrı görüşmek gerekiyor.Bunlarda zaman ve enerji kaybı geliyor bana.
Cevabımı aldım.Atanınca gelecek kaygınız olmuyor,bu sene atanır mıyım,kaç kontenjan verilir sıkıntınız olmuyor.Atanmak ve ücretli yapmak arasında çok büyük fark aslında.
uzaktan eğitim ancak pazartesi yüz yüze eğitim başlayacak.O nasıl olacak bilmiyorum.Okul yarım gün mü , tüm gün mü ?
Yarım günse bence hem ders çalışıp hem okulunuza gidebilirsiniz .
Doğrudur ben sizde o heyecanı göremedimde ondan sordum.hayır,küçüklükten beri hayalini kurduğum meslekteyim.
Neden sürekli art niyetle düşünüyorsunuz?Rahatlığı yan gelip yatmayla bağdaştırmanızda ayrı ironi.Ben diyorum ki kpss düşünmeyeceğim için rahat olurdum diyorum,umarım anladınız artık.Cevabımı aldım.
Çok büyük yanlıştasınız.
Öğretmenlik vicdan işidir. İşiniz neyse layıkıyla yapmalısınız.
Evet ücretli öğretmenlik kölelikten başka bir şey değil haklısınız ama atanınca daha rahat olacağım, düşüncesi de bir o kadar kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?