Kafam bulandi fikir istiyorum..

ben de affına sığınarak sanane diyeceğim...
konuyu baştan sona okudum ama milletin namus bekçiliğini yapmak dışardan birine düşmez...
belki de kadının yaptıklarını bilen başkaları da vardır...
üstelik kadının çektirdiği fotoğraflar, üye olduğu siteler vsvs kimseyi ilgilendirmez...yani "şalını ağzına almış fotoğraf çektirmiş bu ne demek şimdi" gibi bi yorum ve soru sorman bana çok garip geldi
kadının nasıl konuştuğu, birilerine iftira atması nasıl davrandığı yaşadığı seni ilgilendirmez bence...uzak durursun muattap olmazsın olur biter...
peki sen kadını deşifre ettiğinde "sanane" derse ne diyeceksin...
ona buna iftira, çamur atan bi kadın için zaten hoş şeyler düşünüldüğünü zannetmiyorum ben...
bence kadını dert etmeyi bırakıp kendi hayatına bak....

başkalarının hayatlarını irdelemeyi bırakırsak belki daha mutlu oluruz...sana da bulaşırsa gerektiği şekilde cevabını verirsin olur biter...herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine...

ben de affına sığınarak sanane diyeceğim...
konuyu baştan sona okudum ama milletin namus bekçiliğini yapmak dışardan birine düşmez...
belki de kadının yaptıklarını bilen başkaları da vardır...
üstelik kadının çektirdiği fotoğraflar, üye olduğu siteler vsvs kimseyi ilgilendirmez...yani "şalını ağzına almış fotoğraf çektirmiş bu ne demek şimdi" gibi bi yorum ve soru sorman bana çok garip geldi
kadının nasıl konuştuğu, birilerine iftira atması nasıl davrandığı yaşadığı seni ilgilendirmez bence...uzak durursun muattap olmazsın olur biter...
peki sen kadını deşifre ettiğinde "sanane" derse ne diyeceksin...
ona buna iftira, çamur atan bi kadın için zaten hoş şeyler düşünüldüğünü zannetmiyorum ben...
bence kadını dert etmeyi bırakıp kendi hayatına bak....

başkalarının hayatlarını irdelemeyi bırakırsak belki daha mutlu oluruz...sana da bulaşırsa gerektiği şekilde cevabını verirsin olur biter...herkesin iyiliği ya da kötülüğü kendine...

Sen beni yalnis anlamissin canim,
Bende bir kadinim ve kimseyi kalkipta calistigi yerde desifre edip,isinden ekmeginden etmem.CIG SÜT EMMEDIM BEN..Onu anlamaya cok calistim emin ol,dedim yazik,esi hep aldatmis vs diye.
Ama sonralari madem esi tarafindan aldatiliyor,pasa pasa bosanir gider ne isterse onu yapar dedim...Onun özel hayati belki hic birimizi alakadar etmiyor..
Gözümün önünde cok olaylar yasandi,öteki yaptiklarina tesadüfen tanik oldum ve ardida geldi zaten

örnegin elinde kahvesi ile gelen baska birine bilerek carpip kahvesini üstüne döktürüp kavga etmesi....baska biri hakkinda asilsiz laflar kullanip hakaretler etmesi..
Mazallah sirtini döndügün an basliyor laflara,sanirim bir kac bayaninda acigini biliyorki kimse ya neden bunlari diyorsun demiyor...
Özünde belki cok iyi,belki yasadiklari onu bu hala getirdi kim bilir ama inan ben onu desifre etmem asla,sadece yapsam yapsam,ona tüm olaylari sadece ben biliyorum izlenimi veririm ki onu bile gectim yani..
Daha anlatamadigim cok olay var,cok güzel bir is firsatim vardi ama staj bittiginde orda duramam ben..

staj yaptigin sirketteki bi bayanın ozel hayatından sana ne? maillerine girmek, bilgisayarını izin karistirman da cabası

staj yaptigin sirketteki bi bayanın ozel hayatından sana ne? maillerine girmek, bilgisayarını izin karistirman da cabası

