- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de affına sığınarak sanane diyeceğim...
konuyu baştan sona okudum ama milletin namus bekçiliğini yapmak dışardan birine düşmez...
belki de kadının yaptıklarını bilen başkaları da vardır...
üstelik kadının çektirdiği fotoğraflar, üye olduğu siteler vsvs kimseyi ilgilendirmez...yani "şalını ağzına almış fotoğraf çektirmiş bu ne demek şimdi" gibi bi yorum ve soru sorman bana çok garip geldi
kadının nasıl konuştuğu, birilerine iftira atması nasıl davrandığı yaşadığı seni ilgilendirmez bence...uzak durursun muattap olmazsın olur biter...
peki sen kadını deşifre ettiğinde "sanane" derse ne diyeceksin...
ona buna iftira, çamur atan bi kadın için zaten hoş şeyler düşünüldüğünü zannetmiyorum ben...
bence kadını dert etmeyi bırakıp kendi hayatına bak....
başkalarının hayatlarını irdelemeyi bırakırsak belki daha mutlu oluruz...sana da bulaşırsa gerektiği şekilde cevabını verirsin olur biter...herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine...
staj yaptigin sirketteki bi bayanın ozel hayatından sana ne? maillerine girmek, bilgisayarını izin karistirman da cabası
senin için laf attıgında sende ortaya serersin herseyi bence şimdi sus çünkü maillerini fln karıstırmıssın sende suclusun bu durumda
Ne kadar kötü bir huyunuz var
milletin facesine giriyorsunuz, maillerini okuyorsunuz, arkasından dolanıp yazdığı sms leri okuyorsunuz akannehir
kadının yaptıkları doğru mu yanlış mı, insanlara karşı davranışlarını tartacağım yerde, sizin davranışlarınız battı gözüme
Kusura bakmayın ama "sana ne" diyen arkadaşlara katılıyorum ben de
ne kadar kendinizide anlatmaya çalışsanız öyle gelişmedi olay böyle oldu diyerek, bence sizde hatalısınız ..o kadın ahlaksız riyakar olabilir ama bu sizi hiç ilgilendirmez size bulaşmadıgı sürece. şayet sizi rahatsız eden durumları varsa rahatsız oldugunuz konularda konuşur halledersiniz ama bu size kimsenin özeline karışma kimsenin özelini okuma hakkını vermez .ayrıca işyerinde işini yaptıgı ihmal etmedigi sürece özel hayatında ne yaptıgı sizi ilgilendirmez ..paralı siteye üye olmuşl v.s diyorsunuz ama parasını sizden istemedigi sürece bence kimseyi ilgilendirmez :):):):)
zaten durum böyle ise ve genel müdür bu bayanı bu kadar koruyup kolluyorsa açıklarsan bile sen suçlu duruma düşeceksin .neden o bayanın yazışmalarını okudugun konusunda ikaz alacaksın ve belki dahada zor duruma düşeceksin .zaten daimi işin olmadıgına göre stajyer olduguna göre dişini sık stajını bitir başına iş açma derim. yok ben bu duruma daha fazla katlanamıyorum herkes gercek yüzünü bilsin diyorsan bazı şeyleride göze alman gerekiyor .öyle yada böyle ordan ayrılmaz zorunda kalabilirsin .onlar seni göndermesede sonucta yasanacak olaydan sonra yüzyüze bakmanız zorlaşabilir aynı ortamda olup huzur vermez size çünkü ...
Tam tersi o is benim icin daimi,Staj biter bitmez orda daha iyi bir konumda ise baslayacaktim...
Bu sekilde olaylari görünce suan kara kara düsünür oldum,ya ileride banada sararsa,ya banada kalkip itira vs gibi seyler atarsa...
Ama kendime laf getirmektense isi elimin tersi ile iterim,Müdür vs yetkili kisiler sorar ise olmuyor derim baska care kalmadi..
Size ne...ne halt ederse etsin,kusura bakmayin o sahis sizi degil ,sanki siz onu kiskaniyor gibi bir haliniz var..Herkez kendi yaptigiyla sorumludur,o acik birakti diye girip karistirmanizmi lazimdi. bence sizi ilgilendiren bir konu degil,fazlada karistirmayin olurmu..Sevmiyorsaniz o kisiyi muhattab olmassiniz olur biter. gelip burda konu acmanizda ayrica bir GARiP......![]()