- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Sevgili KK kadınları,fikirlerinize ihtiyacım var.Ben bu sene sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.Ücretli öğretmenliğe başvurdum ve bir okuldan çağrıldım.Bugün 3.günüm oldu ama ben psikolojik süreci kaldıramadım ve çok stres oldum.Bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum.KPSS'den sonra bu kadar yoğun bir süreci psikolojik olarak kaldıramadım.Gastritim olduğu için ufak bir stres bile çok etkiliyor.Yarın aklımda müdüre gidip ücretliyi bıraktığımı söylemek var ancak ciden utanıyorum,daha 3-4 günde pes eden bir öğretmen görünümü vermek istemiyorum.Birde tek alan mezunu ücretli benim,diğer ücretliler farklı bölüm mezunları.Müdür bu nedenle benim alan mezunu olduğuma çok sevinmişti.Şimdi yapamıyorum diyip ayrılmak beni utandırıyor ama bir yandan da hem sağlığımı hem de gelecek seneki KPSS'yi düşünüyorum.Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Bırakıp KPSS'ye tamamen odaklanmak,Kasımdaki ara tatile kadar çalışmak,dönem boyu ücretliye devam etmek gibi şıklardan neye yönelirdiniz?
Bırakıp KPSS'ye tamamen odaklanmak,Kasımdaki ara tatile kadar çalışmak,dönem boyu ücretliye devam etmek gibi şıklardan neye yönelirdiniz?