Bilgisayar onun özel kullandigi bir bilgisayar degil!
Onun bilgisayarina giripte karistirdigimida nerden cikardin..?
Büyük bir yazicinin baglandigi bir bilgisayar,basina oturdugumda zaten mail ve girdigi site acikti.yani okurken birden isi cikmis ve kapatmayi unutmustu.
Bende projenin dökümünü cikartmak icin oturmustum ve sayfalari kapatmak icin yeltendigimde yazilar karsimda duruyordu...
Gözümümü yumsaydim sende yani,öteki sefere oturuken besmele cekip,gözümü kapatip dökümlerimi cikaririm artik ne dersin?
bir önceki yazidada anlattim uzun uzun özel yasantisi ile ilgili bildiklerimi desifre etmeyecegim dedim..O iste stajim bittiginde tamamen Profesyonel olarak is alacaktim ordan ve o benim islerimiy apmak zorunda kalacak..Ve eminimki banada bulasacak.
Ve bende bu kisi yüzünden bagli bulundugum isi kabul etmeyip ayrilacagim.benim tek kaygim bu anladinizmi?

Bu kadar çirkef çaçaron bir kadının bırak ipliğini pazara çıkarmayı 10 mt yanıma yaklaştırmazdım. El mahkum aynı ortamdaysam da zorunlu olmadıkça hiiç muhattap olmazdım.

Boşverin yaa kimin için kendi başınızı derde sokacaksınız. Hayır bunlar öyle fena olurlar ki başına hiç istemediğin şeyler gelir, senin namusunla bile oynar..

Hiç değmez ve ben de affına sığınarak yazıcam seni de ilgilendirmez canım.. Kocası düşünsün :))

bizde bir laf vardır ite bulaşma çalıyı dolaşmaaşakkıdı bırak ne hali varsa görsün... elbet bir gün ortaya çıkar yaptıkları...

Bencede haklisiniz bulasmamak daha iyi.
Bugün ben tatildim aradibeni cebimden,Bilgisayara kayitli bazi dosyalar varmis onu bulamamis ta,hangi dosyanin icine kayitliymis diye sordu.
Bu tabiki bir bahane,cünkü gecen acele kalktigi zaman tüm seyleri acikti ve benden sonra kim oturdu pc basina diye sormus....Sanirim benim oturdugumu söylemisler ve otomatik olarak cakmistir benim ögrendigimi...
Benia aradiginda inanilmaz sekilde sakin ve neseli gibi konusuyor agzimi aramaya calisiyordu...Bende belli etmedim bilmiyorum senin islerin onlar,isim var kapatmam lazim dedim ve kapattim.

Ne kadar kötü bir huyunuz var
milletin facesine giriyorsunuz, maillerini okuyorsunuz, arkasından dolanıp yazdığı sms leri okuyorsunuz akannehir
kadının yaptıkları doğru mu yanlış mı, insanlara karşı davranışlarını tartacağım yerde, sizin davranışlarınız battı gözüme
Kusura bakmayın ama "sana ne" diyen arkadaşlara katılıyorum ben de

senin için laf attıgında sende ortaya serersin herseyi bence şimdi sus çünkü maillerini fln karıstırmıssın sende suclusun bu durumda

senin için laf attıgında sende ortaya serersin herseyi bence şimdi sus çünkü maillerini fln karıstırmıssın sende suclusun bu durumda

Ne kadar kötü bir huyunuz var
milletin facesine giriyorsunuz, maillerini okuyorsunuz, arkasından dolanıp yazdığı sms leri okuyorsunuz akannehir
kadının yaptıkları doğru mu yanlış mı, insanlara karşı davranışlarını tartacağım yerde, sizin davranışlarınız battı gözüme
Kusura bakmayın ama "sana ne" diyen arkadaşlara katılıyorum ben de

Ben anlatamiyorum galiba yada Nektar sen tam okumamissin..
Ben kimsenin facesine giripte msjlarini tek tek okumadim.
Maillerinide tek tek okumadim.
Farzedinki bu sayfa acik ve ben kalkiyorum masadan,
benden sonra oturan kisi zaten otomatik olarak,burda ne yazildigini görüyor.
Durum zaten öyle gelisti,kadin facedeki msji acmis,öteki sitedekileride acik birakmis,
mail deseniz oda acikti.Acik olan msjlara gözüm takildi ve söyle hizlica okuyup gectim.Hani tek tek acipta karistirsam haklisiniz ama o dediginizi yada anladiginizi yapmadim...

