Kafam çok karışık akıl verin hanimlar

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
kısaca özet geccem ikinci evliligim ve esim aldattı bikac kez yakaldim msjlar resimler falan bu arada bu evliligimden bi cocugum var ailem bakıyor kirkim çıkınca onlara teslim ettim ve hala orda beş yıl olcak esim sorumsuzluk ve aldatma olduğu için ayri yasadik baya bi simdi beraberiz ama cok iyi degiluz cok kotude degil .bu arada ailem kesinlike ayrilmami istemiyor elalem neder meselesi ... bu arada ben calistigimdan bütün yük bende eşimin gönlü olursa yardımcı oluyor kiraya diğer giderlere falan . Bu arada ailem baska semtte ben baska yerdeyim iki vasitalik bikac gundur okadar canim sikkin ki ise gitmek istemiyorum ogludm busene okula basliyacak bir gönlüm diyoki işi bırak esim almadığı sorumluluğu alsin bende cocugumla vakit geçiririm evimin tadını cikariyim napmaliyim

Şöyle ki beş yıldır çalışıyorum ve çok sıkıldım bunaldim çocuğumun hicbiseyin şahit olamadım sadece hafta sonları giderek bikac saat görüp geliyoz .sorumluluk alcanin garantisi yok ama bazen tartışmada çalışma bak nasıl olacak diyo gor ve izle diyo .cocugum bana bazen çok yabancı davraniyo üzülüyorum biseyde yapamiyom sikistim kaldım

Elalem ne der diye düşünmekten çoğumuz hata yapıyoruz.
Siz sorumsuz bir eşe bakmak için ödğn veriyorsunuz herşeyden, ben evladınızın size olan hasretini nasıl atlattıgınızı anlayamadımx
40 ı çıktıktan sonra 5 senedir mi ailenizde? Bu süre içinde siz de çalıştınız ve sizi aldatan eşinize mi baktınız?
Büyük konuşmayım, insan başına gelmedikçe bilemez ama eşimle evliliğim ve çocuğum arasında seçim yapmam gerekseydi ben 2. Şıkkı seçerdim.
Hauat sizin, siz bilirsiniz yine de

Ailem kesinlikle görmezden gel kaparsa yapsın bidaha bosanamazsin rezil mi ol caz diyolar. Bu beş yılda ayrılıklar yaşayıp ailelerinde isteğiyle birleşik ben bu ara ayrı yanlız yaşadım şimdi hicbisey yapmak içinden gelmiyor böyle annemi çocukları görünce bu tuhaf oluyorum bu his bugünlerde beni mahvediyo işi bırakıp cocugumla olmak istiyorum bi yandan korkuyom herşey dahada kötü olursa diye

Başa geldi cekiyorum iyi degilim iyi hissetmiyim bugünlerde hicbisey yapasin yok şeytan diyo işi bırak cocugumla vakit geçir biraz nefes al

Aç kalırsınız
İşi bırakırsanız aç kalırsınız bu adamdan adam olmaz buna güvenip iş bırakmayın

Ailem kesinlikle görmezden gel kaparsa yapsın bidaha bosanamazsin rezil mi ol caz diyolar. Bu beş yılda ayrılıklar yaşayıp ailelerinde isteğiyle birleşik ben bu ara ayrı yanlız yaşadım şimdi hicbisey yapmak içinden gelmiyor böyle annemi çocukları görünce bu tuhaf oluyorum bu his bugünlerde beni mahvediyo işi bırakıp cocugumla olmak istiyorum bi yandan korkuyom herşey dahada kötü olursa diye

çocuğunuz sizi anne olarak görmüyor daha kötü ne olabilir
işi bırakmak yerine eşi bırakın

Hayat yaşayan kişinin hayatı.. elalem kim ki? O zaman elalemi düşünüp hayatı kendimize zehir edelim. Elalemi mutlu etmek için neden kendi hayatını zehir edesin ki kendine? Bu mantık çok saçma.. Isinizi de sakın bırakmayın bence.

-Eşten boşan.
-Nasıl olsa evi sen geçindiriyorsun dokunmaz bu durum.
-Ailene yakın bi yere taşın her akşam çocuğunu al sabah bırak işe giderken normal anne gibi.
-Ailen çocuğun yıllardır onlarda olduğunu elaleme açıklıyorsa tekrar boşandığını da açıklar. Kafalar pırıl pırıl yani kızının çocuğunu evlat edin ama kız boşanmasın laf olur bla bla.

Geçenlerde "Elalem ne der sözü dünyanın en büyük hapishanesidir." diye bir söz okumuştum.Bu tam size göre bence.Şu an önemli olan siz ve çocuğunuzun hayatı...Bence eşinizden bir an önce kurtulup , geç kaldığınız annelik duygusunun tadına varmayı düşünün...Kim ne derse desin.Sonuçta aileniz de bu duruma alışacaktır..Ama önemli olan cocuk okul hayatina baslamadan acil bir karar verip kendi düzeninizi kurmanız.Siz uygulamaya geçin mutlak Allah yardımcınız olacaktır.

Back
X