- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi hayatdolubiri
Uzak dur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber verme olayları ilk gün başladı .Ama dediğiniz gibi hiç sesimi filan duymak istemiyor.Hiç aramiyor .Ama yanımda olduğunda çok ilgili4.5 ayda bi düzene oturması gerekirdi daha net olurdun emin ol. En son yazdığın haber verme durumları ilk haftada başlamalı eğer devam kararı alındıysa. Hatta eve bırakılmalı . Telefonda konuşmaması da ilginç . Tamam sürekli konuşmak başka birşey ama gün içinde insan bir sesini duymak ister heyecanlanip istekli olması gereken zamanlar bunlar gerçekten tuhaf .
Bu kadar sürede bir yemek yememeniz de ilginç.
Aklında kalacaksa eğer dene ve gör acaba demezsin en azından ama düşündüğün den farklı çıkacağını sanmıyorum .
Adamakıllı etmedi evet ya gittigimizde aç misin diye sordu.Bir kere de musiatswn bizim orda çok güzel bi yer var orda aksam yemek yiyelim dedi.Ama bunun için bana bir gün önceden haber ver dedim.Ve halen vermedi.Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutuyor bir gün birlikte iftar yapalım dedim ona da haber verecekti vermedi39 yaşında adam 4 5 aydır bir kere bile yemeğe davet etmedi mi seni ? Bence de çok cimri , hiç gözüm tutmadı
Sanirim ben benden 10 yaş büyük olunca yanında değerli olurum diue düşündum ilk baştaAma Nerde adam kendine hayran.ya bu benim kuzenimin fenotipi38 yaşında falan o da Allahım var ya bir özgüven bi eyvallahım yok tavırları, bi vurdum duymazlık erkeklerden soğudum.
yani bi şey demek istemiyorum kısmet olmadığı içn evlenmemiş olabilir ama o yaşta bekar olan beylerin de kafa biraz kontaklaşıyor. ya da hali hazırda kontak olduğu için o yaşa kadar evlenmemiş olabiliyor. dikkat etmek lazım.
Haber verme olayları ilk gün başladı .Ama dediğiniz gibi hiç sesimi filan duymak istemiyor.Hiç aramiyor .Ama yanımda olduğunda çok ilgili
Sen akşam çıkamıyor musun? Gündüz buluşuyorsanız o yüzden mi acaba?Adamakıllı etmedi evet ya gittigimizde aç misin diye sordu.Bir kere de musiatswn bizim orda çok güzel bi yer var orda aksam yemek yiyelim dedi.Ama bunun için bana bir gün önceden haber ver dedim.Ve halen vermedi.Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutuyor bir gün birlikte iftar yapalım dedim ona da haber verecekti vermedi
Pekı narsist kişilik bozukluğu filan var mı kuzeninizdeya bu benim kuzenimin fenotipi38 yaşında falan o da Allahım var ya bir özgüven bi eyvallahım yok tavırları, bi vurdum duymazlık erkeklerden soğudum.
yani bi şey demek istemiyorum kısmet olmadığı içn evlenmemiş olabilir ama o yaşta bekar olan beylerin de kafa biraz kontaklaşıyor. ya da hali hazırda kontak olduğu için o yaşa kadar evlenmemiş olabiliyor. dikkat etmek lazım.
+1Ne duygu var, ne ilgi var, ne centilmenlik var, ne renk var. Olumlu hicbir sey yok ki sabredesiniz.
Evet gündüz buluşuyoruz hafta sonları ama.o da akşam çıkacak birisi değil gibi ☺Sen akşam çıkamıyor musun? Gündüz buluşuyorsanız o yüzden mi acaba?
Evet gündüz buluşuyoruz hafta sonları ama.o da akşam çıkacak birisi değil gibi ☺
nacizane fikrim bunun narsisizm değil antisosyallik gibi bişey olduğu yönünde.Pekı narsist kişilik bozukluğu filan var mı kuzeninizde
Aslında süper olur ama bizi tanıştıran kişi benim.yakın arkadaşım ve ailesi de çok ama çok sevdiğim birisi.Onlara ayıp etmiş olmaz miyimnacizane fikrim bunun narsisizm değil antisosyallik gibi bişey olduğu yönünde.
sürekli birileri ile görüşüp evlenmeye çalışıyor bi yandan da onları istemediği için önlerine set çekiyor. bu arada hiç biriyle duygusal bir bağ kurmuyor.
bilemiyorum tanıları psikyatrist koyar tabi :)
biz napıcaz baktık kafa kontak bizi de delirtmeden uzaklaşıcaz. hatta açıklama bile yapma kalakalsın ya![]()
Gündüz de yemek yenilir tabi ama kahvaltıdan sonra çıkıldığı için düşünemiyor belki de. Sen söyle bir gün şey de, kahvaltıya gidelim mi de mesela ne diyecek bakalım?Evet gündüz buluşuyoruz hafta sonları ama.o da akşam çıkacak birisi değil gibi ☺
Bu sürede ciddi düşünen birisi sana değer verdiğini her halükarda gösterirdi emin ol canım . Liseli gibi olmasa da insan heveslenir bi arar sorar bi yemeğe götürür. Anlattiklarinizdan iyi bir aday olmadığıni düşünüyorum hala .
Ama dediğim gibi acabaniz kalmasın istiyorsanız deneyin ve görün belli eder muhakkak .