- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 36
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Yani gece yemeği derken saat dokuz da filan evde olmak kaydıyla olabilir tabi.Aslında onun içinde olabilir.Ama öküz gibı davranıyorSana uygun olduğunu dusunuyormusun peki ?
Yaşı çokmuş ya bence yaşı daha sana uygun brini bulmalısın 39 çokArkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
Yani tipi giyimi çok düzgün.Evet cogunu atıyor.Tipi nasıl bu adamın? Hoş mu?
Ayrıca, resimlerini instagram'a falan mı atıyor?
Yani gece yemeği derken saat dokuz da filan evde olmak kaydıyla olabilir tabi.Aslında onun içinde olabilir.Ama öküz gibı davranıyor
Çok haklısıniz çok teşekkür ederimBen aldım cevabımı . Siz de biliyorsunuz aslında olmaz bu iş. Adam ciddi olabilir ama karşısındakine değer verecek bir tip değil . Bu aşamada böyleyse evlenince düşünemiyorum bile .
Kimse kırılmasın arada hatır sayılır kişiler var diye başınızı yakmayın bu hayatı siz yaşayacaksınız.
Dediğim gibi az zorlasaniz bu adam belli eder kendini zaten ama bence emeğinize yazık .
Yaşı çokmuş ya bence yaşı daha sana uygun brini bulmalısın 39 çok
Çok haklısıniz çok teşekkür ederim
Ne olduuBanada bir fikir verin kizlar artik dusunemez oldum
Gündüz de yemek yenilir tabi ama kahvaltıdan sonra çıkıldığı için düşünemiyor belki de. Sen söyle bir gün şey de, kahvaltıya gidelim mi de mesela ne diyecek bakalım?
Aynen çok haklisiniz.Ben acimdan ölsem bile diyemem cekinirim annem böyle yetiştirdi.Çocukken bile misafirlige gittiğimizde aciktim diyemezdim.Siz kadin olarakta teklifte bulunabilirsiniz. Kuzu degilsiniz ki. Karnin aciktiginda "yemek yiyelim" diyebilirsiniz. Istediklerinizi HIC cekinmeden söyleyin, yoksa bu hayatda sizi hep ezerler. Ha bu erkege gelince, 39 yasinda adam, onun temposu, size uymadigini düsünüyorum. Zorlamaya gerek. Hem 29 cok yasla degil, acele etmeyin, evlenmek icin evlenirseniz, yanarsiniz.
Bugün bana ne yicez dedi bende tost gibi bişey yiyelim dedim ne dedi inanır mısınız şaka yaptım ben burda bişey yememOkurken bile benim ayrılasım geldi zihnimde canlandırdığım profilden... bence mutlu olacağınızı hissetmiyorsunuz. Devam etmenin manası yok böyle biriyle.
8 yil once bosandim bir kizim var 7 yasinda bugune kadar hicbir erkekle gezip tozmadim sirf kizimi buyuteyim diye bir yil evli kaldik zaten bar pavyon kadin duskunlugu bitirdi evliligimizi. Bundan bir yil once biriyle tanistim ayni mahalledeyiz cikmaya basladik oda dul zamanla birbirimizi cok sevdik ailesine herkese evlenmek istedigini soyledi. Surekli alkol aliyor ben kurallarimi soyledim onceleri biraz tepki verdi sonra senin icin herseyi yaparim dedi. Benim encok nefret etyigim arabasiyla kiyi kose gidip icmesi defalarca uyardim birkacgun yapti sonra en kucuk tartismada yine ayni sabah cikiyor gecsye kadar artik suphelerim iyice artti ve don zamanlarda bir spor yapma meraki basladi dahada suphelendim ve enson arabasinda siyah uzun bir sac buldum cok kotu oldum cunku ailesinde acik sacli biri yok ve uc gun once bitirdim cok sevdim ama hep beni aldatiyor hissi yiyip bitirdi beni. Ve ilk defa birsey dedi seni hayatimdan cikartiyorum dedigimde sen bilirsin dedi. Birde cok asiri yemin ediyor kizlarinin ustune ve artik inandirmiyor yemini bile bir akil verin
8 yil once bosandim bir kizim var 7 yasinda bugune kadar hicbir erkekle gezip tozmadim sirf kizimi buyuteyim diye bir yil evli kaldik zaten bar pavyon kadin duskunlugu bitirdi evliligimizi. Bundan bir yil once biriyle tanistim ayni mahalledeyiz cikmaya basladik oda dul zamanla birbirimizi cok sevdik ailesine herkese evlenmek istedigini soyledi. Surekli alkol aliyor ben kurallarimi soyledim onceleri biraz tepki verdi sonra senin icin herseyi yaparim dedi. Benim encok nefret etyigim arabasiyla kiyi kose gidip icmesi defalarca uyardim birkacgun yapti sonra en kucuk tartismada yine ayni sabah cikiyor gecsye kadar artik suphelerim iyice artti ve don zamanlarda bir spor yapma meraki basladi dahada suphelendim ve enson arabasinda siyah uzun bir sac buldum cok kotu oldum cunku ailesinde acik sacli biri yok ve uc gun once bitirdim cok sevdim ama hep beni aldatiyor hissi yiyip bitirdi beni. Ve ilk defa birsey dedi seni hayatimdan cikartiyorum dedigimde sen bilirsin dedi. Birde cok asiri yemin ediyor kizlarinin ustune ve artik inandirmiyor yemini bile bir akil verin
Yeni bir konu acip orada fikir sorsaniz daha iyi olur. Konu icinde konu biraz garip oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?