nasıl anlatsam bilmiorum hiç.. epeydir takip ediyorum burayı benimde bir derdim oldu işin içinden çıkamadım yazayım dedim artık... halamın oğlu aşkı ilan etti bana bundan 3 yıl önce ilk başta duyunca çok büyük tepki gösterdim ve olmaz dedim konu kapandı neyse ardından bu yıl tekrar ablam vesilesiyle ciddi olduğunu ve sevdiğini söylemiş.. biraz konuyu açmam gerekirse; biz halamlarla ne çok samimiyiz ne de çok uzak.. ama ben kuzenim abim diyordum hep o kişiye ilk duyduğumda çok sert tepki vermiştim ..şimdi tekrar söyledğinde kii benimle konuştuğunda söyledikleri mantıklı geldi açıkçası yani kişilk ,karakter olarak , her açıdan evlenebileceğim biri ve kafamı karışıtrdı .. ben aşırı karşı olan bir insandım akraba evliliğine ki hala mantığımm hayır dioo nasıl düşünürsün böyle bir şey falan die ama öbür türlü düşününce de neden olmasın diorum

( ailem benim kararıma saygılıdr her zman yani son söz bende bitior bilmiorum sizce napmalıyım

[/QUO
,annem babamla kuzen dort kardesiz hepimizde saglikliuyiz,teyzem kuzeniyle evli uc tane cocugu var saglikli, en yakin arkadasim teyzesinin ogluyla evli kan uyusazligida var ilk bebegini dogurduk sonra bir igne vurundu iki tane daha cocugu oldu ucude sapasaglam, ne diye takinti yapiyorsunuz anlamis degilim ilk insan adem ve havva dan sonra nasil buyuduk fazlalastik saniyorsunuz,sakat cocuklarin sebebi akraba evliligidegil alkolu yatmak,uyusturucu kullanmak,ters iliski sonucu cocuk sakat dogar,yedi kat eli bastaci yapacagina en yakinini yap bin kat iyi,akrabadir sonunda ailece akraalik bagi oldugundan en ufak seyde senden once kosacaktir,ben yedi kat elinen evliyim anam babam olse umrunda degil arayip hatir sormaz,selamlari var derim selamlarini almaz,simdiki aklim olsa ya teyzemin ogluna ya halamin ogluna varirdim yeminle........zaten simdi yas ageregi evlilik oncesi kan verilip uyusmazliga bakiliyor ama buda engel degil artik evlilige ilk dogumdan sonra vurulan igneyle oda ortadan kalkiyor,