- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 36
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
HaklisinizNe duygu var, ne ilgi var, ne centilmenlik var, ne renk var. Olumlu hicbir sey yok ki sabredesiniz.
Sırf evlenmek için evlenmeyin. Yaşınız kaç olursa olsun. Evlilik öyle birşey ki evet ben ruh eşimi buldum onsuz asla yapamam dediğin biri karşına çıkacaktır mutlaka. Pişman olacağın bi evlilik yapma sakınArkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
Aslında ikinci buluşmamizda ben bununla evlenebilirim demiştim ve onunla ilgili güzel rüyalar görmüştüm bugün buluştuk eve gidince haber ver dedi haber verdim tamam dedi bu kadar halen mesaj bile atmadıDegisikmis hakikaten . Bana da hiç mantıklı gelmedi . Sana değer veren düşünen birisi karşına çıktığında anlarsın emin ol. Yaşın da gayet normal sıkıntı yapma .
Haklisinizbu adamla evlenmek için tek sebep evlenmiş olmak için evlenmek olabilir..
Arkadaşlar ayrıca ilk tanistigimizda bana çevresindeki birkaç kişinin ona narşist dediğini onun ise bu durumu hiç takmadigini söylemişti.Ben kendimi biliyorum filan demişti.Sürekli resim çekmesi de bunun belirtisi olabilir mi ?Bugün buluştuk yine onun resimlerini çekmemi istedi
Aslında ikinci buluşmamizda ben bununla evlenebilirim demiştim ve onunla ilgili güzel rüyalar görmüştüm bugün buluştuk eve gidince haber ver dedi haber verdim tamam dedi bu kadar halen mesaj bile atmadı
ya bu benim kuzenimin fenotipi38 yaşında falan o da Allahım var ya bir özgüven bi eyvallahım yok tavırları, bi vurdum duymazlık erkeklerden soğudum.
yani bi şey demek istemiyorum kısmet olmadığı içn evlenmemiş olabilir ama o yaşta bekar olan beylerin de kafa biraz kontaklaşıyor. ya da hali hazırda kontak olduğu için o yaşa kadar evlenmemiş olabiliyor. dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?