Parali siteye üye olmus cikis yapmamis ordan,
o sirada msjlari okuyordu galiba,isi cikinca kalkti,
adama msj yazmis adamda nezaman olur ,nezaman bulusuruz,seni simartmak istiyorum falan yazmis,bide tuhaf bir resim cekilip koymus oraya,
yani size bu anlattiklarim saniyelik gördüklerimdi..

Bizim bayanlardan biri anlatti gecen,
gidip müdüre sikayet etmis bunu,müdürde isini yapiyor burda,baska yerdede ne halt yerse yesin ne yapayim demis,Bu kiz oranin eskilerinden ve herkesin arkasindan konusan biri ve sanirim müdürün de bazi seylerini bildigi icin,müdür ona bisey demiyor.

ne kadar kendinizide anlatmaya çalışsanız öyle gelişmedi olay böyle oldu diyerek, bence sizde hatalısınız ..o kadın ahlaksız riyakar olabilir ama bu sizi hiç ilgilendirmez size bulaşmadıgı sürece. şayet sizi rahatsız eden durumları varsa rahatsız oldugunuz konularda konuşur halledersiniz ama bu size kimsenin özeline karışma kimsenin özelini okuma hakkını vermez .ayrıca işyerinde işini yaptıgı ihmal etmedigi sürece özel hayatında ne yaptıgı sizi ilgilendirmez ..paralı siteye üye olmuşl v.s diyorsunuz ama parasını sizden istemedigi sürece bence kimseyi ilgilendirmez :):):):)

ne kadar kendinizide anlatmaya çalışsanız öyle gelişmedi olay böyle oldu diyerek, bence sizde hatalısınız ..o kadın ahlaksız riyakar olabilir ama bu sizi hiç ilgilendirmez size bulaşmadıgı sürece. şayet sizi rahatsız eden durumları varsa rahatsız oldugunuz konularda konuşur halledersiniz ama bu size kimsenin özeline karışma kimsenin özelini okuma hakkını vermez .ayrıca işyerinde işini yaptıgı ihmal etmedigi sürece özel hayatında ne yaptıgı sizi ilgilendirmez ..paralı siteye üye olmuşl v.s diyorsunuz ama parasını sizden istemedigi sürece bence kimseyi ilgilendirmez :):):):)

Arkamizdan is ceviriyor diyorum ve o yüzden müdüre sikayet edildi diyorum.
Özel hayatina karistigim falan yok kocasi düsünsün onu,namussa,ahlaksa bu yastan sonra baskasi ögretemez onu...
Durumu acikca anlatmami istermisiniz??

Ben staja basladigim zaman,
bana iste suna dikkat edin bu böyle kadindir,buna dikkat edin böyle kadindir diye uyarilarda bulundu.
Sonucta 3 senedir orda taniyordur diye ben saydigi isimlerden uzak kactim..
Birgün esim beni almaya geldiginde(esim yabanci benim)
kalkip birsürü laf etmis ses cikarmadim..
Aradan bir süre gectikten sonra sessiz kendi halinde bir kiz vardi,
onu zan altinda birakacak seylerle sucladi ve kiz onun yüzünden yerini degistirdi.
Size sorarim ona buna laf atan,namus konusunda ketum olan bir kisi nasil olurda önce kendine bakmaz..??..Birgün biri ile tartisti o sirada bu bayildi,düsünki biz Genel müdürün yüzünü dahi dogru dürüst görmeyiz,Genel müdür geldi bunu kucakladi revire götürdü..Adamda diyebilirimki 60 yaslarinda biri...

Kimle tartissa genel müdüre gidiyor,
sonra ben size sorarim gibi bir gülümseme ile iceri giriyor.
Ardindan genel müdür tartistigi kisiyi odasina cagiriyor ve sanki tartistigi kisi sucluymus gibi ikazlarda bulunuyor...

Neyse daha derinlere inmeyecegim...

zaten durum böyle ise ve genel müdür bu bayanı bu kadar koruyup kolluyorsa açıklarsan bile sen suçlu duruma düşeceksin .neden o bayanın yazışmalarını okudugun konusunda ikaz alacaksın ve belki dahada zor duruma düşeceksin .zaten daimi işin olmadıgına göre stajyer olduguna göre dişini sık stajını bitir başına iş açma derim. yok ben bu duruma daha fazla katlanamıyorum herkes gercek yüzünü bilsin diyorsan bazı şeyleride göze alman gerekiyor .öyle yada böyle ordan ayrılmaz zorunda kalabilirsin .onlar seni göndermesede sonucta yasanacak olaydan sonra yüzyüze bakmanız zorlaşabilir aynı ortamda olup huzur vermez size çünkü ...

zaten durum böyle ise ve genel müdür bu bayanı bu kadar koruyup kolluyorsa açıklarsan bile sen suçlu duruma düşeceksin .neden o bayanın yazışmalarını okudugun konusunda ikaz alacaksın ve belki dahada zor duruma düşeceksin .zaten daimi işin olmadıgına göre stajyer olduguna göre dişini sık stajını bitir başına iş açma derim. yok ben bu duruma daha fazla katlanamıyorum herkes gercek yüzünü bilsin diyorsan bazı şeyleride göze alman gerekiyor .öyle yada böyle ordan ayrılmaz zorunda kalabilirsin .onlar seni göndermesede sonucta yasanacak olaydan sonra yüzyüze bakmanız zorlaşabilir aynı ortamda olup huzur vermez size çünkü ...

Tam tersi o is benim icin daimi,Staj biter bitmez orda daha iyi bir konumda ise baslayacaktim...
Bu sekilde olaylari görünce suan kara kara düsünür oldum,ya ileride banada sararsa,ya banada kalkip itira vs gibi seyler atarsa...
Ama kendime laf getirmektense isi elimin tersi ile iterim,Müdür vs yetkili kisiler sorar ise olmuyor derim baska care kalmadi..

Size ne...ne halt ederse etsin,kusura bakmayin o sahis sizi degil ,sanki siz onu kiskaniyor gibi bir haliniz var..Herkez kendi yaptigiyla sorumludur,o acik birakti diye girip karistirmanizmi lazimdi. bence sizi ilgilendiren bir konu degil,fazlada karistirmayin olurmu..Sevmiyorsaniz o kisiyi muhattab olmassiniz olur biter. gelip burda konu acmanizda ayrica bir GARiP......:delphin:

Tam tersi o is benim icin daimi,Staj biter bitmez orda daha iyi bir konumda ise baslayacaktim...
Bu sekilde olaylari görünce suan kara kara düsünür oldum,ya ileride banada sararsa,ya banada kalkip itira vs gibi seyler atarsa...
Ama kendime laf getirmektense isi elimin tersi ile iterim,Müdür vs yetkili kisiler sorar ise olmuyor derim baska care kalmadi..

ben olsam senin yerinde hiç bir yere gitmem...çekinecek bişeyim yoksa...iftira atması da umurumda olmaz

iftiraya çirkefliğe pabuç bırakmam...

daha çok çalışıp, çalışkanlığımla dürüstlüğümle ve doğruluğumla ezerim..

onun hakkında öğrendiğim herşeyi de o kadını da unutup kendi işime bakarım...

bidaha mail ve ona ait internet sayfası gördüğümde göz atmak yerine hiç okumadan kapatırım....

daha önce de söylemiştim herkesin iyiliği yada kötülüğü kendine...

ben kendime güvenip dürüst doğru mantıklı olursam hiçbi kötülük bana bişey yapamaz..

ha bi iftiraya maruz kaldım ve insanlar benim yerime ona inandı o zaman Allaha havale edip eyvallah derim...

senin için rahatsa iftira çirkeflik çamur hiç bişey yapamaz sana...

bi de bi laf vardır çok severim "ne kadar ayıp örtersen o kadar ayıbın örtülür" bence sen öğrendiklerini unutup kendine güvenerek kendi hayatına bak....dürüstlük ve doğruluk en güçlü silahtır, kısa vadede kaybetmiş gibi görünebilirsin ama sabredersen olacakları görürsün :)))

Son düzenleme:
Size ne...ne halt ederse etsin,kusura bakmayin o sahis sizi degil ,sanki siz onu kiskaniyor gibi bir haliniz var..Herkez kendi yaptigiyla sorumludur,o acik birakti diye girip karistirmanizmi lazimdi. bence sizi ilgilendiren bir konu degil,fazlada karistirmayin olurmu..Sevmiyorsaniz o kisiyi muhattab olmassiniz olur biter. gelip burda konu acmanizda ayrica bir GARiP......:delphin:

Siz yorum yazin diye konu actim kötümü oldu bakin icinizi döktünüz ironik yorumunuzla.

Back
X